Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2013-12-02 12:13:16

sima olcsó folsav,de az e vitamin a lényegesebb mert az erősíti a nyálkahártyát,és az is filléres dolog.hát a sexet már mi is a hátunk közepére kivántuk:D durva is volt.
Moha13
2013-12-02 12:10:40

luciffer73
Ok :)

kbettina
Én is gondolkodom egy ideje az E-vitaminon meg a multin, de fogalmam sincs, melyiket válasszam...annyi féle van. Elmondod, Te milyeneket szedsz? Folsavat én is szedek 800-ast.
luciffer73
2013-12-02 12:10:18

Anyukám...olyan gyönyörű a görbéd, hogy nem tudok vele betelni! :DDD
áááá igazából annyit irogattunk hétvégén, meg ma, hogy inkább lusta voltam előkotorni....
Minden nap????????????????
Nekem nem lesz gyerekem....hát én abba belehalnék, ha minden nap kéne szexelnem...de szerintem az uram is! :)))))
Én az ovu környékére időzítettem, de akkor aztán nyomattuk rendesen :D
A folsavon én is gondolkoztam....gondolom az olcsóbbik fajta is folsav...nem kell ahhoz 10millió forintosat enni...ugye?
..Moha...a golyót még várom....:D
luciffer73
2013-12-02 12:06:31

Nem azért írtam neked ....te maki! :DDDD
Tudja itt mindenki, hogy nem vagy normális! :)))))
...csak talán tud adni valami kapaszkodót az ilyen helyzetekre....amit persze mi többiek is tudnánk hasznosítani! :D
...gyerekek....én olyan fáradt vagyok, mintha nem is lett volna hétvége, vagy nem is aludtam volna éjjel...pedig de :/
kbettina
2013-12-02 12:05:12

sziasztok! Köszi mindenkinek !:) Lucifer!már mutattam a görbém,ami igazábol csak arra volt jo h én belőjem, h megvolt az ovum.de neked berakom a görbét megint:) folyamatosan együtt voltunk minden nap.aztán két nap kihagyás volt,és az ovu előtti napon voltunk ismét együtt. Kb 2hónapja szedek E vitamint, folsavat,mostanság elezdtem c vitamint, multit, és d vitamint is szedni.sokat próbáltam inni,és rengeteg friss zöldséget eszek már jó ideje.ma vettem magne b6ot a hasfájásra.Hát kb ennyi.:) lányok! Szerintetek mikor menjek dokihoz?a héten még korai,de jövöhéten nm tudok elmenni.két jét mulva hétfő az sokálenne???
Moha13
2013-12-02 11:48:34

luciffer73
Most komolyan kinézed belőlem, hogy szükségem van pszichológusra ahhoz, hogy tudjam, nem vagyok teljesen norma? :D:D:D
Kösz! :)
luciffer73
2013-12-02 11:44:21

Figyi moha....nem gondoltál arra, hogy itt az oldalon lévő piszológusnak írjál? Hátha mondd valami használhatót.
...és igen sütik a nap....a csokigolyód meg rohadtul nincs itt! :))))))
Moha13
2013-12-02 11:40:42

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
.
.
........................................................................................................................................%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Hihi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Na, megyek cickafarkteát inni...mert már görcsölök is
Moha13
2013-12-02 11:38:24

Nem csak a Te képernyődről...ezt a múltkor fedeztem fel...hogy így ki lehet futni...összevisszaírkálva az oldalt...és annnnnnnnnnnyira tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit destruktív vagyok na...:D
De tányért mégsem törhetek...nincs pénz újra...

:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Basszus...még a Nap is süt...ez nem normális dolog...XXXXXXXXXXXXXXXXX

Ja, valaki kérdezte itt korábban...ez volt a 10. próbálkozós hónapunk.

Monika5
2013-12-02 11:28:06

kbettina, gratulálok! :)

luciffer73, köszönöm a tegnapi kedves megemlítést. :)

fbzsuzsi,
Én 25-ös teszttel a nemvárt után 2 nappal teszteltem, de lehet, hogy előbb is kimutatta volna. Sok sikert! :)

Moha13,
Sajnálom, fel a fejjel. A várható ovud napját nézve, simán lehet még, hogy nem kettesben ünnepeltek majd (csak még nem fogsz róla biztosat tudni), vagy egy esetleg karácsony környékén fogant baba, vagy egy szilveszter környéki poziteszt... :) Szerintem egyik sem hangzik rosszul. :D Nagyon drukkolok, hogy így legyen. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!