Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-03-24 16:28:12

Lombikról egy érdekes cikk
http://hetek.hu/hatter/201306/czeizel_endre_genetikus_a_felesleges_lombikkezelesekrol
kedina
2014-03-24 16:15:17

Plum
Tudom. De igyekszem legalább ezen nem agyalni. A tőlem idősebb nőknek a családban és az unokatesómnak is sikerült Leiden mellett (sőt neki fogamzásgátló mellett is,de ezt most hagyjuk..). A májfunkcióim rendben. Egy génnel nem tudom mit tudnának csinálni..:( Hát ez van. Igazából most is szép a görbém, de egyszerűen hitehagyottnak érzem magamat. Amikor a gyomrodban kavarok minden érzés. Furcsa.
plumeria14
2014-03-24 15:52:10

kedina,
igen, én kérdeztem a Leidenről, mert egyike a Czeizel Endre által megnevezett beágyazódásért felelős géneknek: Leiden, MTHFR, Protrombin.

Moha13,
biztos a betegséged kavart be a luteálisba, illetve az egész ciklusba.
kedina
2014-03-24 15:06:40

Plum
Te kérdeztél múltkor a Leidenről?
Szóval heterozigóta vagyok, valószínűleg aputól örököltem. Sok a stroke, agyvérzés azon az ágon. Anno mikor fogamzásgátlóért mentem, akkor a dokinéni mondta, hogy ezt meg kéne majd nézetni a családi halmozódás miatt. Én 1,5 évig szedtem azt a vackot, mikorra elmentem megcsináltatni.
Bedugnak egy fülpiszkálót a szádba, megtekerik. 2 másodperc és 5000 ft volt. Mert a TB nem támogatja. Igaz, h addig 80%osra emelkedett így a trombózis veszély, de ez senkit nem érdekelt. Szerintem nemcsak a májfunkciót kéne ilyenkor nézni rutin szerűen....
kedina
2014-03-24 14:45:50

Zsuzsi
Hát. Nem tudom mit mondjak...:(
Nem szedtél valamit mostanában, ami így megdobta volna? Rendesen megjött, úgy ahogy szokott?

Moha
Akkor Caprihoz csatlakozhatna valaki most már! :) Gyerünk, babásodni csajok!
Egyébként felőlem a 17-18. napon is lehetett a peteérésed, akkor már nem 10.

Kira
Hol nézed a hődet? Érdekes a görbéd. Kíváncsi vagyok a doki mit mond, majd írj nekünk.

Gizgazz
Sajnálom.
Nem lazultok egy kicsit? Ha jön jön, ha nem nem alapon? Úgy hőmérő nélkül? Rátok férne pár nyugodt hónap, amikor semmire sem kell figyelni, nem?
gizgazzz
2014-03-24 11:58:04

Moha

Sajnálom :(

Luciffer

olvastam a pszichoszintézis labor honlapot amit írtál. Egy próbát megér, lehet elmegyek nekem messze sincs.

Én előző hónapban tutti, hogy más állapotban voltam. Rengeteg jel volt és a hőm is 37,2 felett volt ami nálam max 36,7 szokott lenni. Mint kiderült ismét a pm bezavart és szerintem nem tudott beágyazódni a sejtecske.

E miatt is és más miatt is kezdek más irányba koncentrálni mint a gyerek téma. Pár hónap és a férjemmel átállunk a másik oldalra. Hőmérőzünk akkor is de akkor már azért, hogy ne legyen gyermekáldás. Belefáradtam.

Energiámat küldöm nektek és megy ezerrel a drukk !
Moha13
2014-03-24 11:34:39

Most számolom...nem is 11. Csak 10. Mindegy. Néha nekem is kell egy ilyen a sok csodálatosan tökéletes görbém közé...:D
Moha13
2014-03-24 11:32:09

Na, úgy tűnik, megjött. De most nem értem, mert ha ott volt csak ovum, ahol megemelkedett, akkor ez most egy 11 napos luteális volt? :X Még sosem volt ilyen rövid. Biztos sokallja a szervezetem ezt a 30-on túli ciklusnapot, és úgy döntött, elég most ebből ennyi is...:D
Moha13
2014-03-24 10:30:03

Szerintem ne vidd túlzásba a palástfüvet. HA jól emlékszem, írják is, hogy károsíthatja a májat a túlzott fogyasztása. Olvass utána a neten, mi a normális adagolás és meddig lehet inni folyamatosan.
Kira84
2014-03-24 10:09:40

Moha13.Pont tegnap reggel csináltam ami negatív volt. Minden esetre nem vagyok kétségbe esve,mert úgyis holnapra van időpontom a dokimnál aztán majd meg néz .Hogy bujkál e valaki odabent.Minden esetre csak minimális barnázás van de az sem állandó néha szúrkál a bal oldalon a hasam alja de nem zavar.Viszont a derekam hol jobban hol kevésbé fáj.Ja napi egy bögre palástfű teát iszom,ez elég vagy többször kell inni naponta?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!