Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki95!
Ha jönni akar az a baba, akkor tökéletes volt az az időpontotok is!
Az első babánknál (sajnos vetélés lett a vége) az ovu utáni 2. napon voltunk együtt (előtte, az érzékeny időszakban tuti nem) és baba lett belőle!!!
Én ma így. Holnapra nem várom. 13-14 napos a luteálisom. A hasam alja fájdogál. Foggalmam nincs. Holnapra kiderül.
niki95
2014-05-25 10:50:51
Sziasztok! Most nézegettem a görbémet és elgondolkoztam hogy mi akkor voltunk együtt amikorra behúzta az ovumat és előtte nem. Megtermékenyülhetett így is? Mert sok helyen olvastam hogy előtte kell együtt lenni...de mivel nem számítottam rá hogy lesz ovum ilyen későn pont nem voltunk együtt csak az nap. Légyszi írjátok meg a véleményeteket!!
Moha13
2014-05-25 09:20:34
Plum???
Hogy vagy?
niki95
2014-05-25 09:13:03
Ez a ma reggeli görbém :D Eddig bíztató szerintem :)
niki95
2014-05-24 20:53:43
Jniki82: Hát köszi remélem hogy most összejön a babucink:) Amíg nem jön meg és fent van a hőm reménykedek :)
jniki82
2014-05-24 19:48:10
Niki95, üdv itt és ne tölts sok időt körünkben!!!
jniki82
2014-05-24 19:47:17
Helló Lányok!
Hallottatok már olyanról, hogy a progeszteron ill. ösztradiol szinteknek nem csak határértéken belűl kell lennie, hanem ezen értékek arányának 200-nak kell elnnie, mert ez is befolyásolja a dolgokat!Most, hogy kutakodom az endometrózissal kapcsolatban olvastam.Soha nem hellottam még hormontanácsadókról sem, de állítólag ők foglalkoznak ilyen dolgokkal!nos, nekem kiszámolta egy hölgy ezen értékemet és állítólag 86.
Hát nem tudom én ilyenről még nem hallottam!
niki95
2014-05-24 14:42:34
Köszi szépen Fantasyc és Viccbee:) Mostmár csak várnom kell. Szurkoljatok! :D
viccbee
2014-05-24 12:30:04
Koszi Fantasyc!
Dzsudzsa: En is nagyon hiszek a gyogynovenyekben, ezert is iszom teakat. En egyenlore cickafarkfuvet iszom a ciklus elso feleben es palastfuvet a peteeres utan. A cickafarkfu mar korabban is sokat segitett.
Bar abban biztos igazad van, hogy oda kell figyelni azert a gyogyfuvekre. A mult honapban ittam eloszor palast fu teat, minden nap egy bogrevel. Altalaban a ciklusom 28 napos szokott lenni, de a mult honapban valahogy 31 napra jott meg. Hozzateszem, soha nem szokott kesni. Na most ezt nem tudom mire velni. Talan tulsagosan nem akartam, hogy megjojjon vagy lehet a tea kavart bele a cilusomba?
Dzsudzsa
2014-05-24 12:12:06
Fantasyc!
Nagyon aranyos vagy :)
Mivel már volt egy vetélésem, és 2 biológiai terhességem (a beágyazódás nem sikerült, 1 hét után megjött) , láttam a korábbi görbéimet.
Nálam mind a 3 esetben trifázisos volt a görba. Volt még egy ugrás a 11. 12. dpo-n. És 11. dpo-tól voltak apró tüneteim. ÉS! Éreztem, tudtam, hogy van ott valaki. Most nem :(
Ebből is gondolom.
Amúgy igazad van, még bármi lehet :)
Hétfőre kiderül. (a párom ugyan meg van arról győződve, hogy van bent valaki :))))
Ha jönni akar az a baba, akkor tökéletes volt az az időpontotok is!
Az első babánknál (sajnos vetélés lett a vége) az ovu utáni 2. napon voltunk együtt (előtte, az érzékeny időszakban tuti nem) és baba lett belőle!!!
Én ma így. Holnapra nem várom. 13-14 napos a luteálisom. A hasam alja fájdogál. Foggalmam nincs. Holnapra kiderül.