Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kbettina
2014-02-25 22:21:26

kedina: köszi a linket,elolvasom. Hát ha ideges vok,azonnal jön a fájsalom,ugyhogy lelki okok is okozhatják. De mikor tök nyugis voltam,akkor is elöjött.
Lányok! Köszi a törődést. Tényleg nem sok használható gyógyszerem van...algopirinnél alább nem adhatom.szerintem már minden féle gyógyszert,és praktikát kipróbáltam.
Adry03
2014-02-25 20:10:22

Sziasztok !

plumeria

Nagyon szorítok !

kbettina

Nem lehet egyszerű migrénnel. Egyáltalán semmi sem használ ?

Részemről ma egész nap fájt a gyomrom. Nem tudom mitől. Mostanra hála kezd javulni. Remélem semmi komoly és holnapra kialszom. Bár, ha találgatnom kéne én a stresszre tippelnék. A hőm nem változott.

pusza
2014-02-25 20:07:49

sziasztok!
castelluchio
örülök hogy jól vagy,én is álmodtam már kisbabával,hát az ébredés nekem sem volt jó.Drukkolok neked nagyon!
jniki82
2014-02-25 19:48:28

Sziasztok!

Dzsudzsa,

van valami fejlemény a prolaktin szinteddel, említetted a dkidnak a premenset?
castellucchio
2014-02-25 18:36:06

Plumeria én is álmodtam már kisbabával,többször is. Tényleg jó érzés volt,csak az utáni koppanó nem jó ,hogy álom volt.

Nekem közeleg a ciklusom vége! Drukkoljatok!
A héten már dolgozok,teljesen meggyógyultam!

Szép estét nektek!

ciao csajok!
Kriszta33
2014-02-25 15:47:26

Sziasztok!

Én ma így. Pár napig fájt a mellbimbóm, mintha pengével vagdosták volna őket, de ez tegnapra elmúlt. PMS is csak egy napig kínzott.

Kiara gratulálok! :)

kbettina: Szörnyű lehet, hogy ennyi ideje szenvedsz a migréntől, nem lehet könnyű. Miket próbáltál eddig, hogy megszűnjön?

capri
2014-02-25 15:12:41

Sziasztok!
Kbettina, barátnőm is migrénes, ő mindkét terhessége alatt szinte Quarelinen élt... Kitartás, nehéz lehet! A három fiú meg esetleg, hát... :-)))
Kiara, tényleg jól eldugta a kezeit, lábait! :-D Ha ma vagy 11+3, akkor dec. 7-re jön ki az első nap. Mikor volt a két uh-d és a pozi teszted? Bocsi, csak tényleg érdekel, hogy uh-n hogy nem láttak semmit nálad...
Nekem másfél hete 0,66 volt a TSH-m, ma elkértem a leletemet.
Katicabogár5
2014-02-25 15:12:02

Kiara
gratulálok és sok boldogságot na meg egészséget nektek

Moha

Ma voltam kontrollon minden rendben van. Nem nőtt vissza a ciszta sem és nincsenek begyulladva a petefészkeim sem. A legfontosabb volt peteérésem és ha jól mondta a dokim hogy mikor volt akkor voltunk is együtt. Igazából a 11 cn naptól minden másnap és vagy a 15 vagy 17 napomon volt ( mind a két napon voltunk együtt)
Kiara
2014-02-25 14:26:27

Sziasztok!Voltam ma orvosnál, 11 hetes és 3 napos vagyok, 41 mm a babóka, jövő héten megyek nyaki redő mérésre..Capri, te kérdezted, ugye?? Nem tudom mikor lehetett ovum nem figyeltem, a doki meg nem szokott ennyire visszamenni..dec 12-én volt az utolsó mensim és a 11 hét 3 nap az pont úgy jön ki hogy az utolsó mensi előtt pár nappal valamikorra..Megkérdeztem nem kicsi-e a doki azt mondta hogy teljesen jó mérete van és nagyon sokat nőtt megint.. :-)
Kaptam képet, ezen kicsit eldugta a kezeit meg a lábait, nem tudom hol vannak, a múltkorin látszódtak....
Megjött a Tsh eredményem, hát nem volt jó, mert kívül esek, mínuszba, vagyis a házidoki szerint túlműködik a pajzsmirigyem...viszont a másik kettő értékem, a T3 és T4 az meg teljesen jó....ennek nem örülők, a doki azt mondta kezelni kell, de ez nem olyan probléma ami miatt aggódnom kéne...azt mondta ez elég gyakori dolog nőknél..csütörtökön megyek a belgyógyászatra uh-ra hogy kell-e gyógyszer vagy az is ráér szülés után és esetleg csak egy kis életmód váltás kell...én arra is gondoltam lehet a terhesvitaminban való jód-tól van...hát fene tudja azt mondta lehet ez már régebb óta fennáll, csak eddig még senki nem nézte, meglátjuk mit mondanak csütörtökön, a lényeg hogy a babával minden oké, én meg kikúrálom magam valahogy...most csak ő számít!
Itt a kép róla:

http://kepfeltoltes.hu/view/140225/IMAG0075_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kedina
2014-02-25 13:47:07

kbettina

Ha van időd 2 gyerkőc, egy férj és a migrén mellett, akkor látogass el az antalvali.com-ra
Írd be a keresőbe, hogy migrén. Rengetek cikket kidob, olvasgass, hátha megleled a választ, v a segítséget! Lelki hátterén is érdemes lenne elgondolkozni. Ezek csak ötletek, nem akarok személyeskedni, remélem nem veszed tolakodásnak! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!