Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
emikez
2014-05-10 05:53:05

sziasztok következö ciklusban találkozunk aba hagyom a mérést mert fáj a torkom meg höemelkedésem van enyivolt mért most kell betegnek lenem sok sikert mindenkinek
szilvita
2014-05-09 22:47:57

Köszönöm!
Látom, van újabb baba, olyan jó ilyet látni itt!
Viktória4
2014-05-09 21:28:20

szilvita!

Köszönöm a választ,sajnos én is gyanítom,hogy nem lesz pozitív vége ennek a ciklusnak. :-(

Kívánok neked mielőbbi babásodást és szurkolok,hogy felmenjen és lehetőleg ott is maradjon a hőd. :-)
szilvita
2014-05-09 21:19:20

Sziasztok!
Viktória, a hőd alapján meg fog jönni, persze mindig van kivétel.
Én rég nem írtam, néhe beolvastam, kivel mi van. elegem lett az egész témából, körülöttem mindenki terhes...a legdühítőbb, mikor az első próbálkozásra összejön, míg én két éve diétázom, orvoshoz rohangálok.
Most így vagyok, remélem holnapra felmegy a hőm és fenn is marad, ha nem is baba lesz, csak legalább repedjen meg a tüsző
5. ciklus, de egy ciklus nálam 40-60 nap, szeptember óta ez volna a 2. PÉ-m
Viktória4
2014-05-09 20:54:55

Sziasztok!

Még új vagyok az oldalon!Segítenétek nekem?
Szerintetek a görbémen a mai napi 2 tized esés már azt jelenti,hogy meg fog jönni,vagy még reménykedhetek a babában?Sajnos ma sokat fájt olyan mensisen a hasam,de semmi barnázás vagy egyéb.Volt valaki hasonló helyzetben és mégis baba lett?Az előző terhességemnél (ami sajnos ab missed lett) a nem várt előtti napon szintén fájt a hasam,azt hittem,hogy megjön,de aztán elmúlt,viszont akkor még nem mértem a hőmet,így nem tudom,hogy vajon akkor volt-e hőleesés.

Köszönöm ha valaki válaszol!
Renicsek
2014-05-09 19:47:00

Sziasztok! Borzasztó ez a várakozás! Mondjuk minden hónap ilyen, de amikor már 22.alkalommal is csak várunk?!?!? Legszívesebben már holnap tesztelnék, de olyan soká volt peteérésem,hogy lehet feleslegesen tesztelnék! Mindenkinek sok sikert!
napsugar24
2014-05-09 19:34:20

KatkaMano!
Semmi gond, ha tudok szívesen segítek.
Nekem is teljesen tünetmentes volt, tankönyvi uh, tökéletes vérkép. Sőt babák is, de vizsgálat előtt, hatodik hét előtt mindig csökkent hsc-és vége. Ahova én járok ott a 3. inszemináció után ez az eljárás (van olyan intézmény, hogy inszemet sem csinálnak e nélkül). Tehát laparoszkópia-ez egy petevezeték tükrözés, 2 kis lyuk bikinivonal és egy a köldök. De mivel megtapadásnál volt gond, így úgy döntöttünk ha már ott fekszek a műtőben megcsinálják a hiszteroszkópiát (méhtükrözést) is. És természetesen az átjárhatóságit. Ezt azért nem csinálták előbb(amúgy kötelező) mert mire bejelentkeztem átjárhatóságira spontán terhes lettem.
Az orvosom szerint ez egy rutin műtét, s sokszor csak bekukkantanak és kész. Nekem nem így volt, mindenki meglepetéséra(talán mert szerettem volna, ha találnak is valamit). Endometriózist állapítottak meg, nem a legsúlyosabbat, de sajnos ott volt. Nekem nem a méhemet és a petevezetéket támadta meg, hanem a húgyhólyagot és a végbelemet.
Így az orvosom szerint ettől lehetett volna bab-de kinek milyen a szervezet. Mindet leégették, nem kaptam sem gyógyszeres, sem injekciós kúrát, mert babát szeretnénk. S az endo ellen a legjobb orvosság a bab. Szóval rajta vagyunk. Mint írtam, így utólag talán volt tünetem, a gyakori hasmenés. De akkor ezt a stressznek fogtuk fel. A többi nekem nem volt.
A közérzetem sokkal jobb, nyugodt vagyok, még így a várakozásban is, talán elfogadtam, hogy most még nincs baba. Tudom, hogy lesz egyszer, csak ki kell várnom az időmet.
Életem legjobb döntése volt, hogy beleegyeztem a műtétbe, ki tudja milyen stádiumba vették volna észre.
Ha van még kérdésed írj nyugodtan. ja és 2 napos benntartózkodás nálunk-vagyis 1 éjszaka(természetesen nekem plusz egy, miért is ne, de ez más miatt volt)
Tehát az endo felderítésére és oldására a legjobb a laparoszkőpia, de ha késői akkor az már nem segít, ott más hasi műtét kell.
KatkaManó
2014-05-09 18:51:07

Napsugar, nekem lenne kérdésem.
Ez az endo lehet teljesen tünetmentes is , ugye ?
Ha esetleg van ilyen akkor a baba megtapadásában okoz gondot ?
Milyen vizsgálattal lehet a legtökéletesebben kiszűrni ?
Bocsi a sok kérdésért de szerencsére nem volt dolgom ezzel a betegséggel. Csak annyi vizsgálaton túl vagyok és minden negatív még is a 2. lombik sem sikerült...
Előre is nagyon köszi :)
Dmonalizi
2014-05-09 18:30:24

Az a baj ,hogy túl sok volt már a csalódásból. Csak akkor tesztelek már ha nem jött meg. :(
KLANITA
2014-05-09 18:20:24

Dmonalizi-> Szerintem nem sokára tesztelhetsz! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!