Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
plumeria14
2014-02-15 16:21:20
 
castellucchio,
szerintem már megvolt az ovud...azt tudod, hogy a tesztet délután kell csinálni és előtte fél-1 óráig nem szabad inni?
castellucchio
2014-02-15 15:27:13
 
pusza fel a fejjel,gyakran átestem én is ezen! Majd kiderül mi lesz addig ne aggódj! :) SZORÍTOK NAGYON!!!

Elég fura a görbém vagy a fene tudja lehet pont most van jól. Csináltam egy ovu tesztet de negatív lett. Pedig minden arra utal hogy pé-m van,de a teszt nem azt mutatja. Én clearblue tesztet használtam ez a második alkalom hogy tesztet csináltam. Még soha nem használtam. Viszont ha kihúzom a tesztcsíkot az ellenőrző részből akkor meg látszik a két csík de a digitális kijelzőn meg csak egy kör látható nem pedig mosolygó fej,pedig ha ovu van vigyor kéne hogy legyen nekem még sincs. Nem értem,most vagy tényleg nincs pé-m és a testem szívat vagy kizárt dolog mert nem tudom!

Valaki ebben témában tud valami okosat mondani???

Ciao csajok!
plumeria14
2014-02-15 13:55:28
 
Encii,
ezekkel az értékekkel mihamarabb keress fel egy endokrinológust, mert pajzsmirigy gyulladásod van,ami meddőséget okoz :( Nekem a TSH: 2,77 az AntiTPO 273 volt és kaptam rá Letroxot. Ja és addig is TILOS a jód!!!!
maximail
2014-02-15 13:41:46
 
Szia Moha!

Nálunk hasonló a helyzet! Én sem akarom, hogy stimuláljanak, amíg nincs oka, illetve amíg vannak olyan vizsgálatok, amiket nem végeztek el. Most a férjemnek szeretnék speciális spermavizsgálatot, plusz magamnak egy immunológiai szakvéleményt. Szerencséd van a dokiddal...
Én most vadászok egy olyan helyre, ahol kompletten minden ma elérhető vizsgálatot meg tudnak csinálni, és értenek is az eredmény kiértékeléséhez.

Amúgy szerintem agyrém ez a protokoll...

Ja, és a férjem eredménye korábban 25 millió volt, és a mi dokink már arra is azt mondta, hogy az azért nem olyan jó, szerinte a nagyon jó az 40 millió, a 25 már csak éppen hogy jó. Szóval akkor hol az igazság??? Amúgy a WHO szerint a 15 millió az alsó határ.
pusza
2014-02-15 11:47:36
 
castellucchio

Ma sirogattam,mert egy tizedet esett a hőm,fejem fáj és a hasim is fájdogál,bár az már egy hete.Veled mi zujs?
kedina
2014-02-15 11:45:13
 
Uhh, Moha! Király vagy! Jó hogy ilyen tudatos vagy!

A spermaszámot, minőséget a MACA por jól javítja. Szerintem egy próbát megér! Egyébként meg hormonharmonizáló.
Én most iszom a YOGI női teáit is. Ez is harmonizál.
A természetes anyagoknak kell idő,de szerintem megéri.
Nekem a tavalyihoz képest sokkal jobb lett az ösztrogénem is ezektől!
Lassú víz... Türelemjáték.
Nekem is a totál negatív lelet mellett mondta doki, hogy stimulálhatunk ha akarom, de ő inkább türelemre intene.. Mondjuk nekem nézett mindent, amit kellett. Igyekszem türelmes lenni.

Csak érdekességként mondom, hogy egy ismerősöm 4 év után eset teherbe, úgy hogy az ő dokija semmit nem csinált vele, csak elkezdett sportolni.

Elő a túracipőt csajok! :)
kedina
2014-02-15 10:01:34
 
Soha nem szerettem a hullámvasutat...
Egyébként érdekes dolgot fedeztem fel. Valahogyan beidegződött ez a hőmérőzés, így 6-7 között felébredtem megmértem: 36,8 volt. Tényleges felkelésnél negyed 10kor szintén 36,8...
Jó Hétvégét!
plumeria14
2014-02-15 09:40:11
 
Moha13,
meglepett, amit írtál...a leginkább az akasztott ki, hogy el akarta úgy kezdeni a stimulálást, hogy előtte nem néznek utána rendesen a pajzsmirigy "problémádnak" és nem csinálnak egy átjárhatóságit. Másrészt nem az LH és az FSH szint mutatja, hogy volt-e ovulációd, hanem a progeszteron. Ha ez szép magasan van, akkor ki lehet jelenteni, hogy abban a ciklusban volt ovud. Hiába stimulálna, ha egy esetleges pm alulműködés miatt nem tudna beágyazódni vagy esetleg nem is találkozik a spermával, ha el van záródva a petevezeték. Harmadrészt k...ra nem ez a protokoll mindenütt, mert sok helyen már a családtervezés elején néznek TSH-t és Anti-TPO-t is, pont azért, hogy ezt a meddőségi faktort kizárják.
Szóval az a véleményem, hogy mihamarabb keresd fel ezt az endomókus nőgyógyászt, hogy alaposabb vizsgálatokra küldjön téged.
Én tegnap voltam tüszőmérésen és nagyon szép 22,5x15 mm-es a tüszőm. Vasárnap délelőttre visszarendelt és ha addigra nem reped meg, akkor inszem :) Nagyon izgulok most emiatt, mert már teljesen letettem róla, hiszen a múlt hónapban és most is hétvégére esik az ovum, de most lehet, hogy elcsípjük. Az igazat megvallva tegnap "vétkeztünk" a párommal, mert együtt voltunk, mert minden annyira optimális volt (LH teszt, nyák, ovus fájdalom, 14-e is volt ráadásul, végre már jobban van az uram), így nem tartottuk be a 2 nap pihenőt...nem akartam veszélyeztetni az egész hónapot a nulla, azaz nulla együttléttel (10 napos betegség miatt), mert mi van, ha azt mondja nekem vasárnap, hogy igazad volt, valóban korábban repedt meg. Úgyhogy a vasárnap nagyon-nagyon izgi lesz a számomra, de remélem minden klappolni fog :)
Moha13
2014-02-15 09:35:52
 
Mai
castellucchio
2014-02-15 09:30:20
 
Sziasztok csajok!

Capri gratulálok,vigyázz magatokra! :)

kedina te hogy állsz?

pusza nálad mi a helyzet?

Én ma így állok,szerintem ma van az ovum! Nagyon felugrott a hőm,meg a folyásom is ezt mutatja! Na majd kiderül sikerül-e!
Tegnap Valentin nap volt,volt egy szép esténk!

Én is megyek majd vérvételre várom is meg nem is. Én nem tudom az értékeket,hogy mi a normális meg mi a magas ,alacsony érték. Ha meglesznek az eredmények majd a doki megmondja,hogy mi a helyzet. Addig nem is akarok ezzel foglalkozni így is eléggé depis szoktam lenni nem akarom még ezzel is stresszelni magam. Szép napot nektek!

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!