Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2013-12-18 09:46:52
 
Moha13,
szerintem inkább zsiráfra kezd hasonlítani :)
capri
2013-12-18 09:45:11
 
Szilvia, csak fel- (vissza)ment az a hő! :-)

Lillz, nem törvényszerű a zuhanás, csak pozitívan! :-)

Plumeria, Dzsudzsa lehet, hogy csak este tudna válaszolni, ezért reagálok arra, amit neki írtál: Neki nem annyira hosszó a ciklusa, mint amennyivel a program számol, azt hiszem, mára-holnapra nem várta. Meg ha a dpo-t nézzük, akkor is már elég jó áll. :-)
Neked mihez drukkoljunk ma?
Ami az én be nem sötétítésemet illeti: összeesküvés-elméletet szövögettem reggel, mégpedig: az oldal a 13. napra jósolta az ovut, de ugye kiírja, hogy eltér a népességi átlagtól, fizessél elő. Na, nekem most pont bejött a 13. nap (egyébként nem szokott pont ezen a napon lenni), így nem sötétíti be, kicsit bizonytalanságban akar tartani, nehogy úgy gondoljam, fölösleges az előfizetés. :-)))

Luciffer, igen filozofikusra vetted ma a figurát! :-)

Moha, hipp-hopp, jön Vuk! :-DDD


Moha13
2013-12-18 09:39:26
 
Jó reggelt!
Én ma rajzoltam egy rókát...görbe eleje: lompos farok, utána jön a test elülső és hátsó lábakkal, majd fej. Szerintem egész jó lett. A rókák aranyosak...:)
luciffer73
2013-12-18 09:33:37
 
Sziasztok!
Akinek kell fújok!!! :)
Akik ma reagáltak a tegnapi lélekömlő levelemre, azoknak is nagyon köszönöm! Mivel a múltat az ember nem tudja meg nem történté tenni, ezért el kell, hogy fogadja, hiszen ezzel együtt kell élni. Ez van.
Valóban nem szabad hátrafelé tekintgetni, mert azzal csak magunknak csinálunk rosszat, de azért nem árt észben tartani, hogy aztán soha többé nem kövessük el azokat a hibákat.
Anyámnak egyetlen egy olyan megjegyzésére szoktam gondolni, amit a válásom után mondott. Kislányom, te olyan erős vagy, hogy még a szarból is várat tudsz építeni.
Tudni kell, hogy anyám nem tipikus anya...ő nem szokott ömlengeni, se dicsérni, se semmi olyat, amit én például a lányomnak szoktam csinálni mondani. Tehát ez a mondata a lehető legnagyobb elismerés volt.
Nagyon bízom benne, hogy igaza volt...vagy inkább remélem. És azt is, hogy mindannyiunkban lesz, és van annyi erő, hogy ezen az időszakon túl tudjunk jutni sikerrel, vagy a lehető legkevesebb kudarccal. Bár ami azt illeti...a kudarcra is szükség van. Méghozzá azért, hogy aztán, ha sikerül a vágyunk, vagy amit eltervezünk, annál jobban megtudjuk becsülni. Sokkal inkább, mint azok, akik egy csettintésre elérik mindig a céljaikat. Nekik természetes...nekünk nem.
És ha már a görbés fórumra írok, akkor íme...:DDD
plumeria14
2013-12-18 09:25:13
 
Dzsudzsa,
ha kibírod, akkor szerintem a teszteléssel várj a nemvártig…az a tuti.

Antika
Tesztelgess tovább szorgalmasan, hamarosan jönnie kell annak az ovunak. Mikor szokott lenni általában?

capri,
tényleg nagyon szabályos ez az egyenesekből 2 dombocskából és 2 völgyecskéből álló görbe… De továbbra sem értem, hogy miért nem sötétített még be, amikor egyértelmű.

Lillz,
ez aztán az emelkedés, csak így tovább!

Ani0630,
nekem is csak napig szokott tartani a mensim…sajnos, ha a hő leesett, akkor nincs miért reménykedni…legalábbis szerintem.

Szilvia1980,
mindig ilyen későn szokott lenni az ovud?

Én ma megyek nődökihoz és kiderül, hogy állnak a petéim, van-e domináns tüsző, ha igen, akkor mekkora…erre a hónapra terveztünk egy stimuláció nélküli inszemet, de lehet hogy nem fog összejönni, mert vasánap vagy hétfőn lesz ovum…pedig annyira jó lett volna, ha ebben a hónapban megpróbálhattuk volna…mindegy, délután okosabb leszek és utána még számolgathatok, hogy mi legyen…vagy marad a január, bármennyire is szerettem volna most…
Macseszka
2013-12-18 08:33:12
 
Jo reggelt Lànyok!

Lillz! Te csak maradj ahol vagy,ne zuhanj! Igy tovàbb!

Antika! Ma vagy holnap Te is kilovod a rakètàt meglàtod!
Dzsudzsa! Fujok èn is ha ezzel segithetek!:)

Napsugàr! Erot,kitartàst! Tudom hogy nehèz! (sajnos megtapasztaltam 2 vetèlèst fèlidosen) Nem szabad hàtrafelè nèzni,csak elore! Ne fojtsd magadba a bànatodat,sird ki magad,attol megkonnyebbulsz,aztàn gyere kozènk,mi majd felviditunk,ès szurkolunk egyutt mindenkièrt,Erted is! Mindenkinek lesz babàja! Egyszer beindul a bèbibumm,meg sem àllunk!

Lucifer! A tortènetedet olvasva szerintem helyesen dontottèl!Kivànom,hogy mielobb bekoltozzon egy szerelem bèbi a pocakodba! Es ez igy is lesz,tudom!
(Mi is kozos babàt szeretnènk a 2. fèrjemmel)Mèg nincs,de lesz!! Nem adjuk fel!

A hom a vidàmparkba èrzi magàt,tuti! :)
Szilvia1980
2013-12-18 08:31:18
 
Jó reggelt!

Elég érdekes a hŐm :D

Ma így...
Ani0630
2013-12-18 08:16:37
 
Sziasztok lányok

Lillz, Antika
Vasárnap reggel teszteltem , sajna negatív lett.:-(


A hőm meg ugye azóta vissza is esett, úgyhogy nem tudom mi van, de tegnap abszolút nem volt semmi, ma meg barnázok.....nem értem.

Szép napot mindenkinek.

Ma így keltem:
Lillz
2013-12-18 07:39:27
 
Jó reggelt!
Én úgy megindultam felfele hogy ihajcsuhaj... Innen lehet nagyon zuhanni :/
Szép napot mindenkinek!
capri
2013-12-18 07:37:10
 
Sziasztok!
Dzsudzsa, akkor holnapra nem csak fújunk, hanem szugerálunk is egy második csíkot! ;-)
Krisztibaba, neked meg nem jutott a fújásból?! :-( Miért nem szóltál előre?
Én még mindig egy helyben... A lázmérőm jó (este megnéztem, csak 36,6-ot mutatott). Ilyen egyenes görbém soha nem volt.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!