Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Capri
nem a lázmérő a problémás, hanem én.
Egymás után többször is mérve 1 tized eltérés van csak. (36,5 és 36,6)Sőt egy másik mérővel is ugyanannyi.
Viszont napközben is van olyan, hogy 36-ot mutat, majd rá fél órára már 37, ami szerintem nem normális.
capri
2014-01-17 09:59:48
Csillka, digitális lázmérőt használsz? Nem lehet, hogy merül az elem?! Próbáld ki (bármikor, akár napközben is), hogy közvetlenül egymás után többször is megméred, ha eltérő eredményeket ad, akkor dobd ki... Szerintem...
csillka
2014-01-17 09:53:04
Sziasztok!
Ma sem ébredtem túl szép napra :(
A reggeli hőm 35.4 volt, azt hittem rosszul látok, majd újra mértem és 36,3 lett :(
Amióta mérek még sosem voltam ilyen alacsony, és főleg ilyen tartósan :(
A vicces az, hogy mensi óta minden másnap tettünk szivecskét. Az este mondtam a férjemnek, ez az utolsó "tervezett" szivecske ebben a hónapba, mi mindent megtettünk, a többi az égieken múlik.
Nem tudom milyen harcok zajlanak bennem, de a hőm nagyon alacsony, még napközben is. :(
Az új ciklusban irány az orvos...
capri
2014-01-17 09:52:13
Kukac, nincs semmi baj a cikkcakkal! :-) Nézd meg Nyuszómuszó görbéjét például! ;-)
kukac
2014-01-17 09:39:28
Sziasztok!
Úgy látom nekem most is cikk-cakkos luteálisom lesz... úgy irigylem az egyeneseket! :D
capri
2014-01-17 09:33:50
Krisztibaba, fújom-fújom!!! :-) Ma vagy holnap van a nemvárt napja?
krisztibaba85
2014-01-17 09:18:57
Reggelt:)
Adry köszi:-)
Hàt Nyuszómuszó,nagyon jó volt olvasni amit a férjed tett:)úgy látom ő sem kevésbé várja az utódot:)
Hát ami a hőmet illeti érdekes hogy csak egy tized fokot esett,persze lehet hogy holnapra már visszaesik alaphőre,Dec jó lenne ha nem:)Szóval fújjátok légyszi mert eddig egész jot tett a görbémnek:)
Szép napot:)
capri
2014-01-17 09:07:06
Gianna, sajnálom a rossz híreket... :-((( De hogy a pozitív oldalát is írjam: párod eredményei hogy javuljanak, kell 3 hónap, addigra remélhetőleg Te is elfelejtheted a cisztákat, és akkor több eséllyel próbálkozhattok újra.
(Zárójelben kérdezem csak: mindenképp a fogigátló mellett döntesz? Van több alternatív módszer, amire sokan esküsznek, pl. Aviva. Tényleg csak kérdezem, nem rábeszélni akarlak!)
gianna
2014-01-17 08:58:24
Sziaszatok lanyok!
En ma megint nagyon magam alatt vagyok,tegnap voltam nodokinal es nem eleg,h rossz a parom eredmenye, nekem is van 2 jokora cisztam,ugy ,hogy most fogamzasgatlora fel:(((
Ugy,hogy nekem egyelore nincs meg remeny sem, d enektek drukk!!!
nem a lázmérő a problémás, hanem én.
Egymás után többször is mérve 1 tized eltérés van csak. (36,5 és 36,6)Sőt egy másik mérővel is ugyanannyi.
Viszont napközben is van olyan, hogy 36-ot mutat, majd rá fél órára már 37, ami szerintem nem normális.