Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom. A többit nem írom, mert majd meglátjuk mit hoz a jövő.
kedina
Ha a többi rokonodnak ezen betegség mellett is összejött akkor nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Bár mivel minden szervezet más ki tudja ?
Részemről elég hektikus ez a ciklus. Ahogy az egész hónap is. Ezért is írok most ritkábban, de azért igyekszem nyomon követni az eseményeket. Sok a meló, sok a stressz és kevés a pihenés + a nyugi. Így nemigen számítok semmire most sem.
KatkaManó
2014-03-24 20:25:29
kedina
Én is olvastam ezt a cikket. Igazából 3 okból csinálhatnak lombikot.
1, Ha a petevezetők nem àtjárhatók,nincsenek
2, Ha valaki sikertelenül túl van 6 inszemen
3, Ha 5millió alatti a spermaszám
Igazából ha valaki kifizeti megcsinálják. Illetve szerintem van az az elkeseredés amikor minden mindegy csak legyen baba.
Popeyené
A férjem szedte. Nem olcsó de nekünk csak jó tapasztalataink vannak róla.
Luciffer
én is szeretem a lángost :)
luciffer73
2014-03-24 20:20:16
Kedina!
Naná, hogy van.., de ha elfogadsz tőlem egy jó tanácsot...kérj inkább lángos batyut. Annak a belsejében van füstölt sajt, meg kérj hozzá virslit, ezt betekerik a lángos tésztába kisütik, és amikor kész, akkor középen, hosszában bevágják, hogy kigőzöljön, közben bekenik fokhagymás trutyival és tejföllel...nnna ilyet kérj! :)))) Annyit dumáltam már róla, hogy azt hiszem, hogy holnap ez lesz az ebédem...úgyis undi idő lesz, felhő, meg hideg, meg brrrr. Ilyenkor jön jól egy isteni lángos! :D
...éhen halok! :DDDDD
kedina
2014-03-24 19:45:13
Luciffer
Jó ötlet a lángos. Fokhagymás tejfölös van? :D
Néztem azt a bigyót, nekem szimpatikus.
luciffer73
2014-03-24 19:24:40
Sziasztok!
Gizgazz..örülök, hogy legalább te reagáltál a kommentemre. Valahogy az az érzésem (kissé durcás arccal), hogy láthatatlan lettem, mióta nem jövök fel minden nap, napjában többször :(
Én is elgondolkoztam ezen a laboron...elég szimpatikusnak tűnik, talán nem is annyira drága, és nem feltétlenül a gyógyszerekről,meg vegyszerekről szól a dolog. Még rágódom rajta egy kicsit. :)
Jelenleg várom a nemvártat...kiváncsi leszek, vagyok...időnként fájdogál a hasam...(ma 24 nap),de ha lepihenek elmúlik, a melleim meg ledurrannak, fáradt vagyok, kimerült, és minden szaron bőgni tudnék. (ez persze lehet a koromból adódó tünet is :DDD) Majd kiderül...
...moha...plummal egyet kell értenem. Biztos vagyok benne, hogy a betegséged zavart be, még akkor is, ha nem szedtél semmit...ez szinte törvényszerű :)
...és mindenki más!!! Vegyétek tudomásul, hogy ha nem vesztek észre, nem kaptok virtuális lángost...mármint sonkás tejfölöst :DDDD
Popeyené
2014-03-24 18:45:04
Sziasztok!
Légyszives irjon véleményt az akinek a párja férje szedte a FER 14-et! Nekünk is azt ajánlották
Magyon köszi
kedina
2014-03-24 18:34:41
Zsuzsi
Értem. Csak azért kérdeztem, mert anyukám is vérzett mikor velem volt várandós, minden hónapban,(nem is kicsit) a barátnőm dettó. Én vettem neki egy tesztet, hogy a tünetei alapján most akkor tesztelünk, irgumburgum! Pozitív lett. 6 hetes volt. Tudom, hogy nem túl gyakori.
A hőd az leesett?
Zsuzsi28
2014-03-24 18:06:41
Moha
en is bizok a tavasz erejeben, remelem megerkezik a bababumm :)
kedina
nem szedtem semmit. en papolok mindig a csaladban a gyogyszerek ellen es tessek csak igy termeszetesen is igy elcsuszott az egesz ciklusom. Talan nem olyan eros, mint szokott.
kedina
2014-03-24 16:34:38
Plum
Én úgy tudom, csak homozigóták, tehát ahol két oldalról öröklött, kell a véralvadásgátló. Na azt kihagynám. :D
plumeria14
2014-03-24 16:32:54
kedina,
nem kell ezen agyalnod, ettől még ugyanúgy teherbe lehet esni. Egy másik fórumon azt olvastam, hogy ha valaki heterozigóta, akkor terhesség esetén véralvadásgátlót kell szednie,de más teendő nincs.
Moha , Zsuzsi
Sajnálom. A többit nem írom, mert majd meglátjuk mit hoz a jövő.
kedina
Ha a többi rokonodnak ezen betegség mellett is összejött akkor nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Bár mivel minden szervezet más ki tudja ?
Részemről elég hektikus ez a ciklus. Ahogy az egész hónap is. Ezért is írok most ritkábban, de azért igyekszem nyomon követni az eseményeket. Sok a meló, sok a stressz és kevés a pihenés + a nyugi. Így nemigen számítok semmire most sem.