Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2019-08-21 17:55:29

Edit köszönöm szépen! :) én is drukkolok Neked!! :) pénteken tesztelt újra?
Edit90
2019-08-21 17:11:12

Sziasztok!
Sziszi: Nagyon szurkolok, hogy erősödjön az a pici csíkocska :)
Én már tegnap is vártam a mensit a tegnap előtti negatív teszt után, semmi. Ma még mindig semmi. Ma reggel újra teszteltem, a predictor a szokásos halvány pozitív, már nem hiszek neki. Csináltam One Step 10-es kazettásat is, mert csak az van itthon, nagyon halványan azon is látszik valami. Délutánig semmi jele nem volt se annak, hogy terhes lennék, se annak, hogy meg fog jönni. Nemrég elkezdett picit görcsölgetni a hasam. Meglátjuk mi lesz belőle. Nagyon nem élem bele magam. A görbém a valaha volt legcsúnyább:
Sziszi259
2019-08-21 14:06:30

Lion köszönöm! :) nem voltam vervetelen így nem tudom mennyi volt.. :/ két nap múlva tesztelek újra :)
Lion86
2019-08-21 13:20:50

Sziszi, azt nehéz megmondani, mennyi idő alatt ürül ki a HCG, attól is függ, mennyi volt a szervezetedben. Ha mondjuk a felső határ körül volt, akkor több hét is kellhet neki. Ha 2 nap múlva erősebb lesz, akkor már reménykeltő. Drukkolok :)
Sziszi259
2019-08-21 08:05:15

Sziasztok!
Az lehet, hogy még az előző terhesség miatt most is pozitív a teszt? Már csináltam két hete egy 25-st, de az negatív lett (az orvos miatt). Ma reggel a 10-es halvány pozitív lett... Szerintetek?
Lion86
2019-08-20 22:38:04

Ja és még arra jutottam, hogy nem a ciszta miatt volt magas a hőm, hanem azért, mert volt ovulációm.
Lion86
2019-08-20 19:48:22

Sziasztok!
Ma délután "spontán" megjött, aminek kivételesen nagyon örülök, mert nem kellett elkezdenem azt a sz.r gyógyszert, hogy megjöjjön, a másik pedig, hogy ezek szerint volt ovum. Mivel a ciszta a menstruációval ürül ki, így ez is megoldódik (elvileg). Viszont az, hogy a 12.dpo-n napi 400 mg E vitamin mellett 4 mm volt a nyálkahártya, hát ez elkeserítő. Nem tudom mit tehetnék még ezirányban, de szerintem idén már nem foglalkozom ezzel. Jövőre megyünk meddőségi intézetbe, ha idén nem sikerül. Nem izgatom magam addig :)
Ilyen volt a görbém
Sziszi259
2019-08-20 18:12:32

Edit szerintem a 6. napi is teljesen jó. De drukkolok, hogy ne kelljen menned ;) kíváncsi vagyok, hogy alakulunk :D
Edit90
2019-08-20 17:36:46

Sziszi: Tegnap teszteltem,hogy este a lagziban ihatok e alkoholt. Nem predictort csináltam,nem akarok már több halvány tesztet látni. Negatív lett,jót buliztunk a lagziban.;) Azt hittem ma reggelre megjön,persze eddig semmi. Mennem kell a 3.napi vèrvètelre. Pénteken nem tudok menni. Ha holnap megjön,akkor csütörtök a 2.nap,hètfő a 6.nap. Szerintetek melyiken menjek? Ha holnap reggelig nem jönne meg újra tesztelek,de semmi tünetem nincs,nem hiszem,hogy így lenne. Tegnap nekem is volt egy kicsi barnázás,ma semmi. Neked szorítok:) Ma nem mèrtem,a görbèm ilyen,holnap reggel mèrek. Ha megjön,a következő ciklusban nem mèrek. Ovutesztet használok,figyelem a testem jelzèseit,most ennyi lesz. Holnap megyünk a fèrjem vizsgálatára.
Sziszi259
2019-08-20 13:57:22

Sziasztok!
Edit mi újság?
Nekem tegnap volt egy kis pecsételés, ma semmi várok.. Holnap, ha nem jön meg tesztelték reggel.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!