Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Adrienn! Nekem tetszik a görbéd! Fújom felfelé... : o)))
Mirmite! Igazán szépen mész felfelé, remélem nem hiába!! : o))
Krisztibaba! Most jön nálad a java, húzzatok bele, legyen sok keksz!!! : o))) És ne beszélj hülyeségeket!! Persze, hogy lehet gyereked!!!!!!
Adry03!! Szép a görbéd!! Csak így tovább!!
Én meg várom a holnap reggelt, hogy mi lesz, lehet én is csatlakozom jövőhéten Ildibabához....Mikor már közeledik a nem várt ideje, picit elszontyolodom, hogy biztos nem vagyok szerencsés, miért is lennék? Meg fog jönni és kész.... : o((
mkinga
2013-12-05 21:13:28
Adry!!
Jo lennel vonalzonak ;) hajra tovabb!!
mkinga
2013-12-05 21:12:04
Krisztibaba85!!
Mindenkinek lessz babocaja!!!! Mindenkinek!! Sokkal nagyobb es tobb egeszsegugyi gondokkal kuszkodo noknek lett es van gyereke , nem , hogy neked ne legyen egy kis vernyomassal...jol van, kicsit tobbel :p , de majd fogysz is kicsit , igyal jo sokat es felejtsd el a dohanyzast ees lessz gyereked!! ne is gondolj ilyenre , hogy nem!! lessz!!!
Adry03
2013-12-05 20:51:29
Sziasztok !
Egyenlőre minden változatlan.
krisztibaba85
2013-12-05 20:29:56
Sziasztok csajok:-)
Nagyon drukkolok a bíztató görbéseknek:-)
Akiknek pedig megint csak megjött fel a fejjel,és bízni továbbra is:-)
Mondom én:-) aki most kicsit ijedt vagyok,bizonytalan és lemondó...
Szóval ma voltam a dokinál(házi)aki múlt hónapban arra kért álljaunk le arra hónapra a babaprojektel mert a gógyszerek ellenére nem kellően jó a vérnyomásom, orvosnál140/90,itthon 120_130/80_90.
Akkor mondta fogyjak még kicsit mozogjak az jót tesz.Mondtam jó.
Nos ez volt egy hónapja.Ma amikor megmérte megint 140 volt,mondta hogy elhiszi hogy itthon jókat mérek,de ahhoz képest nem elég jó hogy gyógyszereket szedek rá.Azt mondta hogy a kövi hónapban sem lesdz alacsonyabb akkor visszakell mennem a kardiólogushoz,és memondja hogy teherbe eshetek-e vagy sem:-( mert ő irt fel két gyógyszert a háromból...
Szóval,szerintetek előfordulhat hogy mivel kevés gyógyszer van amit terhesség alatt szedhetek a vérnyomásomra nem szülhetek majd???Annyira elszomorító a gondolat...
A vicc hogy két napja olyan tojcsis nyákom van hogy álmdni sem lehetne jobbat,és pozitív lett a Gabrielle ovutesztem is....
Én továbbra is mindent megteszek,tornázom,remélem ha fogyok még segít a vérnyomásom on,nem dohányzom két hónapja......Nyugtassatok meg hogy lehet gyerekem,de csak őszintén:-) :-) :-) :-)
Köszönöm a válaszokat előre is:-)
a görbém:
mkinga
2013-12-05 20:17:14
Archangel...
En nem akarlak elszomoritani de nekem a barnazas mindig 37 fokos honel jelentkezik elso nap , utanna valo nap leesik , utanna meg megjon. Na de neked azt kivanom ne ugy legyen!!
mkinga
2013-12-05 20:14:59
Mogyine!
Ha mar 4 napja kesik es semmi jele a mensinek , szerintem egy teszt mar siman kimutatna a terhesseget,nekem annak idejen a nemvart napjan mar pozi volt.
Ami igaz , hogy a PCO is okoz ilyen kesest sajnos....
Archangel85
2013-12-05 19:47:28
kukac én sem értem ezt a barnázást. Azt biztos, hogy kíváncsi vagyok a holnapi hőmre nagyon! :) Még nem jött meg.
Mogyiné
2013-12-05 18:42:27
Sziasztok!
Négy napja késik, bár a doki szerint a PCO miatt ez előfordul. Viszont hétfőn volt görcsöm és fehérfolyásom van azóta. Hőm stagnál napok óta 36,1.
kbettina: igen tojcsik nyák megszokott lenni, de semmi mást nem érzek.
Mirmite
2013-12-05 18:09:10
Ildibaba
Sajnálom nagyon:(
Adrienn830
Nagyon biztató a görbéd főleg a mai ugrással:)
Megy a drukk!!!
Nekem végre betette a ovut,persze oda ahova kell,csak azt nem tudom mire várt eddig:):)
Adrienn! Nekem tetszik a görbéd! Fújom felfelé... : o)))
Mirmite! Igazán szépen mész felfelé, remélem nem hiába!! : o))
Krisztibaba! Most jön nálad a java, húzzatok bele, legyen sok keksz!!! : o))) És ne beszélj hülyeségeket!! Persze, hogy lehet gyereked!!!!!!
Adry03!! Szép a görbéd!! Csak így tovább!!
Én meg várom a holnap reggelt, hogy mi lesz, lehet én is csatlakozom jövőhéten Ildibabához....Mikor már közeledik a nem várt ideje, picit elszontyolodom, hogy biztos nem vagyok szerencsés, miért is lennék? Meg fog jönni és kész.... : o((