Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jniki! Én még ilyet nem is láttam, hogy az első napokra teszi az ovut.... Nem tudok hozzá szólni. Esetleg valami megzavarta a hődet... Iszol valami teát???
Nekem is van kérdésem... szerintetek mitől van az, hogy ma is pozitív lett az ovu tesztem? 13. naptól pozi a tesztem...
jniki82
2013-12-26 20:13:35
Sziasztok
Remélem mindenkinek olyan volt az ünnep mint amira számított, én degeszre ettem magam sütivel!!!!
Na, amit viszont nem remélek az a rendszer által berakott ovum nem lehet, eddig mindig 11.nap körüll volt!!!!
Mamma
2013-12-26 17:44:52
annyira még sem reménykedem mert szerintem nagyon alacsony a hőm 36,5-36,6
Mamma
2013-12-26 17:41:26
sziasztok!
még nem teszteltem mert nincs itthon teszt:))
valószínű hétfőn tudok csak venni ha akkor még szükség lesz rá:))de legalább addig még bizakodhatok ....
(két hónapja a 37 hetedik napra jött meg két halványka 2 csíkos teszt után :/
Antika
2013-12-26 16:51:16
Maximail
Nekem mensi előtt 3-4 nappal kezdte, de az előző ciklusban 5 nap volt. Kíváncsi vagyok, hogy neked mit mond a doki, nekem azt, hogy a pco miatt van. Én olvastam, hogy a sargatest elégtelenségre utal a pecsételő vérzés!
Szóval érdekelne, hogy neked mit mond a doki.
maximail
2013-12-26 14:19:30
Jaj, apecsételést nem mutatja így. A 8. ciklusban a 20.-tól a 24. napig tartott.
Most pedig 23-a óta van.
maximail
2013-12-26 14:17:07
Sziasztok!
Nagyon régen nem szóltam már hozzá, de most kicsit aggódok, és kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Az utóbbi időben ez már a második olyan ciklusom, ahol a saccolt peteérés utáni 7. napon elkezdek pecsételni, és ez eltart 5 napig is.
Először megörültem, hogy talán beágyazódási vérzés, de mivel múltkor utána megjött, most már nem hisezm ezt. Holnap lehet, hogy felhívom az orvosom, de ma nem akarom.
A hőmet mostanában nem mértem, de azért csatolom az említett két görbét.
Az egyik a 8. itt vezett hónapom (ott még mértem a hőt), és a mostani, ami a 11. vezetett hónap. Az ovu időpontját most nem jól jelölte, szerintem egy nappal később volt. És az utóbbi hónapokból kiindulva arra számítok, hogy 30-32 napos lesz a ciklusom. Most a 27. napon vagyok.
Nem durván vérzek, csak egy-egy barnás maszat. Illetve mikor elkezdődött egy-két napig volt olyan mindjárt megjön érzésem, de az mostanra elmúlt.
Mi lehet ez? Leesik valami hormon?
Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! :-)
Moha13
2013-12-26 12:44:50
Sziasztok!
Még mindig úgy gondolja a rendszer, hogy nem sötétít...lehet, tényleg megvárja vele a szilvesztert...:D
Szép görbék vannak, jó lenne még erre az évre pár pozi teszt...:)
Adrienn830
2013-12-26 12:10:51
Sziasztok! Én ma így állok, szerintem szép a görbém jó lenne ha összejönne a baba is
capri
2013-12-26 11:25:38
Sziasztok!
Mamma, nem akarsz tesztelni?! Nagyon szép az a görbe!
A többieknek is megy a drukk!
Én ma így, ma kellene megjönnie, remélem, meg is jön, nem szórakozik velem. :-) További szép napokat mindenkinek!
Nekem is van kérdésem... szerintetek mitől van az, hogy ma is pozitív lett az ovu tesztem? 13. naptól pozi a tesztem...