Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi csajok az izgulást... :) Nagyon izgalmas a helyzet. :)
Mamma! Én is drukkolok! :)
Mindenkinek előre is boldog 2013. utolsó napját kívánok! :)
Ildibaba81
2013-12-31 09:26:47
Köszi csajok az izgulást... :) Nagyon izgalmas a helyzet. :)
Szilvia1980
2013-12-31 09:15:21
Sziasztok!
Mamma: Tiszta szívből gratulálok!!!! Kívánom, hogy minden a lehető legnagyobb rendben legyen és egészséges babának adj életet!!:) Nagyon vigyázz magatokra, pihenj sokat! :)
Dzsudzsa
2013-12-31 08:58:47
Ildibaba81!
Valóban izgalmas :)) Azt hiszem a holnap reggel sokmindent elárul :)
Szorítok!!!!
krisztibaba85
2013-12-31 08:51:58
Jó reggelt:-)
Ildibaba,érted is izgulhatunk,uh de izgi:-)))))erre már mi is nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!Hajrá!
Én ugyanúgy mint tegnap...
Ildibaba81
2013-12-31 08:13:27
Jó reggelt, csajok!
Ma reggel kissé meglepődtem. Inkább lefelé számítottam a hőmet illetően... nagyon kíváncsi leszek, mi lesz ennek a vége... egyre izgibb: 27 napos ciklusom talán ha egyszer volt az elmúlt egy évben, ilyenkorra már rég meg kellett volna jönnie...hm...
Dzsudzsa
2013-12-31 08:08:38
Mamma szívből gratulálok!
Nagyon becsüllek a kitartásodéert. Azt hiszem példaként szolglhatsz nekünk! Mi aggódunk kibukunk, mert rövidebb a luteális, mert nem oda rakta az ovut, mert előbb van ovu, mert csúszik az ovu, mert barnázgatunk, mert nem stb... és Te, amin átmentél!!!! És felálltál, 2x is, nem adtad fel, és most ott van az a csíkocska, és ott van a baba.
Minden jót kívánok Nektek! Kívánom, hogy ez a 9 hónap felhőtlen legyen és gyönyörű, egészséges kisbabátok szülessen!
Én még az elején.
gianna
2013-12-31 07:37:06
Mamma
Gratula!!!!!!!!!!
gizgazzz
2013-12-31 07:00:52
Mamma kívánom neked, hogy a 9 hónap alatt és utána is egészségben és szeretetben éljetek a gyermekeddel. A nagy fiad majd vigyáz rá odakint és Te addig vigyázz rá odabent. Boldog Új Évet kívánok!
Csajok, asszonyok, lányok kívánok nektek (és magamnak is) boldog babás, egészséges, kiegyensúlyozott és anyagi biztonságot hozó Új Évet !!!!!!!!!!!