Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Hencsi7
2014-03-23 07:25:09

Szia Emikez! Előfordul hogy a ciklus végéig pakolgatja... át fog váltani élénk zöldre és kékre, de mivel még nincs több hónapnyi előzmény még nem tudja a rendszer biztosra megmondani! Mérd tovább, néhány hónap múlva valószínűleg stabilabb lesz a jelzés!
emikez
2014-03-23 07:17:00

sziasztok én nem ismerem a tervezettbebe.ho kb egy honapja ás nem értem be rakta 18 kára az ovumat most meg át rakta 20kára sajnos ovulácios tesztet nem hasz náltam köszönöm a hozászolásokat.
Hencsi7
2014-03-23 07:12:26

Szia Moha13!
Ez a múlt havi görbém...
Aranyos vagy, hogy ránézel! látom Te már nagyon beleástad magad a témába... Én még tapogatózom... Reméltem spontán teherbe esem majd! Tudod én idén töltöm a 35-öt, és valószínűleg ez is az oka, hogy el vagyok kenődve...mindenki azt mondja, nyugi, eljön az is ...ne görcsölj...de mint ahogy Te is írtad, ezt nem olyan dolog amit le lehet állítani. Az idő rohan, telnek hónapok és csak reménykedek... Ideje, hogy a kezembe vegyem a dolgok alakulását!
csillka
2014-03-23 07:12:26

Sziasztok,

http://www.kepfeltoltes.hu/view/140323/K_p_318_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem is tudom. Így erősebbnek tűnik, de lehet 2 nap múlva ez is kiszárad és pont olyan lenne mint az első. :S
25-ös érzékenységű, a ciklus 29. napján vagyok :S
maximail
2014-03-22 20:59:27

Moha!

Köszi, nagyon aranyos vagy! Én is drukkolok mindenkinek. :-)
Messze laktok Pesttől?
csillka
2014-03-22 19:42:44

Moha,
hát bárcsak igazad lenne :D
Szerintem is próbáljál meg egy pszichológust, kineziológust, vagy bármit amiben hiszel. De ha ennyire kivagy akkor mindenképpen oldani kell ezen, mert ez nem csak a gyermekáldásra, hanem az egészségedre is kihathat.

Reggel tesztelek ismét, lássuk tegnaphoz képest változott-e vmit?! Én ma megettem 2 üveg uborkát. Mindig is szerettem, de ma különösen :))
Moha13
2014-03-22 17:50:40

maximail
Köszi...:)
Szerintem nekem is kéne valami pszichológus vagy ilyesmi, mert basszus mindenen kiborulok. Addig vagyok jól, amíg semmi különleges nem történik, de az előbb pl. véletlenül eltörtem az egyik pezsgőspoharat és már attól is rámjött a bőgés...olyan nekem semmi sem sikerül érzés...és még ezt is eltöröm. Tudom, ez olyan totál hülyeség, ezért is gondolom, hogy tropára lehet a lelkivilágom.
Ránézek még erre a MM-re, utánaolvasgatok én is.
2,5 év nagyon sok...én annyira szurkolok, hogy végre összejöjjön Nektek...de tényleg. Szóval remélem, jó helyet találtál és tényleg segítenek.
maximail
2014-03-22 14:43:43

Moha!

Teljesen megértelek! Emlékszem még rád, mikor az első hónapnál jártál, hogy be voltál sózva. Valahogy én is így kezdtem. Aztán az elmúlt 2,5 év alatt voltak hullám völgyek, és még mélyebb hullámvölgyek. A múlt havi szextilalom (méhszájseb fagyasztás miatt) maga volt a megtestesült nyugalom szigete. Ilyen kiegyensúlyozott több mint két éve nem voltam. És talán ez is segít most kicsit higgadtabbnak lennem. Kicsit már úgy érzem magam, mint egy bölcs öreg.

Én is úgy vagyok vele, hogy bármennyire sürgetném már a babát, engem agyatlanul ne kezelgessenek vaktában, mert lehet, hogy semmi bajom nincs, de attól meg majd lehet, hogy lesz. Ha hagyom, ekkor engem már megműtöttek volna (hátha látnak bent valamit!!), hormonoznának (ugyanúgy ahogy Téged, mondván attól varázsütésre minden sokkal jobb lesz, még az is ami amúgy is tök jó), illetve már felmerült az inszem és a lombik is, hasonlóan mélyen megalapozva...

Az elmúlt időben már egy rakás pénz, idő, és könny elfogyott emiatt, amihez kb. 2/3-ot az orvosok hozzáállása tette hozzá. Nekem most ezért van az MM-ben minden bizodalmam. Mindenféle leletem van, szóval ott már csak olyat kérhetnek, ami náluk nagyon spéci. Nem is jut eszembe semmi ilyen, hacsak nem kérnek egy friss terheléses inzulint. Elfogadják a máshonnan vitt leleteket is, úgy is lehet, hogy amit csak tudsz, már viszed magaddal, és úgy is, hogy ők mondják, hogy mit csináltass meg TB-re. Aztán azokkal visszamész. Mi messze lakunk, illetve nekem tényleg elég friss minden leletem, így viszek mindent kapásból
Amúgy nagyon rendesek voltak, mert mikor időpontot kértem, mondtam, hogy ha megyünk, akkor végezzenek el a férjemen is mindenféle speciális sperma vizsgálatot, (mert amiket pl. a meddőségikben simán néznek, az kb. a harmada annak, amit a férfinél lehet nézni. Hiába jó a spermakép, attól még lehetnek más gondok is, amik miatt nem tudja megtermékenyíteni a petesejtet, csak ezt nagyon mondja el senki, pedig ez akár az inszemek, vagy a lombikok kudarcáért is felelős lehet). Szóval mikor ezt kértem, azt mondták, hogy ne siessek annyira, konzultáljunk előbb Szakács doktorral, mert ő a férfiakat is beleveszi a történetbe, és majd ő tovább küld, ha kell, ne fizessünk feleslegesen. Úgyhogy nem csak a lehúzásra mennek.
Amúgy fent vagyok egy facebook csoportban, ahova sokan írnak, akik az MM-be járnak, és olyanokat írnak, hogy 18 évig voltak meddőnek kikiáltva, és amikor elkezdtek az MM-be járni, fél éven belül természetesen megfogant a babájuk, és azóta már van második is. Ők arra mennek rá, hogy elősegítség a természetes fogantatást, és nem a mesterséges beavatkozások erőltetésére. (Persze akinél áthidalhatatlan szervi gond van (pl. nincs petevezeték) ott ez nem jön szóba. Ez inkább a máshol ismeretlen eredetűnek titulált esetekben érvényes. Illetve azoknál, akiknél PCOS-t, vagy IR-t, esetleg más hormongondot diagnosztizáltak.

Bocs, hogy egy regény lett, de ha érdekel, akkor majd beszámolok, miután személyes tapasztalatokat szerzek.

Ja, amúgy én kineziológushoz járok egy ideje, és nekem nagyon sokat segített abban, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, és ne görcsöljek!
nikinokedli
2014-03-22 09:20:34

Sziasztok!
Plum: köszi, most úgy néz ki, hogy az ovum napjától számítva pont 7 napra van a ciklusom 21. napja. Szóval inkább előtte vagy utána érdemes menni? 19. vagy 25. napon?
:-/
Moha13
2014-03-22 08:54:28

maximail
Megnéztem. :)
Hát, nekem most erre tuti nincs pénzem, látom, a hormonoknál pl. 1100-1800 Ft/db az ár. Szerintem ezeket tényleg jobb megnézetni TB-re és oda már kész leletekkel menni. HA már megy az ember.

Lányok, én most ott tartok, hogy azt találtam ki, valahogyan le kell nyugtatnom magamat, mert kivagyok idegileg (lásd. ha szóba kerül a téma, rámjön a sírás még a dokinál is, totál nem tudom ezt kontrollálni, szörnyű), szóval úgy döntöttem, adok most magunknak minimum fél évet, addig nincs semmiféle átjárhatósági meg hormonlórúgás. Vitaminok és egészséges táplálkozás, és egy kicsit nyugodtabb lelkiállapot. Persze, itt is lesz egy stressztényező, gondolom, ahogy majd múlnak a hónapok és közeledik a fél év vége...amit adtam amgunknak, de majd meditálok vagy nem tudom.
Sosem értettem, amikor itt valaki azt írta, hogy elege van a folyamatos csalódásból, egy időre leáll és lazít. Hát, azt hiszem, most kicsit értem. Ez totál kikészíti az embert. MI nem állunk le a próbálkozással, sőt, vitaminozódunk is kicsit, de nem vagyok hajlandó hormonokat szedni, besugározni a méhem, petevezetékem, és egyéb drasztikus dolgok a testem ellen...
Szóval...
TIME :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!