Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Adry03
2014-03-24 20:38:57

Sziasztok !

Moha , Zsuzsi

Sajnálom. A többit nem írom, mert majd meglátjuk mit hoz a jövő.

kedina

Ha a többi rokonodnak ezen betegség mellett is összejött akkor nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Bár mivel minden szervezet más ki tudja ?

Részemről elég hektikus ez a ciklus. Ahogy az egész hónap is. Ezért is írok most ritkábban, de azért igyekszem nyomon követni az eseményeket. Sok a meló, sok a stressz és kevés a pihenés + a nyugi. Így nemigen számítok semmire most sem.

KatkaManó
2014-03-24 20:25:29

kedina
Én is olvastam ezt a cikket. Igazából 3 okból csinálhatnak lombikot.
1, Ha a petevezetők nem àtjárhatók,nincsenek
2, Ha valaki sikertelenül túl van 6 inszemen
3, Ha 5millió alatti a spermaszám

Igazából ha valaki kifizeti megcsinálják. Illetve szerintem van az az elkeseredés amikor minden mindegy csak legyen baba.

Popeyené
A férjem szedte. Nem olcsó de nekünk csak jó tapasztalataink vannak róla.

Luciffer
én is szeretem a lángost :)

luciffer73
2014-03-24 20:20:16

Kedina!
Naná, hogy van.., de ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot...kérj inkább lángos batyut. Annak a belsejében van füstölt sajt, meg kérj hozzá virslit, ezt betekerik a lángos tésztába kisütik, és amikor kész, akkor középen, hosszában bevágják, hogy kigőzöljön, közben bekenik fokhagymás trutyival és tejföllel...nnna ilyet kérj! :)))) Annyit dumáltam már róla, hogy azt hiszem, hogy holnap ez lesz az ebédem...úgyis undi idő lesz, felhő, meg hideg, meg brrrr. Ilyenkor jön jól egy isteni lángos! :D

...éhen halok! :DDDDD
kedina
2014-03-24 19:45:13

Luciffer
Jó ötlet a lángos. Fokhagymás tejfölös van? :D
Néztem azt a bigyót, nekem szimpatikus.
luciffer73
2014-03-24 19:24:40

Sziasztok!
Gizgazz..örülök, hogy legalább te reagáltál a kommentemre. Valahogy az az érzésem (kissé durcás arccal), hogy láthatatlan lettem, mióta nem jövök fel minden nap, napjában többször :(
Én is elgondolkoztam ezen a laboron...elég szimpatikusnak tűnik, talán nem is annyira drága, és nem feltétlenül a gyógyszerekről,meg vegyszerekről szól a dolog. Még rágódom rajta egy kicsit. :)
Jelenleg várom a nemvártat...kiváncsi leszek, vagyok...időnként fájdogál a hasam...(ma 24 nap),de ha lepihenek elmúlik, a melleim meg ledurrannak, fáradt vagyok, kimerült, és minden szaron bőgni tudnék. (ez persze lehet a koromból adódó tünet is :DDD) Majd kiderül...
...moha...plummal egyet kell értenem. Biztos vagyok benne, hogy a betegséged zavart be, még akkor is, ha nem szedtél semmit...ez szinte törvényszerű :)
...és mindenki más!!! Vegyétek tudomásul, hogy ha nem vesztek észre, nem kaptok virtuális lángost...mármint sonkás tejfölöst :DDDD
Popeyené
2014-03-24 18:45:04

Sziasztok!
Légyszives irjon véleményt az akinek a párja férje szedte a FER 14-et! Nekünk is azt ajánlották
Magyon köszi
kedina
2014-03-24 18:34:41

Zsuzsi
Értem. Csak azért kérdeztem, mert anyukám is vérzett mikor velem volt várandós, minden hónapban,(nem is kicsit) a barátnőm dettó. Én vettem neki egy tesztet, hogy a tünetei alapján most akkor tesztelünk, irgumburgum! Pozitív lett. 6 hetes volt. Tudom, hogy nem túl gyakori.
A hőd az leesett?
Zsuzsi28
2014-03-24 18:06:41

Moha
en is bizok a tavasz erejeben, remelem megerkezik a bababumm :)

kedina
nem szedtem semmit. en papolok mindig a csaladban a gyogyszerek ellen es tessek csak igy termeszetesen is igy elcsuszott az egesz ciklusom. Talan nem olyan eros, mint szokott.

kedina
2014-03-24 16:34:38

Plum
Én úgy tudom, csak homozigóták, tehát ahol két oldalról öröklött, kell a véralvadásgátló. Na azt kihagynám. :D
plumeria14
2014-03-24 16:32:54

kedina,
nem kell ezen agyalnod, ettől még ugyanúgy teherbe lehet esni. Egy másik fórumon azt olvastam, hogy ha valaki heterozigóta, akkor terhesség esetén véralvadásgátlót kell szednie,de más teendő nincs.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!