Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok bár nem vagyok szakértő de úgy tudom az a normális ha 1.2.nap rendesen megvan 3.nap közepes 4.nap kevés 5.nap light elég a tisztasági. Ez nem jó h.egyik nap semmi aztán utána erősebb megint. Folyamatosnak és egyre csökkenönek kell lennie.Ha múlófélben van el kellene múlnia. Milla lehet meg kellene kérdezni a dokit erről v.esetleg vizsgálat, főleg ha nem ilyen szokott lenni.Aztán lehet h.nincs is semmi baj csak ez a menzesz most ilyen. Nekem a laparoszkópos mióműtétem után volt az azt követő 1.menzesz nem szokványos. Amitől meg is ijedtem mert igazából nem is tudtam h.menzesz-e v.a belső seb vérzik-e bár a menzesz időszerű volt. Bementem a kórházba ahol vizsgalat után egy laza mozdulattal hazapateroltak megnyugtató szavak kiséretében h.nyugalom menstruálok. A műtét nem befolyásolta a hormonokat bár vannak olyanok akiknek gyógyszerrel kell beinditani. És hozzatették h.örüljek neki. Az a menzesz volt nem szokványos na de műtét után frissen varott gyògyulófélben lévő belső seb mellett ez várható volt.
Lion86
2019-08-18 08:43:21
Milla, nekem is általában 5 napos és így szokott lenni, ahogy neked és velem is előfordult, hogy 1 napot "kihagyott", aztán folytatta. Sőt régebben nekem erős mensi alatt is estére mindig szinte nullára csökkent, reggel meg megint bevadult.
Milla880529
2019-08-18 08:26:26
Hát tévedtem, nem múlt el, csak tegnap gyengébb volt, megint erős lett.
Milla880529
2019-08-18 07:34:09
Sziasztok, velem az elmúlt 17 évben nem volt. Ugye szerdán pecsételő vérzésem volt - az nem számít a ciklus első napjának - Vagy IGEN?
Csütörtökön és pénteken rendesen megvolt a menstruációm, de tegnap egyre gyengébb volt, ma felébredve - SEMMI. Nekem soha nem volt, hogy 3 napos volt a menstruációm, előtte pecsételő vérzéssel. Mindig 5 napos volt (1. nap gyenge kezdés, 2. - 3. nap niagara, 4. nap egyre kevesebb és 5. nap múlt el)
Szerintetek?
Sziszi259
2019-08-17 21:21:34
Milla tavaly októberben mértem utoljára :) azóta kB mindig ugyanakkor volt ovum, így nem mértem tovább. De most lehet, hogy kénytelen leszek újra... :/
Lion86
2019-08-17 14:53:42
Köszönöm Erikasz.
Az az érdekes, hogy úgy néz ki, mintha ovuláltam volna. Az a ciszta már több hete meglehet, mert folyton éreztem szúrkálást azon az oldalon. Hát ha 1-2 nap múlva megjön, akkor kiderül. Ha nem volt ovum, nem fog megjönni és akkor elkezdem szedni a gyógyszert hétfőn. Most semmit sem szedek, kíváncsi vagyok igaz-e, hogy a ciszta miatt magas a hőm. Ha hétfőig megjön, akkor nem amiatt.
Milla880529
2019-08-17 11:35:52
Erika, akkor ma mindeképp kapd el a párod :)
erikasz
2019-08-17 10:17:38
Lion :Nagyon sajnálom !:(
Ugy hittem benne ,meg sem fordult ilyen a fejemben !:(
Edit :Köszönöm érdeklődésed !:)
Még uj munkahelyem nincs.. egyenlőre !
Várnom kell, mikor mehetek a másik helyre ,majd telefonálnak .
De addig is pihenek ....sok volt ez nekem sajnos lelkileg !:(
Most igy állok
Tegnap és tegnapelőtt késszerű szurkálást éreztem a petefészkemnél ,ilyen nagy fájdalom régen volt .
Mára le is esett a hőm !:)
szerintem ovu
Lion86
2019-08-17 09:54:17
Köszönöm Maryanne. Igazából nem is tudom mit érzek most. Nagyjából azt, hogy minden eddigi erőfeszítésem felesleges volt. Egy ismerősöm ajánlott egy szegedi endokrinológust, elmegyek hozzá is, mert ő 8 évig járt Kecskemétre ugyanoda, ahova én és nem lett baba sosem, hiába voltak elvileg jó eredményei. Aztán ha decemberre sem lesz baba, felhívom a Kaálit, kb. februárban tudok menni így. Most a házfelújítás miatt nem igazán aktuális.
Milla, szerintem ezek jó eredmények. Egyedül a b.a. tesztoszteron sok, de a többit jónak látom.
Maryanne
2019-08-17 09:19:25
Lion nagyon sajnálom, én ilyet még nem is hallottam, hogy ciszta is okozhat álpozitív tesztet... vagy lehet nálad több összetevője volt.... de igazából mindegy is az okokat keresni, remélem azért nem érintett nagyon rosszul, és előre tekintesz, nem hátra... kitartást