Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri nem én vagyok, akire gondolsz :)
Nekem mindkettő magas volt 36,9 és 36,6 !
Nyuszómuszó
2014-01-17 08:30:15
Jó reggelt Lányok!
Moha
Csatolom a görbémet, de a rendszer szépen módosítgatta, sok az üres karika, pedig csak egyszer felejtettem el mérni. A 9. napon 36,4 volt a hőm, de a rendszer egyszerűen kivette, pedig tuti ott volt az ovum.
Capri
Nem is fújom, lehelem ;-)
Lenne még egy kérdésem, amire gondolom "lekiabáljátok" a hajam is. Minden évben síelek.... szóval idén is szeretnék. Szerintetek?
capri
2014-01-17 08:05:49
Sziasztok!
Nyuszómuszó, jaj de jó!!! :-))) Akkor egyelőre drukkolunk, hogy erősödjön a csík, írjál majd! :-)
Moha, gondolom már túlvagy a szúráson. Megkaptad a 3. napi eredményt?
Antika, jól látom, hogy kivette azt a nagyon alacsony értéket a rendszer?! Ugye Neked írtam ezt kb. 3 napja? :-DDDD
Én még ma is változatlanul. A barnázásom teljesen minimális, a megszokotthoz képest szinte semmi. De egy ovutesztet csináltam reggel, ami fehérebb nem is lehetne... Fújjátok még légyszi Lányok! :-)
Antika
2014-01-17 07:18:08
Jó reggelt Mindenkinek!
Hát tényleg nem semmik vagytok :)
Kezdetnek nem is rossz!
Örülök és szurkolok nektek csajok!
Tegnap találkoztam egy édesanyával, akinek örökbefogadott gyermeke van! Mind kiderült azért, mert daganata volt és el kellett távolítani a méhét!
Ezért meg fogadtam, hogy nem nyavajgok, hanem türelmesen várok, és boldog vagyok, hogy esélyem van arra, hogy sajátom legyen!
Én stagnálok egyenlőre :)
Moha13
2014-01-16 23:23:49
Jelentem, holnap megyek a 21. napi vérvételre...:)
Nyuszómuszó
Görbéd nincs most?
Moha13
2014-01-16 23:18:55
Nyuszómuszó!!!!! :)
Úgy látom, beindult az év...akkor...szólj, ha már lehet Nagyon örülni! :)
Addig csak simán örülök Neked(Nektek!) :)
Most mondjátok meg...és még csak január van! :D
Nyuszómuszó
2014-01-16 22:40:46
Sziasztok Lányok!
Látom itt tényleg szépen alakul mindenkinek a hónap.... vagy legalább a következő fog (ennyi drukkolástól muszáj lesz)!
Nálam volt tesztelés, amin egy halovány csík jelentkezett (este csináltam), erre a férjem elment a bevásárlóközpontba és vett egy újabb tesztet, mert az előző szerinte nem volt elég érzékeny, megbízható, meg a kinézete sem volt neki szimpatikus .... és tényleg kicsit erősebb lett rajta a csík (persze ezt is még akkor este kellett tesztelnem, mert addig nem volt hajlandó lefeküdni, amíg ez nem történik meg) :-D
Most várunk kicsit....
Nektek is hasonlókat kívánok!
Moha13
2014-01-16 21:44:48
Mel84
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
KatkaManó
De jó! ..:):):):)
És Ti akartátok, hogy ketten kerüljenek most vissza, vagy így javasolta a doki?
Úgy tudom, hogy egy alkalommal 4 a legtöbb, ami visszaültetnek egyébként.
Nagyon szorítok mindenkinek...olyan érzésem van, hogy ez az év nagyon jó lesz!
Komolyan mondom, szóval tessék mindenkinek elhinni, hogy idén bebabásodik...!!! :):):)
Adry03
2014-01-16 20:35:30
Sziasztok !
Mel
Tényleg látszik. De egyenlőre még csak óvatos gratula !
gizgazzz
Jobbulást mindenkinek nálatok !
Kiara
Már szép, erős a csík.
Krisztibaba, capri
Drukkolok !!
Részemről még minden előtt.
capri
2014-01-16 16:07:47
Mel, jaj de jó, egyértelműen látszik, nem annyira halvány az! :-))) Majd szépen egyre erősebb lesz! :-)
Nekem mindkettő magas volt 36,9 és 36,6 !