Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
pusza
2014-02-15 16:36:57

castellucchio
Én úgy látom most van ovulációd,jól meg ugrott a görbéd.Szerintem hajrá.... :)
plumeria14
2014-02-15 16:21:20

castellucchio,
szerintem már megvolt az ovud...azt tudod, hogy a tesztet délután kell csinálni és előtte fél-1 óráig nem szabad inni?
castellucchio
2014-02-15 15:27:13

pusza fel a fejjel,gyakran átestem én is ezen! Majd kiderül mi lesz addig ne aggódj! :) SZORÍTOK NAGYON!!!

Elég fura a görbém vagy a fene tudja lehet pont most van jól. Csináltam egy ovu tesztet de negatív lett. Pedig minden arra utal hogy pé-m van,de a teszt nem azt mutatja. Én clearblue tesztet használtam ez a második alkalom hogy tesztet csináltam. Még soha nem használtam. Viszont ha kihúzom a tesztcsíkot az ellenőrző részből akkor meg látszik a két csík de a digitális kijelzőn meg csak egy kör látható nem pedig mosolygó fej,pedig ha ovu van vigyor kéne hogy legyen nekem még sincs. Nem értem,most vagy tényleg nincs pé-m és a testem szívat vagy kizárt dolog mert nem tudom!

Valaki ebben témában tud valami okosat mondani???

Ciao csajok!
plumeria14
2014-02-15 13:55:28

Encii,
ezekkel az értékekkel mihamarabb keress fel egy endokrinológust, mert pajzsmirigy gyulladásod van,ami meddőséget okoz :( Nekem a TSH: 2,77 az AntiTPO 273 volt és kaptam rá Letroxot. Ja és addig is TILOS a jód!!!!
maximail
2014-02-15 13:41:46

Szia Moha!

Nálunk hasonló a helyzet! Én sem akarom, hogy stimuláljanak, amíg nincs oka, illetve amíg vannak olyan vizsgálatok, amiket nem végeztek el. Most a férjemnek szeretnék speciális spermavizsgálatot, plusz magamnak egy immunológiai szakvéleményt. Szerencséd van a dokiddal...
Én most vadászok egy olyan helyre, ahol kompletten minden ma elérhető vizsgálatot meg tudnak csinálni, és értenek is az eredmény kiértékeléséhez.

Amúgy szerintem agyrém ez a protokoll...

Ja, és a férjem eredménye korábban 25 millió volt, és a mi dokink már arra is azt mondta, hogy az azért nem olyan jó, szerinte a nagyon jó az 40 millió, a 25 már csak éppen hogy jó. Szóval akkor hol az igazság??? Amúgy a WHO szerint a 15 millió az alsó határ.
pusza
2014-02-15 11:47:36

castellucchio

Ma sirogattam,mert egy tizedet esett a hőm,fejem fáj és a hasim is fájdogál,bár az már egy hete.Veled mi zujs?
kedina
2014-02-15 11:45:13

Uhh, Moha! Király vagy! Jó hogy ilyen tudatos vagy!

A spermaszámot, minőséget a MACA por jól javítja. Szerintem egy próbát megér! Egyébként meg hormonharmonizáló.
Én most iszom a YOGI női teáit is. Ez is harmonizál.
A természetes anyagoknak kell idő,de szerintem megéri.
Nekem a tavalyihoz képest sokkal jobb lett az ösztrogénem is ezektől!
Lassú víz... Türelemjáték.
Nekem is a totál negatív lelet mellett mondta doki, hogy stimulálhatunk ha akarom, de ő inkább türelemre intene.. Mondjuk nekem nézett mindent, amit kellett. Igyekszem türelmes lenni.

Csak érdekességként mondom, hogy egy ismerősöm 4 év után eset teherbe, úgy hogy az ő dokija semmit nem csinált vele, csak elkezdett sportolni.

Elő a túracipőt csajok! :)
kedina
2014-02-15 10:01:34

Soha nem szerettem a hullámvasutat...
Egyébként érdekes dolgot fedeztem fel. Valahogyan beidegződött ez a hőmérőzés, így 6-7 között felébredtem megmértem: 36,8 volt. Tényleges felkelésnél negyed 10kor szintén 36,8...
Jó Hétvégét!
plumeria14
2014-02-15 09:40:11

Moha13,
meglepett, amit írtál...a leginkább az akasztott ki, hogy el akarta úgy kezdeni a stimulálást, hogy előtte nem néznek utána rendesen a pajzsmirigy "problémádnak" és nem csinálnak egy átjárhatóságit. Másrészt nem az LH és az FSH szint mutatja, hogy volt-e ovulációd, hanem a progeszteron. Ha ez szép magasan van, akkor ki lehet jelenteni, hogy abban a ciklusban volt ovud. Hiába stimulálna, ha egy esetleges pm alulműködés miatt nem tudna beágyazódni vagy esetleg nem is találkozik a spermával, ha el van záródva a petevezeték. Harmadrészt k...ra nem ez a protokoll mindenütt, mert sok helyen már a családtervezés elején néznek TSH-t és Anti-TPO-t is, pont azért, hogy ezt a meddőségi faktort kizárják.
Szóval az a véleményem, hogy mihamarabb keresd fel ezt az endomókus nőgyógyászt, hogy alaposabb vizsgálatokra küldjön téged.
Én tegnap voltam tüszőmérésen és nagyon szép 22,5x15 mm-es a tüszőm. Vasárnap délelőttre visszarendelt és ha addigra nem reped meg, akkor inszem :) Nagyon izgulok most emiatt, mert már teljesen letettem róla, hiszen a múlt hónapban és most is hétvégére esik az ovum, de most lehet, hogy elcsípjük. Az igazat megvallva tegnap "vétkeztünk" a párommal, mert együtt voltunk, mert minden annyira optimális volt (LH teszt, nyák, ovus fájdalom, 14-e is volt ráadásul, végre már jobban van az uram), így nem tartottuk be a 2 nap pihenőt...nem akartam veszélyeztetni az egész hónapot a nulla, azaz nulla együttléttel (10 napos betegség miatt), mert mi van, ha azt mondja nekem vasárnap, hogy igazad volt, valóban korábban repedt meg. Úgyhogy a vasárnap nagyon-nagyon izgi lesz a számomra, de remélem minden klappolni fog :)
Moha13
2014-02-15 09:35:52

Mai

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!