Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kbettina
Gratulálok! :)
Hiszed, nem hiszed, én amikor ma olvastam a hozzászólásodat és megnéztem a nemlétező görbédet, arra gondoltam, a Te neved lesz a következő a reményhozóban...:):):):):):)
luciffer73
Köszi, aranyos vagy...:)
Egyébként...még jól vagyok. MAjd, amikor meglátom, hogy megjött, akkor fogok beborulni...mint mindig.
Rajzeszközök előkészítve? :)
Karolina01
2013-12-02 08:05:14
kbettina!! GRATULÁLOK!!!! Jól összehoztátok...!! : o)))
kbettina
2013-12-02 08:04:37
lucifer!köszi:)
Archangel85
2013-12-02 08:03:58
Bettina annyira örülök!!! Óriási gratula neked!!! Nagyon nagyon nagyon örülök!!!!
Lucifer egy rajzzal kevesebb :)
Én ma így. A mellem majd szét durran, meg furcsa szurkálás méhemnél a köldök alatt. Reménykedem :) Nekem is lesz egy pozitív tesztem még a hónapban.
Ma így, A sok cikk-cakk ovu után azért volt, mert ilyen 5 órákat tudtam csak aludni. :S
kbettina
2013-12-02 08:03:31
lillz!köszi!még ma veszek is magne b6 ot,mert fájdogál a hasam
luciffer73
2013-12-02 08:02:28
Bettine jól értem?????????????????????????? Baba lesz??????????
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon örülök neked!!!!!! Végre jó hír is van itt a fórumon...már majdnem én is befordultam!!!! :))))
Lillz
2013-12-02 08:02:02
kbettina!
ORIASI GRATULAAAAA!!!! :))))) Sok boldogsagot es vigyazz magadra! xx
luciffer73
2013-12-02 08:00:31
Kriszti...legalább kimulattad magad. Helyes. :)
Moha az jutott az eszembe, ha most itt lennél, akkor kicsit megnyoszorgatnálak...viszont aztán az is eszembe jutott, hogy annál rosszabb lenne...depis vagy és én már rátennék ezzel az ölelgetéssel egy lapáttal...tehát változtattam az elképzelt képen.
Ha itt lennél, hagynálak kicsit dühöngeni, egy kicsit sírni és sajnálni magad, aztán seggberúgnálak....jusson az az eszedbe, és mindenkiébe, aki itt van a fórumon, hogy bár hülyén hangzik, de higgyetek nekem elég öreg vagyok már...szóval minél többet dolgozol valamiért, minél többet teszel meg érte, annál nagyobb lesz az öröm és annál jobban meg fogod becsülni!
Gondoljatok csak bele...ha valami csak úgy az ember ölébe pottyan, közel sem örül neki olyan nagyon, vagy hosszútávon és közel sem becsüli meg annyira...hiszen nem kellett érte tennie semmit...csak úgy lett!
Ez járjon az eszetekbe...Moha szedd össze magad, basszus!!! Holnapra tessék olyannal lenni, mint eddig. Dinkának, jókedvűnek, olyannak, aki másokban tartja a lelket!
Karolina01
2013-12-02 07:59:15
Sziasztok Csajok! Nem változott a hőm, ami jót is jelenthet... : o))) Viszont jobb oldalon alul fájdogál a hasam. Mitől lehet az? A nem vártig még van egy hetem, biztos, hogy nem azért fáj...
kbettina
2013-12-02 07:57:24
Lányok!itt állok a teszt fölött!pozitív!:) gondoltam egyet és megcsináltam!
Gratulálok! :)
Hiszed, nem hiszed, én amikor ma olvastam a hozzászólásodat és megnéztem a nemlétező görbédet, arra gondoltam, a Te neved lesz a következő a reményhozóban...:):):):):):)
luciffer73
Köszi, aranyos vagy...:)
Egyébként...még jól vagyok. MAjd, amikor meglátom, hogy megjött, akkor fogok beborulni...mint mindig.
Rajzeszközök előkészítve? :)