Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Végre behúzta az ovut és oda ahová gondoltam, sőt még a teszt is az napra mutatta. A hasam is úgy fájt, hogy tuti akkor történt valami nálam. Kekszeltünk is minden nap, remélem sikerrel járunk.
Én ma igy:
Szilvia1980
2013-12-26 10:45:55
gizgazzz: Én teszteltem, de sajnos negatív lett...:(:( Várok még, és ha nem jelentkezik a nemvárt, akkor tesztelek pár nap múlva ismét!
Ildibaba81
2013-12-26 10:18:30
Sziasztok!
Lassan én s beérek a finish-be.
Sajna mostanában nem nagyon tudok itt lenni: az ünnepi nagy rohanás miatt egy percem sincs... :(
gizgazzz
2013-12-26 10:01:03
Szilvia1980, Mamma nem teszteltek? Nagyon szépek a görbék...
Látom mindenki karácsonyozik ami így is van rendjén. Remélem mindenki jól van aki nem ír és már januárban pozitív hírekkel térnek vissza :)
krisztibaba85
2013-12-26 09:29:13
Sziasztok:-)
Mamma,nagyon szép a görbéd:-)
Moha szórakozik veled ez a rendszer:-) :-) :-) :-) :-)
Remélem jól telik a Karácsony mindenkinek,mert nekem nagyon jól telik:-)
Nálam semmi extra:-)
További szép napot:-)
Mamma
2013-12-26 09:15:39
sziasztok!
Mindenkinek kellemes ünneplést jó pihenést kívánok!
Sajnos már kb. egy hete nem tudlak követni benneteket, most is csak gyorsan beköszönök.
Remélem mindenki jól van, tele pozitív gondolatokkal :))
amint tudok vissza olvasok :))))
ma így:
Lillz
2013-12-26 09:12:48
Antika
Ha kb. ugyanabban az órában méred amikor szoktad akkor 6 óra alvás után szerintem jó értéket kell hogy kapj.
Antika
2013-12-26 08:36:37
Jó reggelt!
Már két napja éjszaka fekszek le, de a 6 óra alvás után mérek!
Szerintetek mennyire befolyásolja ez a hőmet?
Végre behúzta az ovut és oda ahová gondoltam, sőt még a teszt is az napra mutatta. A hasam is úgy fájt, hogy tuti akkor történt valami nálam. Kekszeltünk is minden nap, remélem sikerrel járunk.
Én ma igy: