Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65813 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ildibaba81
2014-01-05 12:04:55
 
Plumeria!

Ez jó ötlet, asszem ezt fogom tenni... :) Hogy erre nem gondoltam... :S :)

Már annyira rágörcsöltem a dologra, hogy most mindenfélét érzek, szerinetem az idegrendszerem játszik velem... :/
plumeria14
2014-01-05 11:56:41
 
napsugar24,
neked minden hónapban volt pecsételésed az ovu után?
Remélem, hogy kedden bíztató dolgokat mond neked a doki. Én azt olvastam, hogy vetélés után normális, ha a teszt sokáig pozitív, mert a terhességi hormon, ami elkezdett termelődni, csak lassabban ürül ki. Az tényleg jó lenne, ha néhány napra ki tudnátok egy kicsit kapcsolódni, utazzatok el valahova és legyen számotokra ez az új év kezdete....
Ne kérj elnézést, szerintem teljesen normális, amit érzel, és borzasztóan nehéz ehet ismét szembenézni azzal, amin egyszer már túltetted magad. De ott van melletted a párod, együtt mindenre képesek vagytok!

Ildibaba81,
én a biztonság kedvéért vennék ugyanolyan és másfajta tesztet is, így legalább össze tudod majd őket hasonlítani.

Gizgazz,
a 6 hónap relatív...sokszor van az, hogy az első baba hamar összejön, de a másodikra már többet kel várni...ebben az is közrejátszhat, hogy az ember nem lesz fiatalabb...ilyenkor már simán el lehet kezdeni a kivizsgálásokat és 35 év felett 6 hónap után némely doki már javasolja is...

Tunczo,
vezetsz görbét? Megmutatod? Elvileg, ha egy adott hónapban nem volt peteérésed, akkor annak látszódnia kellett a görbén.
Tunczo
2014-01-05 11:45:27
 
Kedves gizgazzz,
Én 27 éves vagyok és fél év sikertelen próbálkozás után úgy döntöttem, elmegyek orvoshoz. Mindenki azt mondja, hogy ez nem sok idő, bár az én ismerőseim, családtagjaim is az első próbálkozós hónapban teherbe estek. Úgy döntöttem, kezembe veszem a dolgokat. Elmentem az orvosomhoz, aki szintén megnyugtatott, hogy ez még nem sok idő, Mo-on átlagosan 9 hónap alatt jön össze a bébi, de javasolt egy hormonvizsgálatot, amiből ki tud szűrni dolgokat. (ill. a férjemnek is kellett vizsgálat, biztos, ami biztos)
Minden megcsináltak és kiderült, hogy a prolaktin hormonszintem túl magas, ami gátolja a peteérést, így sokszor lehet peteérés nélküli ciklusom. A 6 hónapból kérdéses, hogy mennyi lehetett aktív hónap. Kaptam rá gyógyszert, és ha minden jól megy, akkor sikerülni fog. Azt gondolom, hogy érdemes minél előbb kivizsgáltatni magad.
Ildibaba81
2014-01-05 11:44:07
 
Mónika5!

Köszi a részletes infokat, remélem, igazad lesz, azóta továbbra se semmi, teljesen tiszta a papír, abban reménykedek, hogy esetleg egy kis beágyazódásos cucc lehetett, vagy amit írtál, a szervezetem emlékezett a mensire...
Azért is izgulok, mert a lányomnál semmi ilyesmi nem volt, annyira simán ment vele minden, mint az álom.

Így, vagy úgy, a héten biztosan felhívom a dokit. :)
Monika5
2014-01-05 11:39:37
 
Ildibaba81,
Ne haragudj nem akartalak megijeszteni, csak ezt a lehetséges okot is felvázolni (mert előttem mindenki csak a várakozásra biztatott és erről nem írt). Nem volt semmi előzménye nálam, egyszer csak észrevettem a wc papíron kevés barnás nyákot késő este. DE nálam ennek a mennyisége el kezdett fokozódni, reggelre délelőttre már a tisztaságin is cseppek voltak. Mint írtam csak délután rendelt az orvos,így a rendelőben használható vizeletet sem tudtam már adni, mert el kezdtem vérezni (mint egy enyhébb napon), de ez nem élénk vörös színű volt, hanem barnás. Görcsölni egyáltalán nem görcsöltem, talán a váróban fájt picit, de szerintem abban már lehet, hogy a félelem is közrejátszott.
Az jó szerintem, hogy neked abbamaradt magától. Örülök neki. :) Lehet, hogy nálad csak a szervezeted emlékezett a menszire. :) Ha az megnyugtat, akkor szerintem menj el a héten az orvosodhoz, mert ő mégiscsak szakmaibb tanácsot tud neked adni. Megnézi a nyálkahártyavastagságot, vetett vért, stb. Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)
Ildibaba81
2014-01-05 11:19:14
 
Krisztibaba!

De jó, hogy te is azt mondod, hogy látod, főleg, hogy én nem is látom a képről, csak a valóságban... :S Köszi a bíztatást!

Plumeria!

Tök jó, hogy felfelé jössz, húzlak téged is magammal! :)

Moha!

De drága vagy :) Ez állatira megnyugtató, mindig attól félek, hogy csak én látom oda... :( De persze apa is azt mondta, hogy egyértelműen látszik...

Krisztibaba!

Ovu után 24 óráig még nagyon is jó az esély, főleg, ha lányt szeretnétek! :) Hajrá!

Gizgazzz!

6 hónap még szerintem semmi, 1-1 1/2 év sem annyira rossz még, bár utána már talán tényleg indokolt a kivizsgálás. :)

Biztos, ami biztos: bekaptam reggel az Aloe gélemet, 1 db 500-as Cvitamint, az E vitaminomat, Folsavamat, meg 1 Gravidát ráadásképpen... hátha segít... :)
Sajnos holnap tutira nem tudok dokihoz menni, mert fogadóóra lesz a suliban, de mindenképpen meg próbálom felhívni, ha a barnázás visszatérne mindenképpen, ha nem, akkor lehet, megvárom a szerdát (kedden megveszem a tesztet, így másnap már el is tudom lőni). Szerintetek ugyanolyan, vagy inkább másfajta tesztet használjak?
Szerintetek a kisebb hővisszaesés a jó maga után jelentheti a progeszteron alultermelést, vagy bármi rosszat?

Most nagyon elkezdtem stresselni minden apróságon... :S Bocsi, ha agyasakat kérdezek... :(
Moha13
2014-01-05 11:13:24
 
Napsugár
Nem tudnátok elmenni valahová pár napra? Kikapcsolódni, nem gondolni semmire, csak úgy élvezni a dolgokat, masszázs, úszkálás, stb. Szerintem nagyon jót tenne...mindkettőtöknek.
napsugar24
2014-01-05 11:08:54
 
Sziasztok!
Ildibaba- nagyon szépen látszik az a két csík, nagyon drukkolok!
Plumeria- nagyon szép a görbéd, ha kell én fújom most akár mindenkiét, én úgy is ráérek. A pecsételéssel kapcsolatban nekem mindig a 9.-10 dpon van és el is múlik és olyankor esik is egy kicsit a hőm-én tudom, hogy ez a beágyazódás. minden hónapban eljutok eddig kivéve most.
Adrienn- lehet még korai volt az a teszt.Szép a görbéd.
Gizgazzz- még ne add fel, mi pont ebben a ciklusban 1,5 éve próbálkozunk és első babárét küzdünk.
Moha- reméljük ez az egyenes hozza meg a sikert.
Elnézést kérek, akit konkrétan nem neveztem meg.
Mindenkinek nagyon drukkolok.
Nekem vannak sajnos gondjaim, nem úgy alakul az év ahogy elterveztük, csak rosszabbul. A férjem még soha nem kenődött el, vagy nem mutatta, még a 2. vetélés után sem, de tegnap már azt mondta mi jöhet még. nekünk már csak romlik minden. Aki emlékszik írtam, hogy huzamosabb ideig pozitív az lh teszt-nos ez még most is így van-most a 20. napon vagyok, közben láz meg minden, derékfájás, mellbimbó nagyon barna-és folyamatos színes folyás. Írtam a dokinak kedden megvizsgál, de úgy néz ki, hogy nem ment teljesen végbe a vetélés-azt hiszem ennél rosszabb már nem is lehet, olyan nehezen tettem túl magam ezen-és erre tessék.
Nem tudom, hogy lehet e ilyet mondani, nagyon akarom a baát, szeretnék, de kezdek belefáradni és tönkremenni benne, talán jobb lenne ha egy kicsit pihennénk.
Elnézést a hosszú levélért és a panaszkodásomért, majd kedden minden kiderül.
gizgazzz
2014-01-05 11:07:13
 
Krisztibaba85 sajnos érzem a mensi jeleit, de neked nagyon szépen alakul a görbéd. Fújom neked !

Plumeria14, 36 éves vagyok és tudom nem olyan sok a 6 hónap. Már van egy 3 éves lányom és ő hamar megfogant. Azt hiszem elmegyek a nőgyógyászhoz és megkérdezem indítsunk e vizsgálatokat. Látom a te hőm emelkedett így megy a drukkom feléd :)

Dzsudzsa várom a következő hónapban a drukkodat :) Addig én adom az enyémet mert jó nagyon ugrott a hőd… hajrá :)

Eddig nem mértem a hőmet de kb tudtam, hogy mikor van ovum. Ide a ti fórumotok miatt regisztráltam. Mert minden ismerősömtől azt kaptam, hogy elsőre teherbe estek. Majd amikor én nem akkor jöttek a szokásos dolgok: majd jön ha akar, ne stesszelj rá, ráértek... stb.
De ti tudjátok milyen havonta megélni a kudarcot, hogy nem jön össze és ez megnyugtat. Mármint nem az, hogy ti is aggódtok ezen, hanem hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Na de remélem csak rövid ideig leszünk ezen a fórumon mert ebbe az évbe mindenki babásodni fog ugyebár !!!!!!! Majd jönnek új tagok de azok is csak rövid időre. Na és ne felejtsük el, hogy most is vannak pozi tesztek és ennek nagyon örülök !
plumeria14
2014-01-05 11:05:33
 
krisztibaba85,
a biztonság kedvéért még ma is gyűrjétek össze a lepedőt :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!