Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na hali. Én kezdem feladni ezt a harcot. Már nem vagyok dühös, csak szomorú. És nem tudom akarok e inszemet vagy lombikot, ha ebben az évben sem jön össze. Kolléganőm testvérének lombikos gyönyörű fia van már nagyobbacska. Elmesélte, a szüleiek, hogy emlékszik, hogy egy nagyon hideg helyen volt bezárva és azt kiabálta, hogy engedjék ki a testvéreit..
Ráadásul a Leiden miatt majdnem felér egy halálos ítélettel egy hormonkezelés. Jófajta szerencsekerék... Még egy closti talán beleférne.
Viszont ahogy néztem van egy-két ígéretes görbe. Hajrá lányok! Drukkolok!
jniki82
2014-05-26 17:48:38
viccbee,
1 év próbálkozás után derűlt ki, hogy a párom spermaképe nem jó!Most túl vagyunk egy 3 hónapos intenzív vitamin kúrán, kellene egy újboli vizsgálat.De itt nem ért véget a történet az én hormonvizsgálatomnál magas volta a prolaktin arra kaptam premens tablettát, végülis nem gyógyszer mert gyógynövény.Nem tudom most az rendben van.Aztán magas lett a CA 125 szintje, erre abból következtetett a doki, hogy endometriózisom van.Most lesz 2 hete a héten, hogy megműtött rá, elég szörnyű lehetetta helyzet odabent ahogyan elmondta!Mindenhol voltak endó szigetecskék a hasamban, összenövés a petefészkeimnél és csoki ciszták benne.
Ami pozitívum, hogy a petevezetékeim épek, átjárhatók, de az orvos szerint nem lehet spontán babánk.A helyzetet fokozza, hogy a petevezetékeim vége felfelé kanyarodik és messze van a petefészektől!
Szóval nálunk minden van, ahogy szoktam a páromnak mondani defektes egy páros vagyunk!
De én nem adom fel, nem a lombikkal van bajom, de szeretnék spontán babát!Remélem összejön!
Fantasyc
2014-05-26 17:12:56
Sziasztok!
Nekem a 29. ciklusom kezdődik, mert sajnos ismét tiszta lappal indulok én is. :-( Nekem pajzsmirigy gondom van, de remélem, hogy hamarosan megoldódik. :-)
Andi1975
2014-05-26 17:02:35
Sziasztok. Egész nap fáj a hasam és a derekam, levert vagyok. Nincs erőm.
viccbee
2014-05-26 16:39:34
Koszi Maximail a valaszt.
A tobb mint egy eves probalkozasoknak a hatterben van valami problema vagy minden rendben van, de nem lehet tudni mi miatt nem jott eddig ossze?
Remelem nem gond, hogy kerdezem, csak szivesen megismernem a torteneteiteket, mielott mindenki elhagyja ezt a topikot ;).
nikinokedli
2014-05-26 16:35:52
Amikor nektek esetleg elmarad az ovuláció, szokott csökkenni a hőmérsékletetek, vagy marad a normál follic. tartományban?
Dmonalizi
2014-05-26 15:18:40
Sziasztok. Remélem Moha13 és igazad lesz és most már mi jövünk.:):):)
maximail
2014-05-26 11:46:47
Én ma kezdtem itt a 17. ciklust, amúgy a 27.-et...
viccbee
2014-05-26 11:26:42
Koszonom a valaszokat! Akkor azert nem mindig olyan egyszeru ez a dolog sajnos.En is nagyon drukkolok, hogy mindenkinek hamarosan osszejojjon a varva vart baba.
Erdekes latni a gorbeket. Kivancsi vagyok, hogy alakul majd az enyem.
jniki82
2014-05-26 09:23:08
Sziasztok!
Viccbe,
ez a 14, ciklusom itt, de egyébként most vagyok a 21-ben!!!:(
Ráadásul a Leiden miatt majdnem felér egy halálos ítélettel egy hormonkezelés. Jófajta szerencsekerék... Még egy closti talán beleférne.
Viszont ahogy néztem van egy-két ígéretes görbe. Hajrá lányok! Drukkolok!