Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Milla, szerintem erősebb.
Én is vettem most ovutesztet, de minek... Ha megint a 44.cn-on lesz, elég se lesz a 20 db :'D
Jozsa, én sajnos az Xr mellett is egyfeszt f...tam 2 hónapig, abba is hagytam. Ha 2 hétnél tovább tart XR-nél is, érdemes megfontolni a váltást.
Áttértem most a digitális hőmérőre, szájban. Mekkora váltás :D Na mindegy, kíváncsi voltam így mit mutat, eddig egész jó.
Erikasz gratulálok az új munkahelyhez, remélem hamarosan máshoz is gratulálhatok ;)
Milla880529
2019-08-31 16:23:18
Józsa, mikor kell menned vérvételre?
Jozsa85
2019-08-31 15:05:15
Sziasztok!
Szedem a sima Mer kformint es iszonyat jasmenesem van tole.Hetfon kicsereljuk merkformin xr-re.Annak kevesebb a mellekhatasa.Majd vmi alakul..
mistimi
2019-08-31 14:20:40
Szerintem is erősödik Milla.
Nekem se volt még. Ma két órával később mértem mint szoktam így nem reális, sztem be sem írom.
Utálom ezt az ovu előtti időszakot esküszöm stresszesebb mint a ciklus vége...
Milla880529
2019-08-31 12:30:04
Mai hőmérés és LH teszt:
https://kepkuldes.com/image/WagQyP
Lehet, hogy még csak lesz ovu, mintha erősebb lenne a másik csík, délután csinálok mégegyett.
erikasz
2019-08-31 09:06:07
Andi :Nagyon örülök hogy nem vagy IR -es ,gondoltam én is a stressz hatására fel megy a cukor értéked !
Én orvos nem vagyok ,de tudtam mert én is ilyen vagyok !
De ,most már... nyugalom és jönni fog a bébi !:D
Probálj meg mindennap ,nyugalomba helyezni magad mint én !
Lefekszel elengeded magad... csukott szemmel figyelni a szívverésed gondolatod csak arra koncentráljon levegő vételedre a testedre !
Semmi másra csak a tested rezgéseire figyelj !
Meglátod friss kiegyensúlyozott leszel !
Minden sikerülni fog !:D
Én ma igy
Andi198729
2019-08-30 21:33:21
Örülök hogy hallok felőled Erikasz:) és gratulálok az új munkahelyhez örülök hogy sikerült új munkahelyet találni. Nem mérek hőt és mást sem fogok szept.19-én vár minket Krizsa doki konzultációra arra készülünk:) telefonon beszéltünk kérdezett infokat előzményt mondtam az ir-t mert magas értéknél nem csinálnak lombikot,és képzeld megállapitotta az értékeimre h.nem vagyok ir-es. Az elképzelhető h.megemelkedett az inzulinom pl.stressz hatására de az korántsem ir elmondta milyen értékeknél áll fenn és szorul kezelesre a sikeres lombik esetén az enyém az alatt van.Azt mondta rögtön tegyem le a gyógyszert mert mérgezi a szervezetem. Ő ehhez ért mert aszerint csinálja a lombikot. És még nem is biztos h.lombikra kerül sor elsősorban segit a spontán teherbeesésben. Meglátjuk a konzultáció után többet tudok mondani. De sokkal jobb kedvem lett h.végre lépést tettünk a cél felé;)
mistimi
2019-08-30 18:17:18
Milla melyik teszt mikori? Az első linken a felső tűnik erősebbnek, de az is lhet csalóka h a tegnapi lár full kiszáradt a mai meg még nem.
Igen Andi nekem mimdig később van ovum, sajna a pcos miatt hosszabbak a ciklusaim 33-35. Nap
erikasz
2019-08-30 18:17:05
Andi :Nem tűntem el ,csak munkahelyet rendeztem, kedden már kezdek !:)
Néha bele -bele olvastam az írásotokba, de már nagyon kiestem sajnos !:(
Kicsit pihenek,lazítok !:D
A hőm mérem ... az ovu késik, a múltkor azt hittem az volt a fájdalom minden ,de még sem, másnapra vissza esett a hőm most stagnálok !
Te méred a hőd ?
Meliko :Gratulálok a kislányhoz ,a jó Isten tartsa meg !:)
Fbara :Gratulálok ,ez pozítiv !:D:D
Anett :Nagyon szívesen !:)
Ha bár miben tanácsom kéred csak írj drága !
Nagyon szép a görbéd !:D
Andi198729
2019-08-30 18:10:40
Milla, lehet, hogy a 14, vagy 15.ciklusnapodon volt ovud. A holnapi hőd majd többet mond, és csinálj még ovutesztet is. Ha még feljebb megy holnap a hőd, akkor megvolt az ovud. Majd kiderül. Lehet, hogy az együttlétek megfelelő időben voltak, mert a katonák még élhetnek több napig is.
Milla, szerintem erősebb.
Én is vettem most ovutesztet, de minek... Ha megint a 44.cn-on lesz, elég se lesz a 20 db :'D
Jozsa, én sajnos az Xr mellett is egyfeszt f...tam 2 hónapig, abba is hagytam. Ha 2 hétnél tovább tart XR-nél is, érdemes megfontolni a váltást.
Áttértem most a digitális hőmérőre, szájban. Mekkora váltás :D Na mindegy, kíváncsi voltam így mit mutat, eddig egész jó.
Erikasz gratulálok az új munkahelyhez, remélem hamarosan máshoz is gratulálhatok ;)