Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Moha,
én napközben felfedeztem egy aprócska barna pöttyös a biztonsági okokból behelyezett betéten, aminek mondjuk nem örülök annyira :(
KatkaManó
2014-06-18 11:09:56
Moha, Plumeria ti lehet együtt babásodtok :)))))
Nagyon szurkolok Nektek :) és persze a többieknek is.
Plumeria,
A lombik alkalmával a petesejt leszívás viselt meg egy kicsit. Meg a két hét várakozás. De ezek inkább lelki megpróbáltatások voltak. Mikor sikertelen lett és megjött akkor még kicsit dúltak a hormonjaim, de a következő ciklustól mintha mi sem történt volna.
Mindig rendesen időre jött meg és nem volt rosszabb mint máskor.
Lehet hogy szerencsés vagyok és jól reagáltam rá. :)
A spontán ciklusban történt beültetésnél pedig szinte semmit nem éreztem, bár ott csak a tüszőrepesztő volt és a progreszteron pótlás...
Egyébként az utrogestan hüvelykúpot be lehet venni szájon át is. Én is hallottam a dokitól :)
Moha13
2014-06-18 09:58:34
Plum
Neked van valamiféle tüneted? Mert nekem még mindig fájnak...
niki95
2014-06-18 09:22:54
Moha13
Most ebben a hónapban úgy vagyok vele hogy amikor szeretnénk akkor együtt vagyunk. Egy páran mondták hogy 2naponta legyünk együtt de ez nem igazán megy és nem is biztos hogy az a legjobb. Amikor volt az a leesés akkor kívántuk egymást a legjobban :) úgyhogy lehet hogy tényleg ott volt az ovu..de mint mondtad pár nap és kiderül. :) Nem hagyjuk azért abba az együttléteket :) :P
Moha13
2014-06-18 09:17:24
niki95
Szerintem holnap, holnapután lehet majd biztosat mondani. Addig is abba ne hagyjátok az együttléteket, tudod, sosem lehet tudni! :)
niki95
2014-06-18 08:29:16
Jó reggelt! Mi a véleményetek volt ovum?? Szerintem volt...egy másik oldalon már be is húzta.
Moha13
2014-06-18 08:19:26
Plum
köszi, remélem, így is marad. A Te görbéd nagyon szimpatikus nekem...:)
GKata
Ez aztán az ugrás!! :)
GKata
2014-06-18 08:06:23
Jó reggelt!
Szépen alakulnak a görbét :) szorítók lányok!
plumeria14
2014-06-18 07:29:06
Moha,
szép :)
kira84,
ha ott volt az ovud, akkor még nagyon korai lett volna a mensi….
szilvita,
nem kérdezel rá a gyógyszertárban? Én tényleg nem hallottam még olyat, hogy szájon át. Viszont arra nagyon oda kell figyelni, hogy csak akkor lehet elkezdeni, ha tutira megrepedt a tüsző. Én az első inszemem után próbálkoztam vele, de akkor is várni kellett még 1 napot. Ártani valóban nem árt, de nekem valószínűleg sok volt a 3x1 (teljesen jó az értékem), nem szívódott fel rendesen. Azt viszont elfelejtette mondani nekem a doki és a betegtájékoztatón sem volt rajta, hogy amíg ezt szeded, addig nem fog megjönni. Ezért javasolják azt, hogy 2 hét elteltével teszteljen az ember és ha negatív, akkor abba kell hagyni. Nekem ezt követően 6 napra jött meg és a következő ciklusomba is rendesen bekavart, olyan szinten, hogy amikor a 10, napon mentem tüszőmérésre, már nem látott domináns tüszőt a doki, pedig nekem szép nagy szokott lenni. A következő ciklusra állt csak helyre a rend.
Mivel ma egy kicsit csökkentem, igaz egy fél órával korábban mértem, ezért még várok a teszteléssel…Nem nehéz kibírnom…nem szeretnék csalódni…
én napközben felfedeztem egy aprócska barna pöttyös a biztonsági okokból behelyezett betéten, aminek mondjuk nem örülök annyira :(