Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
kukac...szerintem felesleges...ebben az esetben a kifogás egyenlő a hazugsággal. Nem? Lehet rosszul látom? Szerintem nyugodtan menj el, érezd jól magad, és igyál...de minden pohár szesz után tessék leküldeni egy pohár vizet.
Többször fogsz pisilni, viszont nem is fogsz berúgni...és nem ártasz vele senkinek....ha rám hallgatsz, de persze azt csinálsz nyilván, amit akarsz :)))
kukac
2013-12-17 13:56:53
Köszi Lányok! :) Kicsit megnyugodtam, de azért megpróbálok kifogásokat gyártani! :)
capri
2013-12-17 13:53:59
Kukac,
a négyszer egy pohár bor tuti nem gond. A vörösbort sokszor még ajánlják is! ;-)
luciffer73
2013-12-17 13:53:06
kukac...és akkor most beszéljünk arról, hogy mi van azokkal a terhes "kismamákkal" akik alkoholisták, vagy drogoznak, vagy végig cigiznek és isznak és drogoznak...nos?
Na szóval ezekhez képest anyukám max kisdobos lehetsz. Nem gondolnám, hogy egy-egy pohár innivaló ennyit befolyásolna...persze nem azt mondom, hogy mindent bele és rúgj úgy be a bulikon, hogy aztán kommandósba kússz haza..., de nem kell paráznod...egyébként megteheted azt is, hogy iszol alkoholt és utána benyomsz egy pohár vizet...azonnal hígítod a véredben az alkeszt és a májad méregteleníted...így nem kell magyarázkodnod, ihatsz is és mindenki boldog :))))
kukac
2013-12-17 13:45:57
Capri: Köszi a választ! :) Rövidet én sem szoktam inni. Az a bajom igazából, hogy ezen a héten négy buliba vagyok hivatalos és ha mondjuk heti egyszer iszok egy pohár bort az oké, de négyszer???!!! Azt hiszem inkább lemondok egy párat...
capri
2013-12-17 13:41:58
Kukac,
én nem iszom alkoholt és nem dohányzom, szóval nincs "kérdés, amit meg kellene oldanom". :-) De a véleményemet azért leírom. :-) Azt mondják, hogy a legelső hetekben még nincs összeköttetés az anya szervezete és a magzat között, szóval elvileg nem okoz gondot az alkohol (mármint a mértékletes). Szerintem ha nem esel túlzásba, akkor ihatsz egy-két pohárral, de gondolom a rövidek helyett inkább bort például.
(Hétvégén én is ittam egy pohár forralt bort - még jó, hogy azzal kezdtem, nem iszom alkoholt -, de emiatt nincs lelkifurdalásom, nem emiatt nem lesz sikeres a hónap, ha úgy alakul.)
Esetleg ha nem iszol semmit, mondhatsz olyat is, hogy pl. méregtelenítesz vagy valami gyógyszert szedsz.
kukac
2013-12-17 13:28:32
Sziasztok Lányok!
Végre feljebb ment a hőm (és remélem nem a megfázástól)!
Lenne egy nagyon hülye kérdésem hozzátok. Lehet, hogy el fogtok ítélni miatta, de én tök tanácstalan vagyok!
Tehát az van, hogy az utóbbi hetekben rengeteg buliban, összejövetelen voltam. Az összes barátom ismer, tudják, hogy ilyenkor én is szoktam inni. Páran azt is tudják, hogy készülünk a babára. De egyszerűen nem tudok nem inni ilyenkor! Ez nagyon nagyon hülyén hangzik, de nem akarom, hogy beszólogassanak, vagy találgassanak, amikor még nincs is semmi... Ebben a hónapban nagyon odatettük magunkat a férjemmel és bűntudatom van, hogy mi van, ha ezek miatt most elrontok mindent! Ti hogy oldjátok meg ezt a kérdést? Vagy egyszerűen ne menjek sehova amíg ki nem derül, hogy mi a helyzet?! :(
luciffer73
2013-12-17 12:09:46
Persze mi magunk is kiszámolhatnánk, de ki a fenének van kedve matekozni minden hónapban...mert ha azt vesszük pl. az én átlaghőm ebben a hónapban valamiért magasabb lesz, mint múlt hónapban.
Ennek a ciklusnak az elejétől kezdve nem mentem még 36 fok alá...pedig....tudjuk, hogy kiknek a nászából származok...:)))))
luciffer73
2013-12-17 12:06:15
..ahhha...szóval én vagyok az akadálya a coverline-nak?! :DDDDD
Na akkor tényleg előfizetek...nem venném a lelkemre, ha miattam nem tudnánk a középhőt :)))))
Én erről a kutyamájas cuccról nem hallottam...én disznó pisi ivást hallottam...abban viszont azért lehet valami, hiszen a vizeletben sok a hcg...és vannak nők, akiknek a szervezetük nem ismeri fel a terhességet...meg kell rá tanítani. Tehát aki egyébként volt már terhes, csak sajnos nem tudta végig csinálni, annak nagyobb az esélye..hiszen az ő szervezete már felismeri és termelni is tudja...és most lehet, hogy jó nagy baromságokat írok!
Megjegyzem, ha igazak a városi legendák, akkor a kínaiak nem fújjognak a kutyahúsra...sajnos :(
plumeria14
2013-12-17 12:05:12
Moha13,
én csak erre tudok tippelni, mert szerintem néhány nap átlaghőjét nem lenne olyan bonyolult kiszámolni...nekünk pedig sokat segítene. Sokan szerintem ezért vezetik máshol is a hőjüket, mert ott legalább (szintén ingyenes) ezt is látják, illetve így lehet ellenőrizni, hogy jól számol-e a rendszer. Egyszer azt válaszolták nekem itt az oldalon, hogy akkor van az ovu, amikor a hőd a CL felé megy...tényleg? és hol van az???? Na mindegy, én már több is rákérdeztem, de mégsem történt semmi :(
Többször fogsz pisilni, viszont nem is fogsz berúgni...és nem ártasz vele senkinek....ha rám hallgatsz, de persze azt csinálsz nyilván, amit akarsz :)))