Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Dzsudzsa, akkor holnapra nem csak fújunk, hanem szugerálunk is egy második csíkot! ;-)
Krisztibaba, neked meg nem jutott a fújásból?! :-( Miért nem szóltál előre?
Én még mindig egy helyben... A lázmérőm jó (este megnéztem, csak 36,6-ot mutatott). Ilyen egyenes görbém soha nem volt.
Antika
2013-12-18 07:21:12
Jó reggelt!
Napsugár sok erőt és további kitartást kívánok neked!
Ani szerintem egy tesztet ellőhetnél :)
Luciffer én úgy gondolom, hogy ha valakit szeretünk, azt a hibáival együtt szeretjük! Én abortusz ellenes vagyok, de kétségkívül jobb egy gyereknek meg sem születni, mint szeretet és biztonság nélkül felnőni!
Egy szó, mint száz, én így is szeretlek! :)
Mindannyiunknak vannak hibái, amit meg nem történtté akar tenni szerintem, de úgy van jól, ha tanulunk belőle :)
Még mindig ki vagyok hűlve. Fájdogál a hasam, az ovu teszt két napja negatív! Mi a lekvár van velem?
Itt a görbém:
monika80
2013-12-18 07:13:58
Jó reggelt lányok!
Én ma igy:
krisztibaba85
2013-12-18 07:00:09
Jó reggelt:-)
Hát Napsugár fel a fejjel:) Amíg lehet próbálkozni,remény is van!
Dzsudzsa!
Huh:) drukkolok:-)
Luciffer
Tudod inkább oktatni kéne ezt a hozzáállást másoknak is hogy ezekben a helyzetekben is felelősségteljes voltál,és arra is gondoltál milyen élet várt volna arra a gyerekre olyan apával,szóval min den elismerésem:)
Én ma így:
Remélem Januárban újra ráállhatunk a babatémára:)
Már lefogytam mint Geri Helliwel( Spice girls) annyi zöldséget gyümölcsöt eszem mint eg nyuszi,és kihívhatnám Rubin Rékát egy edzésmaratonra:)
Szép napot:)
Dzsudzsa
2013-12-18 05:48:04
Nagyon jól fújtátok! Köszönöm :)
Reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett :(
Holnap reggel még próbálkozom, ha a hő marad ilyen magaslatban.
A melleiem megnőttek, éjjel 2x pisi. Majd kiderül rövidesen.
Moha13
2013-12-17 21:54:57
Napsugár
Már sokan sajnálják, én inkább nem, mert a sajnálás olyan...kissé negatív...inkább együttérzek, és remélem, hamarosan minden rendbe jön...kitartás! tudod, mi nők sokkal erősebbek vagyunk, mint képzelnénk! És mindent túlélünk és azért is elérjük, amit szeretnénk...! :)
kbettina
2013-12-17 21:22:10
Napsi!köszönöm neked, nagyon jól esik.
Amin most át mész,az rettenetes.szavakat nem találok rá.legyél erős,tarts ki.
Lillz
2013-12-17 21:20:15
Sziasztok!
Ani 0630
Tesztelél??
Dzsudzsa
Tölem is megy a fuvallat:))
Napsugár
Nagyon sajnálom ami történt. Légy erös, és várunk vissza!
Dzsudzsa
2013-12-17 19:37:31
Capri!
Köszönöm :)) Már kezd huzat lenni, egy kicsit kérlek pihenj, mert még meghapcisodom:)
Napsugár!
Fontos, hogy magunk alá kerüljünk, és sajnáljuk magunkat. Azonban arra vigyázz, hogy nehogy túl mélyre kerülj, mert onnan felállni nagyon nehéz. Tudom min mész keresztül, én 9 hetesen veszítettem el a babát. Sokat beszélgess a pároddal! Őszintén, az érzésekről! Mindkettőtöknek nagyon fontos! Aztán hajrá! Egymás hátán felkapaszkodva tovább.
Jön a csodás meglepetéseket tartoható új esztendő.
Dzsudzsa, akkor holnapra nem csak fújunk, hanem szugerálunk is egy második csíkot! ;-)
Krisztibaba, neked meg nem jutott a fújásból?! :-( Miért nem szóltál előre?
Én még mindig egy helyben... A lázmérőm jó (este megnéztem, csak 36,6-ot mutatott). Ilyen egyenes görbém soha nem volt.