Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-05-11 10:44:21

Sajnálom Viktória! Remélem minél hamarabb összejönn!

Dmonalizi, hát igen én is úgy érzem soha nem telik ez az idő, de már csak egy hét :-)
Reméljük a legjobbakat.
Viktória4
2014-05-11 09:59:07

Sziasztok!

Sajnos nekem tegnapra és mára is esett 1-1 tizedet és ma reggelre meg is jött! :-(
Mindenkinek megy a drukk ezerrel!!!
Dmonalizi
2014-05-11 09:03:25

Sziasztok. Az enyém így áll. Soha nem telik el ez a pár nap.:)Szorítok mindenkinek.
KLANITA
2014-05-11 08:29:24

Sziasztok!

Hogy áll a görbétek: Dmonalizi, Viktória4 ?

Nekem most ilyen.

Lassan telnek a napok!

Dzsudzsa
2014-05-10 15:00:46

Moha!
Csatolom a görbét.
Január végén derült ki az IR, és az, hogy magas, 3.3 a TSH, a prolaktin pedig duplája.
Így február elejétől diéta, gyógyszer a TSH-ra, homeós bogyó és csepp a prolaktinra, meg heti 3x kardio mozgás az IR-re.
Minden értékem a helyére került.
TSH 0,6. Az összes pajzsmirigyértékem jó, nincsen gyulladás.
Diétáznom kell továbbra is. Szedem az Eutiroxot a pajzsmirigyre. (mostantól a T4-et kell kontrollálni rendszeresen). Homós cseppet szedem tovább. Orvos javaslatára Femibiont kellene elkezdenem (szedhetem, mert az anti-TPO és ATG jó lett).
zzzaola
2014-05-10 13:55:52

Sziasztok! Szia Moha! Már biztos nem emlékszik rám senki, nem túl sokat irkáltam:) Azért néztem be, hátha már összejött a bébi neked! Én(vagy mi:))már a 7. hónapban vagyok, köszönöm az oldalnak és nektek a sok segítséget! Moha, mióta próbálkozol? Nagyon szorítok tavaly óta!!
Moha13
2014-05-10 13:42:27

Ez volt az a ciklus:
(a fertiliy-st nem nyitja meg szerintem)
Moha13
2014-05-10 13:35:18

JA!
Ha már itt tartunk.Segítenétek?
Mindenki írja itt a fórumon, hogy 20mm körüli tüsző szokott megrepedni, és nekem feltűnt, hogy ha ez a megrepedős méret, hogy lehet, hogy nekem amikor UH-n megnézett a doki, ezek lettek az ereményeim ovu után 5 nappal:
Bal ov.: 25x17mm
Jobb ov.: 30x20mm
Nyálkahártya 9mm
uterus: 40x48x69mm

Nekem nagyon érdekes, hogy miért voltak ekkora nagyok a petefészkeim, ha már túl voltam az ovun 5 napja. VAlakinek tapasztalata, véleménye?
JA, megmutatom a görbét is, csak nem az ittenit, mert valamiért úgy gondolta a tervezettbabás rendszer, hogy arra a ciklusra nem húz be nekem ovut egyáltalán...
http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2013-12-02&mode=a&ts=1399721210&u=
(dec. 19-én voltam UH-n)
Elképzelhető, hogy már pár napja felment a hőm, mégsem repedt még meg? Egyre inkább nem értem ezt a dolgot. Lehet, hogy nem is jó időben vagyunk együtt? :O
Moha13
2014-05-10 13:18:57

Dzsudzsa
Örülök, hogy már jók az eredményeid, írsz róluk bővebben? Milyen volt,. milyen lett, és mi segített rajta? csak mert már rég volt szó róla és nem emlékszem.
Ez a görbe dolog igen érdekes. És mutatsz görbét?
Tényleg nem értem egyébként, hogy mitől megy fel ilyenkor a hő...elvileg mindenütt azt írják, hogy ott az ovu, ahol hirtelen megemelkedik. De mi van ezekben az esetekben?
Én ma így állok...ma nem mértem hőt, pedig jó lett volna látni, hogy merre megy, de reggel a férjem khm-khm...elterelte a figyelmem...:D...és nem tudtam mérni. :)
Dzsudzsa
2014-05-10 11:34:08

Lányok!
Tegnap éjjel olvasgattam a fórumot. Moha említette Plumeirát, akinél az orvos mást látott az uh-on, az ovu kapcsán, mint amit a hő jelzett. Én ugyanígy jártam. A hőm alapján csütörtökön volt ovum. Majd le is szakadt az alhasam. Pénteken voltam nőgyógyásznál (véreredményeket kellett vinnem) és megkértem csináljon uh-ot. 19mm-es domináns tüsző. Szerinte most a hétvégén fogok ovulálni. Ez pár nap eltérés! Most már értem, hogy az első terhességemnél mi nem stimmelt. A hőm alapján már nem lett volna esélyem a babára, olyan időpontban tudtunk együtt lenni. DE! Baba lett belőle.
Tanulság! Nem minden a hő, hiába mérjük oly szorgalmasan. Persze támpontnak jó.
Én amúgy tegnap megkaptam az engedélyt. Jók a laborértékeim, így ismét próbálkozhatunk :))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!