Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dmonalizi
2014-05-09 17:33:31

Sziasztok. Mindenkinek szorítok, sok szép görbe van. Jó emelkedést. :)
jniki82
2014-05-09 17:08:04

napsugar24,

Csak gyanú, de gondolom, ha lát vmit a doki akkor kezeli azonnal azért jött a méhtükrözés szóba!Nem szertnék még egy ilyen kört, már most tiszta ideg vagyok, hogy mi lehet a helyzet.Olvastam, hogy van akinek olyan súlyos, hogy természetes úton már nem is lehet baba!
napsugar24
2014-05-09 16:49:29

Jniki-endod van? Ez már biztos, vagy csak a gyanúja? Az endot nekem eltávolították, ahhoz elég csak a laparoszkópia-először nekem csak ez volt tervben, de mivel a babáknak a megtapadással volt gondjuk ezért csináltak hiszteroszkópiát is. Nyugi nekem mindet lelézerezték -ez már egy rutin műtét!
De ha van kérdésed szívesen válaszolok.
jniki82
2014-05-09 16:31:04

napsugar24,

nekem is ez a szeretet csomag jutott, az endós műtéten a méh tükrözést értettem, mert nekem konkrétan akkor mondta doki. hogy ezt kell csinálni mikor az endóra gyanakodott.
napsugar24
2014-05-09 16:22:26

Jniki82!
Nem tudom, mit értesz az endos alatt, nekem laparoszkópiám volt feltáró műtétként, ahol kiderült az endo. És mivel a babák nem tapadtak meg-ezért csináltak közben méhtükrözést is, na meg átjárhatóságim sem volt addig, így azt is. Így nekem 3:1 ben volt. Fájdalom nem volt, mert altatásban ment, a felépülés nem nehéz, sőt. Az eredményét baba ügyben még nem tudjuk, de szerencsés volt, mert megtudtuk, hogy mi is a helyzet.
jniki82
2014-05-09 14:58:16

Sziasztok!

Csajok, azoktól kérdezném akik voltak átjárhatóságin ill. endós vizsgálaton, hogy volt valami mellék hatása a dolognak a fájdalmon kívű?Gondolok itt vérzésre vagy valami más!Csak, hogy hogyan készűljek!
Köszi
tyupók
2014-05-09 13:12:49

FBAndi
Üdv itt és remélem hamar sikerül a Babó.:-)

tyupók
2014-05-09 13:05:00

Moha13
Tapasztalatok szerint a cink, a püspöksüveg és az aminosavak növelik az ondó mennyiségét. Szelén: részt vesz a normál spermaképződésben. Cink: szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában. Folsav: hozzájárul a megfelelő homocisztein anyagcseréhez és részt vesz a normál aminosav-szintézisben. E-vitamin és szelén: hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az L-arginin és az L-karnitin pedig fokozza a spermaszámot és a spermiumok mozgékonyságát is.

Ehhez társulnak olyan tényezők, mint a kor vagy a készen kapott génkombináció, a táplálkozás és az életvitel.
Én az étrendkiegészítőkből is inkább a természeteset választanám,mert nagyobb százalékban hasznosulnak.
KatkaManó
2014-05-09 12:42:41

Moha ,
nekünk a doki ajánlotta a FER14-et napi 2*1-et + e-vitamin +c-vitamin 1000mg naponta.
Sok gyömbér teát ittunk igazi gyömbérből. Annak is nagyon jó hatása van.
Aztán csak teljes kiőrlésű vagy rozs lisztet használunk. Sok friss zöldséget gyümit eszünk.
Hogy melyik segített konkrétan nem tudom de a féléves kontrollon már elértük az 5 milliós számot szinte a nulláról :)))
Nehéz tanácsot adni mert mindenki másra esküszik...
Moha13
2014-05-09 11:25:10

nikinokedli
Igen, elvileg így kéne működnie, DE!
Gondolom emlékszel Plum múltkori görbéjére, amivel az inszemet várta...nos, úgy tűnt, felmetn a hője, másnap is fenn volt, a rendszer be is pakolta az ovut, hogy megvolt, közben járt dokihoz figyelni a dolgokat és még mindig csak ért a tüsző...szóval a hőgörbe becsapós is lehet. És nem ő volt az első ilyen itt, amikor az ultrahang mást mutatott, mint ami a görbéből látszot (látni véltünk).
Elég furcsa egyébként, mert állítólag (tankönyv szerint) attól megy fel a hő, hogy kiszabadul a petesejt és a helyén visszamaradó sárgates kezdi termelni a hormonokat (progeszteront), ami felnyomja a hőt és fenntartja. Ha nem szabadult még ki, mitől megy fel és marad fenn a hő? Érdekes...

FBAndi
Üdv itt, és köszi a tanácsot. Remélem, nem sokáig tobzódsz majd itt, hanem hamarosan jó hírekkel jössz. :)
Én sajna már tavaly március óta itt küzdök...na, de ami késik, nem múlik. Nálunk úgy tűnik, alacsony kicsit a spermaszám...ezen javítunk, aztán meglátjuk.
Egyébként mindenképp javaslom, hogy bár még nem rég próbálkoztok, azért a biztonság kedvéért csináltass egy hormonsort (3. és 21. ciklusnapon vérvétel), abból sok minde látszik, és ha valami van, akkor tudtok ellen tenni, nem mennek fölöslegesen a hónapok. HA meg minden rendben, nyugodtabban próbálkozol, nem agyalsz olyanaokon, hogy mi van, ha valami nem ok. JA, és feltétlenül nézessétek meg a párodat, ez sem vészes, csak egy mintaadás...de nagyon jó tudni, hogy ez is rendben van!

Lányok!
Tudnátok segíteni? Már napok óta olvasgatok, de egyszerűen nem tudom eldönteni, mit lenne jó szednie a férjemnek a katonák feljavítására. Néztem a ferulantot, mert Czeizel ajánlja, a maca vibét, multivitaminokat, stb., de egyszerűen annyi minden van, hogy már nem igazodom el...tudom, hogy vannak itt, akik már próbáltak néhány dolgot, légyszi, írjatok véleményt, tapasztalatot, vagy infót...ha bármit tudtok. Köszi előre is!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!