Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-11-19 12:16:46
 
Babaváró33

Óriási gratula Neked!!!!!!
A görbéd már azért sejtette hogy van ott Valaki:):):)
babaváró33
2013-11-19 12:12:58
 
Sziasztok Lányok!

Mindenkinek sok minden jót kívánok a vizsgálatokhoz, és drukkolok továbbra is mindenkinek!

Tizenhatszor átgondoltam, hogy írjak-e vagy sem, aztán úgy döntöttem, hogy megírom a nagy hírt!
Végre pozitív lett a tesztem!!!!
Nagyon az elején vagyok még, de később, ha minden rendben megy, akkor megírom a részleteket is, ha érdekel benneteket.

Azért mondom most el gyorsan, mert igenis létezik, hogy 10 hónap után egyszer csak mégis magától összejön :) Sosem szabad feladni, a pozitív gondolkodás nagyon fontos!
capri
2013-11-19 10:48:29
 
Luciffer,
Magyarországon élek, nem külföldön, csak biztosításom van mindkét országban. :-) (Szülni mindenképp Ausztriában szeretnék majd.) Amúgy nem volt túl pénzéhes a doki, a kontroll árát kérte a sima vizsgálaté helyett (vagyis 12 helyett 10 ezret), mert nem volt rákszűrés.
Én ma még szabin vagyok, holnaptól nekem is meló, karácsonyig már szünet nélkül.
luciffer73
2013-11-19 10:45:12
 
Anyukám a többiek is nyugodtan írhatnak, és írnak is, ha van idejük...engem nem zavar, hogy győzködlek.
De ugye tudod, hogy az, hogy külföldön élsz, azzal feladtad a labdát a dokinak? Hidd el, nem az jutott az eszébe, hogy ő egy kényszermegoldás, hanem az, hogy még több pénz.
Az öcsém kint él Írországba...hazajár fogdokihoz. Egyetlen egyszer szólta el magát az orvosnak...azóta kb. alkalmanként 5 fogát tömi be...most már legalább kétszer az összeset ami a szájában van, és horrorisztikus összegeket kér, de persze kezelés előtt mindig megkérdezi tőle, hogy mi újság az Íreknél?! :))))
...érted ugye?
Na én is picit pihentetem magam, dolgoznom sem ártana :)))) ha már fizetést is adnak?! :DDDDD
capri
2013-11-19 10:30:50
 
Luciffer,
köszi, abban igazad van, hogy ha pénzt látnak, akkor azt ki is akarják szedni belőlünk. Viszont én azzal indítottam, hogy mondtam neki, hogy Ausztriába járok orvoshoz. Szóval kicsit szerintem úgy érezte magát, hogy ő ilyen kényszermegoldás és nem vett túl komolyan. Na de befejeztem, a többiek mást sem olvasnak itt, mint hogy engem győzködtök, hogy ne aggódjak. :-)
Az utolsó mondatodon pedig ismét jót nevettem. :-D
luciffer73
2013-11-19 10:24:41
 
Capri én is remélem...erősítésnek azért elviszem a barátnőmet is...hátha...jobb félni, mint... :DDDDD
Mondok én neked valamit! Ha ez valóban olyan súlyos lenne, mint ahogy a doki arcából gondoltad, vagy mint amit olvastál a sövényről és a többiről...szóval akkor hidd el, hogy már rég kezelnének.
De amit mondani akarok...a lényeg. A dokik pénzből élnek...ha esélyt lát arra, hogy pénzt sajtoljon ki belőled, akkor azt ki is fogja...egy terhes kismamánál jobb fejős tehén nincs is. Gondolj csak bele. Rendszeresen mész hozzá...fizetsz. Gond van, hozzámész, kezel...fizetsz. Megszűlsz, örülsz...k..va sokat fizetsz.
Na ha csak ezt nézed, akkor rájössz, hogy igazam van. Tehát nyugi, nagy baj nem lehet. :DDDD
A vékonyka nyálkahártya meg nem gáz. Indulj ki belőlem...már írtam. Nekem is el volt, van vékonyodva ilyen-olyan okok miatt....mégis megtapadt a lányom. Sőt ott AKART maradni, és bár tény, hogy gyógyszert kellett szednem, meg feküdnöm kellett és össze is varrtak, de azért csak ott volt, és hét hónapra meg kijött. Ma meg már készül a szalagavatójára...amivel az agyamra megy! :DDDDD
capri
2013-11-19 10:09:55
 
Karolina, minden esélyed megvan erre Neked is! Csak pozitívan!

Luciffer, azért remélem, sikerül élve elhagynod a rendelőt! :-D
luciffer73
2013-11-19 10:08:53
 
Karolina...ezt jósoltam...a többségünk kap ilyet a fa alá...mondjuk a dokitól! :))))
Lehet, hogy te is közéjük fogsz tartozni! :))))
capri
2013-11-19 10:07:20
 
Köszi Lányok,
nem is amiatt aggódom, hogy vékony még a nyálkahártya. Hanem október végén egy másik doki látott uh-n valami behúzódást, amit elég sokáig nézegetett (percekig). Aztán végül azt mondta, hogy nehezítheti a teherbeesést, illetve esetleg vetélést okozHAT. Viszont sem kezelést, sem további vizsgálatot nem javasolt. Aztán ahogy a neten utánanéztem (tudom-tudom, ez hülyeség, de ha nem tenném ezt, akkor még hormonsort sem néztek volna...), olvastam a szív alakú méhről meg a méhsövényről. Háááát, az nem egy szerencsés dolog... (középidős vetélést okozhat) Így jó lenne kizárni, hogy nálam is erről van szó (vagy megerősíteni és megműteni). A tegnapi dokinő meg kb. 2 perc alatt lezavarta az uh-t. Szóval most emiatt nem tudom, hogy járjak-e jobban utána, vagy tényleg nincs gond... :-S
luciffer73
2013-11-19 10:02:58
 
Capri természetesen...amúgy is van egy két dolog, ami gyanússá tesz még saját magam előtt is.
Pl. a mellem még mindig feszülget, pedig már túl vagyok a mensin. Ez elég furi...mint ahogy az is, hogy egész tegnapig fájdogált a fészkem...ugyan ma még nem, de attól még megemlítem neki.
Szerintem a prolaktinom szarakodik már megint :(
Kiváncsi is vagyok, hogy mit mond majd, meg be is vagyok kakkantva...100 éve nem voltam nála. Még az is lehet, hogy meglát és már az ajtóban lelő! :DDDD
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!