Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Karolina, azóta nem csináltál ovutesztet? Most azt mondanám, hogy a 11-12. nap körül lehetett esetleg ovud.
Karolina01
2013-11-28 08:46:43
Jó reggelt Csajok!
Sok szép emelkedő görbét látok!!! Drukkolok mindenkinek.
Kérdezném tőletek is, hogy szerintetek mikor volt ovum? Az ovu teszt szerint a 6. napon volt. Mitől van ez a lassú emelkedés?
Moha13
2013-11-28 08:20:06
Lillz
Buszvezetőőőőőőőő? Az igen! :):):)
Ani0630
2013-11-28 08:17:25
Sziasztok
Én ma így:
Lillz
2013-11-28 08:13:23
Szia Moha!
Nem tudom mar eldonteni mikor volt az ovum, tojcsis nyakom volt penteken, szombaton is. Az ovu teszt eros ket csikos volt penteken, szombaton mar halvanyabb. En is a vasarnapi ovura voksolok. Oszinten megmondva ez eletem eddigi legnormalisabb gorbelye, eddig az osszes ilyen ossze-vissza volt, girbe-gurba hullamvasut.
Mindenesetre most is ugy veszem hogy csak az elet szorakozik velem mar megint es nem vegyok-leszek babas most sem. Uj allast kaptam, buszvezeto leszek-lehet rohogni :)))- hetfon kezdtem a terninget, most erre akarok koncentralni, nem akarom elbaltazni mert ketszer annyi a fizu mint amennyit eddig kerestem. Szoval nem foglalkozom vele, nem is tesztelek ido elott, nem stresszelem magam feleslegesen.
Legyen szep napotok! Pusz!
capri
2013-11-28 08:10:45
Lillz-től én is kérdeztem már, jól húzta-e be a rendszer a vonalat, hő alapján én is 9. napra gondoltam.
Nálam szerintem egy nappal előbb volt ovu, mint ahogy behúzta a tervezettbaba (most kivételesen az összes többi görbevezető egyetért a 10. napban), és így nálam teljesen megszokott a 11. dpo-s esés. (Gyógyszer nélkül 11 napos luteálisokat bírtam produkálni.) Tegnap ezért már nem is vettem be a Duphastont, és így valószínűleg holnap fog megjönni.
rubini
2013-11-28 08:08:35
Sziasztok
Nem nagyon értem szerintem már volt ovum.Azért rakta a 17.napra mert a múlt hónapban késett 2 napot.
Szerintem az AVIVA torna előrébb hozta az ovumat.
Szerintetek?
Amúgy sok szép görbét látok itt:)
luciffer73
2013-11-28 08:07:36
Sziasztok!
Bocsi, én nem tartok névsorolvasást, de természetesen mindenkinek drukk! :)))
...én egy kicsit le vagyok lombozódva...
Sztori: 25-én lh teszt pozi..., ester óriási szex. 26-án lh teszt neg, semmi szex, mert agyhalál mind a kettőnknél, 27-én lh teszt neg, embernek kiadva utasításba, hogy k..va gyorsan egyen fürödjön és másszon...ember vigyorog, megjegyzi, hogy "húúúú de szar nekem :))"...én fürdés, evés, ágyba landolás...ember vacsi...várok...várok...várok...ember fürdés...félálomban hallom, hogy 20 perc, wc lehúzás...(gondoltam eztán fürdés...király, alig élek)...még öt perc ébren...aztán reggel kelés.
A vérnyomásom a plafonon volt, azt hittem, hogy tarkón verem...nekem ne jópofizzon hajnalban, amikor még este se volt képes felébreszteni.
Azt mondta, miután szemrehánytam, hogy azt akarta, hogy még...mondom MÉG 5 percet aludhassak este. Ebből reggeli kelés lett...szex meg az ablakba...
Asszem a napokban elmatekozok vele...basszus lányok én még hétvégén is felkelek hajnali 4 óra akárhánykor, hogy orálisan kielégítsem a hőmérőt...ez meg arra nem képes, hogy rámmásszon?
...áááá nem is érdekel...az egész. Ebből gyerek akkor lesz, ha én rajzolok egyet, vagy valamelyikőtök
..én ma így...a vérnyomásomról készült görbét inkább nem csatolnám, mert bele se férne a monitorotokba
Moha13
2013-11-28 08:01:56
capri
valahogy korán kezd csökkenni a hőd a luteálisban...nem?