Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Mirmite
2013-12-02 10:37:47

Moha

Sajnálom:(
Rám hoztad a csoki evést:)Hamis somlóit csináltam tegnap,lapátolom ezerrel:)

Luciffer
Igen tudom hogy előbb volt.A nagy szexhéten:):)
Azért drukkolok!!

Nekem ez már a 11 hővezetős hónapom(az igazi babatervezős hónapok számát már le se írom mert elkeserít)de még mindig okoz nekem meglepetést,pl most hogy nem akarja már végre betenni az ovut pedig volt és látszik is.Na mindegy nem türelmetlenkedem az nem rám vallana:)
fbzsuzsi
2013-12-02 10:37:33

Csajok! vettem tesztet. azt hittem 10es, de sajnos 25-ös. Mikor csináljam meg? Az ovum egy nappal később volt, mint ahova rakta az oldal. (úgy gondolom)
Moha13
2013-12-02 10:30:42

luciffer
Nyisd ki az ablakot, teleportálok egy kis csokigolyót..tegnap csináltam, fincsi!
Kitartás! :)

Egyébként ez tényleg egy furi ciklusom volt...ilyen korán még sosem kezdett csökkenni a hőm...és semmi rózsaszínes-barnás előjel, azonnal élénkpiros megjövés...nagyon furi. JA és nem is görcsölök...na de nem kiabálom el...inkább bepárolom a cickafarkteát...ami késik nem múlik...
csillka
2013-12-02 10:29:56

Kbettina, gratulálok! A legjobbakat kívánom Nektek!

luciffer73
2013-12-02 10:21:56

Ennek a hónapnak úgy indulj neki, hogy márpedig baba lesz, ha törik, ha szakad!!!!
Örülök, hogy jól vagy...lehet, hogy a csoki segített! :))
Egyél még!
Őszintén én sem tudom, hogy mire számíthatok magammal kapcsolatban....ha ennél pozitívabb lennék, már babásnak kéne lennem...ennél több jóra nem tudok gondolni, ennél nyugodtabb nem tudok lenni...ennél pozitívabb sem tudok már lenni...kiváncsi leszek, hogy ez mire lesz elég. Lehet, hgy arra, hogy én is benyomok egy tábla csokit és véletlenül nem bőgök! :))))
Moha13
2013-12-02 10:15:03

luciffer73
Elő a papírt, ceruzát!
Jelentem, megjött...
Valahogy furcsa ez az egész...úgy tűnik, nem rázott meg, jól vagyok...de érzem, hogy ha csak egy icipicit hagynám, megint kitörne valami...:X

De...
Ma van a sikeres babás ciklusom első napja...és hamarosan itt az ovu...és megint halálra lehet szexelni magunkat...hajrá Moha...:)
luciffer73
2013-12-02 09:32:51

Mirmite aranyos vagy, de szerintem a múlt havi görbém is nagyon szép volt, aztán mégis pofára esés lett a dologból...ebben a hónapban csak nagyon óvatosan merek reménykedni...:))))
Egyébként nem tudom mennyire követted az eseményeket, de a graf becsapós...nem is akkor volt az ovum, amikorra ő betette...:S
Még szerencse, hogy hallgattam itt a többiek tanácsára és vettem lh tesztet...különben ebben a hónapban is csak potya szex lett volna :))))
Mirmite
2013-12-02 09:26:51

Moha

Jó vásárlást:):)Vegyél valami szépet!

Lillz

Én is várom a teszted eredményét,tényleg nagyon gyanús vagy:)

Luciffer,alakul a görbéd:)

Nekem még mindig nem tette be az ovut...grrrrr
Moha13
2013-12-02 09:21:04

benyomtam egy tál csokit...jöjjön, aminek jönnie kell, én elláttam az agyamat boldogsághormonnal...
Ja, és süt a Nap...megyek boltjárni...úgyis kell valami pulcsi.
Mirmite
2013-12-02 09:19:09

KBettina

Óriási gratula neked!!!!!!!!!!!!
Bejött a nemmérés:):)
Boldog babavárást Kívánok!!!!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!