Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2014-02-25 09:23:27

kedina:köszi:)
Nálam állandó a migrén már 10 éve. Semmi alternativ nem használ,már probáltam mindent.orvosok tudják,gyogyszert is ugy szedek hogy tudnak róla. Első terhességem alatt teljesen megszünt, és kettő nappal szülés után már vissza is tért. Hormonok....pedig hogy elvoltam migrén nélkül.
Ott tartok már hogy nem szenvedek,meg 2 kicsit is elkell látnom,és ágyban fekve nem megy. Sokszor kifogom hogy a férjem itthon van,és tud a fiukkal segiteni,de rettegek hogy akkor jön elő mikor nincs segitség.
A sima femfájáshoz haslnlitani se tudom ezt az érzést. Multkor sirógörcsöt kaptam,mert nem birtam már a szenvedést.
Na de majd a szülőszobán hogy fogok szenvedni:) már most parázok...
plumeria14
2014-02-25 07:52:41

Jó reggelt,
én ismét egyenesben...nem tudom mi sül majd ki belőle...képzeljétek, kisbabával álmodtam és olyan jó érzés volt :)
Moha13
2014-02-25 07:51:08

Plum
Köszi a linket! :)

krisztibaba
Képzeld, most nekem is elég fájdalmas volt, aznap, amikor megjött, itt szenvedtem egész nap...:X
És első nap olyan szokásos volt a mennyisége, na de tegnap beleadott apait anyait...:X

MA meg elfelejtettem mérni...most mondjátok meg! :D:D:D
krisztibaba85
2014-02-25 07:42:00

Jó reggelt:-)

Moha igazából most megfogadtam én is hogyha 14.dpo nem jön meg a menzim nem is fogok tesztelni,mert mostmár tudom hogy 13 napos pontosan a luteálisom,és nem fogok minden féle,általam terhestünetnek ítélt érzésnek felülni,tiszta vicc,már magamon röhögök,de úgy néz ki ezeket ki kell tapasztalni az embernek...hogy eljusson idáig:-)

Arról nem beszélve hogy költözünk és teljes lakásfelújításba kezdünk,szóval nagyon,de nagyon remélem egyáltalán nem lesz időm ezekkel foglalkozni,csak föleszmélni:"Jaj elfojt a magzatvíz" :-))))
Capri,Kbettina,kitartás,további jó egészséget....

Plumeria szépen alakul a görbéd:-)))

Egyébként a mostani menzim,eléggé fájdalmas görcsölös,és soookkkk:S
Már csak pár nap hálisten

Szép napot!
kedina
2014-02-25 07:37:08

Én ma így.Bárcsak így maradna, vagy fentebb menne!
Adry03
2014-02-24 22:16:04

Sziasztok !

kbettina

Sajnálom, de talán majd a következő hónapban sikerül.

Részemről betette az ovut. Ha tényleg akkor volt nagy a valószínűsége, hogy nem találtuk el. Most így jött ki. Ez van.
kedina
2014-02-24 20:27:53

kbettina

De jó, gratulálok!
Hát azért nem a legtutibb a sok gyógyszer, de persze van az a mennyiség, ami belefér, ha nagyon muszáj.
De azt gondolom a legtöbbször vannak alternatív megoldások.
Átérzem ezt a migrénes témát, egy kedves ismerősöm végig szenvedett a várandósága alatt, amikor pedig megszült, sutty, mintha mi sem történt volna, eltűnt.
Nekem régebben a frontokkal volt gond, dolgozni sem bírtam, de mióta életmódot váltottam nyoma sincsen. Ennek másfél éve!
Remélem neked most már elmúlik! Szerintem klassz lehet 3 fiú. :D Jó babavárást!
kbettina
2014-02-24 20:13:22

sziasztok!
Capri!Örülök hogy minden ok!
Csendben figyellek titeket,látom sok az új :)
Remélem hamar baba áldás várható.:)
16 hetes vok,szerdán afp-re megyek. Jövöhéten újra doki,a havi vizsgálat.4 hete fiura tippelt,majd most remélem pontosít. Ha tényleg 3 fiam lesz,akkor felköthetem a gatyóm:)
Nálam maradt a fáradtság,alig élek. A mostani terhességem megnövelte a migrének számát,van hogy 2 napig is ágyban fekszem. Algopirin,és kávé,vizes borogatás....szörnyű.
Bár utoljára két napjavolt migrén,akkor egy algopirin+ nospa( mert a 2.trimeszterben már szabad), utána egy kávé és 1 óra mulva elmult.
Mielőtt valaki fenn akadna a gyogyszer kávé témán,szólok hogy teljesen ártalmatlan ha betartod a szabályokat.:)
Algopirint szabad módjával,nospát a második trimeszterben szintén lehet,és a kávéról se kell teljesen lemondani.:)
Nemrég ismét olvastam itt hogy vki nem mert gyogyszert bevenni,mertmivan ha közben már babás.AZ ELSŐ 6 HÉTBEN SEMMI NEM MEGY ÁT A BABÁHOZ!!és utána sem kell kinozni magatok.megfázás nem árt,de a tartós láz igen.
Puszi nektek!!:)
napsugar24
2014-02-24 19:45:50

Capri!
Köszönöm érdeklődésed, jól vagyok. Minden nap elolvasom a fórumot, de inkább csak csendes társként vagyok jelen. Nálunk megkezdődött az inszem, a 3. Holnap megyek uh-ra és minden kiderül. Egy kicsit el vagyok keseredve, mert ha nem sikerül, akkor műtét-laparoszkópia. A vérvétel eredményei most is nagyon jók lettek.
Nagyon örülök neki, hogy írtál és hogy jól vagytok-vigyázz nagyon magatokra-pihenj sokat.
Azzal tudok mindenkit biztatni, amit a doktor bácsi mondott-kisütött a nap és csak úgy jönnek majd a kismamik és a babák-remélem mi is hamarosan ezt a tábort erősíthetjük majd.
capri
2014-02-24 18:32:02

Luciffer, én minden nap megiszok egy csésze almás-gyömbéres gyümölcsteát. :-) És két-háromszor, amikor kicsit émelyegtem, ettem egy kis falat kandírozott gyömbért (elég sz*r az íze amúgy...), nem tudom, az segített-e, de elmúlt. :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!