Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az én görbém egy katasztrófa:( nem tudom hova tenni a dolgot... Az ovuteszt még mindig halvány, nem ertem...
Lillz
2013-12-06 07:58:47
Jó reggelt csajszik!
Én ma borzasztó fejfájással ébredtem :/ A gorbemen semmi extra.
Archangel85
2013-12-06 07:58:02
Köszi Capri! Ki is váltom a clostit :)
Ildibaba81
2013-12-06 07:49:16
Moha!
Köszi a biztatást... :,,((((
Adrienn!
Jó nagyokat ugrassz te is...
Ez tényleg egy ilyen hónap...
Lizz!
Nekem minden hónapban úgy néz ki, mintha, de sose.. eléggé megterhelő... :(
Lányok!
Köszi a bátorítást.
Kriszti!
Ha nekem fallott tetralógia után - ami baba koromban 2 műtéttel járt és utána csak könnyített tesis lehettem és hivatalosan nehezet sem emelhetek - azt állapították meg, hogy még csak a császárra sincs szükség és szülhettem természetes úton, ne hagyd magad letörni egy kis magas vérnyomás miatt! Jól értem, hogy csak ennyi a gond nálad?
capri
2013-12-06 07:32:58
Archangel, sajnálom... :-((
capri
2013-12-06 07:32:11
Sziasztok!
Krisztibaba, nyugi, ahogy Mkinga is írta, ennél sokkal súlyosabb betegek is vállalhattak babát. Figyelj oda a mozgásra, tartsd be, amit az orvos mond, és rendben lesz minden!
Adry03, szépen húzod a vonalat. :-)
Antika, szerintem maradhat így a tegnapi hőd.
Én most egy kicsit elmozdultam.
Archangel85
2013-12-06 07:27:56
Na ezt lehúzhatom a wc-n.
Hogy az a..............
krisztibaba85
2013-12-06 07:22:23
Jó reggelt lányok:-)
Nagyon szépen köszönöm a bíztató kedves ösztönző véleményeket:-)
Megnyugottam azért:-)
Hajrá mindenkinek:)
Ma így:
Antika
2013-12-06 07:07:19
Sziasztok Mindenkinek!
Köszönöm a jó kívánságokat! Ló rúgást kaptam a dokitól 3 szemeset!
Hétvégére rendben leszek :)
Csajok!
Kivettem a tegnapi hőmet (36, 9) mivel nagyon rosszul aludtam és beteg is lettem, azért ugrott ekkorát. Szerintetek vissza tegyem vagy hagyjam a rendszer szerinti hőt?
Ma így:
kbettina
2013-12-05 22:11:33
sziasztok!
Sajnálom akinek megjött!:(
Ovu környékiek,huzzatok bele!:)
A mensi előtt állóknak megy a drukk!
Kriszti:soha,de soha ne gondolj ilyet h nm szülhetsz.ilyen esetre kell h legyen megoldás.
Lányok!én sokszor voltam ugy h feladom,mert nm birom tovább.a hőmérés feladásáig jutottam:) és tessék, most összejött.pedig ugy voltam vele h tuti megjön,és miután előre elkeseredtem,mégse jött. Mindenkinek lesz babája!
Ma fárasztó napom volt,egész nap a konyhába sürögtem ,egy céges rendezvényre készültem.előfordul a mensis fájás,de elmulik.
Hát nm tudom,de olyan jó kemények a cicijeim.szerintem eddig nm volt ilyen,bár nm szoktam markolászni:D
Az én görbém egy katasztrófa:( nem tudom hova tenni a dolgot... Az ovuteszt még mindig halvány, nem ertem...