Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gianna
2013-11-20 07:18:20

arachnoidea
Szivbol gratulalok es minden jot kivanok nektek!!

Moha13
2013-11-20 07:16:28

kbettina
Sajnos ennyiből nem nagyon lehet megállapítani, hogy hol volt az ovud. Szerintem nekem egyébként stresszesebb lenne a dolog így, hogy nem mérsz, mert így is állandóan arra gondolsz, hogy mikor lesz, volt-e már és ha igen, mikor...de ez csak az én véleményem. Remélem, hamarosan pozitív hírekkel jössz...:)

Antika
Úgy tűnik, Te is szépet ugrottál ma. Már hárman vagyunk. :)
arachnoidea
2013-11-20 07:11:19

Kedves Dzsudzsa és Szilvia!

Nagyon köszönöm a biztató sorokat és a jókívánságokat!
Kívánom, hogy mihamarabb egészséges kisbabátok szülessen itt az oldalon mindnyájatoknak!

Olvasni foglak még benneteket írni csak akkor ha szeretnétek ha valaki szeretné tartani a kapcsolatot esetleg velem az emailcímem: narancsvirag75@gmail.com

Legyen szép napotok és mivel itt az ősz igazán hullanak azok a falevélbabák!
Antika
2013-11-20 07:04:17

Jó reggelt :)
Nagyon jó látni, hogy sok mindenkinek hosszú próbálkozás után sikerül a babaprojekt :)
Gratulálok Nektek!
Mi is nagyon vágyunk egy kis karácsonyi csodára! Ezért most sem bíztuk a véletlenre.
Ti, hogy látjátok?
Tegnap voltunk együtt, ma emelkedett a hőm. Szerintetek sikerült elcsípni?
Ma igy:
Ildibaba81
2013-11-20 06:48:01

Kösz, csajok!

Reméljük, holnap már beteszi, viszint, Moha, mi eléggé egyszerre mozgunk... :)
krisztibaba85
2013-11-20 06:43:14

Jó reggelt:-)
Hu,Dzsudzsa,hajr:-)))
Ildibaba,ne agódj,meg van az az ovu:-))

Nálam semmi extra:-)
Moha13
2013-11-20 06:39:43

Ildibaba

Úgy tűnik, mi ma szépet ugrottunk...az ovut meg be fogja rakni, ha még 1-2 napig dent marad vagy följebb megy.

Lányok, mindjárt visszanézem, ki kérte még a babateremtő csomagot és küldöm. :)
Ildibaba81
2013-11-20 06:28:53

Sziasztok!

Szerintetek most mi van?

Ma reggelre elég szépen megemelkedett a hőm, de nem tette még be az ovumat... :S Szerintetek volt már? Ezzel a görbével teljesen tanácstalan vagyok :( Nagyon fura... :(
Dzsudzsa
2013-11-20 05:47:04

Arachnoidea!
Kívánom, hogy ez a félelmekkel, bizonytalanságokkal teli időszak minél gyorsabban elmúljon, és jöjjön a babavárás minden szépsége! Szívből gratulálok! Pihenj amennyit tudsz!
Én ma így :) Hát, nem tudom, a hasam alja megállás nélkül fáj.
Szilvia1980
2013-11-19 22:26:33

arachnoidea:Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra:) Jó egeszséget és gondtalan babavárast:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!