Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nálam ez a mellfeszülés, vagy mellfájás már nem előjele a babának....én is úgy emlékszem, hogy fájdogált mensi előtt egy héttel mindig is. Mostanra eljutottam oda, hogy tulképpen hó közepe óta fáj...és nem csak ebben a hónapban, konkrétan viszket a mellem, annyira be van durranva...:( valahogy mégse gondolom, hogy ez nálam a baba előjele lenne...bár úgy lenne.
A tesztet meg előbb utóbb meg kell csinálnod...nem? Ha nincs baba, az akkor is pofára esés lesz, viszont ha van, akkor már most örülhetsz neki...velünk együtt :)))))
fbzsuzsi
2013-12-02 11:03:07
AZ ovuteszt miatt gondolom, hogy esetleg mégse, mert 14. és 15. nap volt pozitív az ovuteszt, 15. napon nagyon erősen. Tojásos nyák a 14. napon volt. Nem tudom, hogy most mikor megjön, akkor erős menszim lesz-e, vagy baba van a dologban.. Eddigi terhességi tüneteim erősebbek voltak, vagy csak később figyeltem fel rá. De ez a nagyon erős mellfeszülés, sőt, inkább mellfájdalom akkor volt, mikor babát vártam, vagy azon kívül, mikor a fogamzásgátlót abba hagytam. Szóval nagyon reménykedek, és már nagyon szeretnék tesztelni, csalódni viszont nem. :)
luciffer73
2013-12-02 10:58:09
Zsuzsi...egyetértek caprival...szerintem is tesztelj holnap reggel és azonnal számolj is be! :)))) Nagyon szorítok.
Más...teljesen nem ideillő, de a frászt kaptam saját magamtól.
Az előbb beszálltam a liftbe, ahol tükör is van (bár ne lenne), szóval rámeredtem a tükörképemre. Tiszta piros foltos a jobb pofám...még a homlokom is. Valamire algériás vagyok....de fingom sincs, hogy mire és mi ez????
Tökmagoztam a hétvégén, de nem ettem meg egy tonnát...és egyébként max. pattanásosnak kéne lennem, nem pedig foltosnak?!
capri
2013-12-02 10:48:18
Moha, így is van, ma van a babás ciklusod első napja! Így kell hozzáállni!
Fbzsuzsi, szerintem a teszttel reggelig mindenképp várjál, reggeli első pisiből csináld! Viszont holnap már akár meg is próbálhatod. (Csak hogy meglegyen a másik vélemény is, amit Mirmite írt. :-) )
Mirmite
2013-12-02 10:42:18
fbZsuzsi
Szép ez a görbe:)Szerintem jó helyre rakta az ovut.
Teszteléssel kapcsolatban szerintem 2 vélemény van ezen az oldalon.1.Már tesztelhetsz lehet kimutatja.2.Még várj hogy biztos legyen és ne csalódj feleslegesen(Én ide tartozom)
Ha tesztelsz akkor szorítok hogy pozi legyen:)
luciffer73
2013-12-02 10:39:46
jahhhh....és el is felejtettem....az ablakom nyitva van, mert úgy fűtenek, mint az állat...jöhet a golyó! :)))))
luciffer73
2013-12-02 10:38:58
Igen, ez ismerős...mármint a haviról amit írtál.
Nekem ez tudod mikor volt? Mikor tutira terhes voltam...a 29 napos ciklusomnál. És nekem pontosan ez volt a legmegdöbbentőbb, hogy nincs semmiféle fájás....de semmi. Legalábbis az első napon...készülj, hogy lehet holnap begörcsölsz...és darabos leszel...nem ijesztgetni akarlak, de ha valóban így lesz, az tudod, mit jelent?
Ugye tudod????? :DDDDDDDDDDDDDD
fbzsuzsi
2013-12-02 10:37:54
Csajok! vettem tesztet. azt hittem 10es, de sajnos 25-ös. Mikor csináljam meg? Az ovum egy nappal később volt, mint ahova rakta az oldal. (úgy gondolom)
...kiszaladtál a képernyömről...nagy a baj?!
Mondd el!