Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nóri!
Az én orvosom néhány nap eltéréssel nézett vérből hcg-t, a csökkenés utalt vetélésre. Nem jó, h.nem erősödik a csík, de lehet, h.nincsen ebben semmi rossz, próbálj megnyugodni, az a legfontosabb! Szorítok neked!
Ildibaba81
2014-06-27 11:43:17
Nóri!
Az én orvosom néhány nap eltéréssel nézett vérből hcg-t, a csökkenés utalt vetélésre. Nem jó, h.nem erősödik a csík, de lehet, h.nincsen ebben semmi rossz, próbálj megnyugodni, az a legfontosabb! Szorítok neked!
Nóri90
2014-06-27 10:58:27
A teszt szerint 6-én volt ovum(tehát tegnap már a 20. napon voltam. )Nálad ilyenkor már bőven láttak valamit.
Tudom, hogy van akinél csak később látszódik a petezsák, de ez a barnázás+ az elmúlt 3 napban nem erősödő teszt kissé megijeszt.Mondjuk 5 napja lett csak pozi a tesztem.
Talán akkor még van remény...
Drukkolok Neked!Számolj be, hogy mi volt!:-)
szilvita
2014-06-27 10:29:44
Nóri, tüszőrepedéstől hányadik napon vagy? Én a 14. dpo-n voltam dokinál, tehát úgy a 28. ciklusnap lenne (egyébként az ötvenvalahanyadik, ha jól emlékszem) ha normál ciklusom lenne, és 20 mm volt akkor a nyálkahártya, de másik fórumon van, akinek csak 13, és arra is azt mondta a dokija, hogy jó. Nekem a 20-ért a doki ujjongott. Látszott valami kis pötty is az UH-n. A teszt mostanra (két hét múlva) lett olyan erős, hogy rögtön két ugyanolyan csík lesz, az első héten alig-alig látszott az erősödés napról-napra, de nem is csoda, mert most megnézve az első teszteket, hát alig látszik egy nagyon halvány vonalka.
Próbálj ne aggódni, miért lenne méhen kívüli? Én is kaptam utrogesztánt rögtön az elején, eddig semmi barnázás nem volt, illetve talán amikor az első tesztem csináltam, együtt voltunk a férjemmel, és utána volt egy icipici rózsaszínes valami, de én úgy döntöttem, hogy nem tulajdonítok jelentőséget neki, és még a férjemnek sem mondtam, a dokinak se. Nincs is jelentősége szerintem:)
Ma megyek dokihoz, nagyon szeretném, ha lenne szívhang (nem hang, hanem pulzálás), ha nem lesz, az is belefér szerintem, de a dokim elmegy egy hónap szabira....
Szerintem nálad az a kérdés, hogy hányadik napon volt az ovud, mert az hogy hányadik ciklusnap, semmit nem jelent!
Becsatolom a grafikonom, hátha segít valamit (12. dpon-lett pozi a teszt):
kedina
2014-06-27 10:15:41
Moha!
Jól van, örülök!! :D
Csajok ovura fel!!!!! :D Megyek veszek is be ligetszépét! :D Hátha ...:)
niki95
2014-06-27 09:22:25
Sziasztok ma reggel így
Moha13
2014-06-27 09:20:11
Nóri
Szorítok, hogy minden rendben legyen. Szerintem is kéne kérned egy HCG-t vérből...a biztonság kedvéért.
Szesen
Elgondolkodtató, hogy Neked azt mondta a doki az ovu körüli barnázásra, hogy egyáltalán nem jó jel...én eddig mindenütt azt olvastam, hogy ez normális. Én múlt ciklusban ovu környékén 2 napig barnáztam...most akkor ez mégsem jó jel?
Más is szokott? Mert nálam eddig kb. 2-3 ciklusban volt ilyen.
Plum
Úgy tűnik, mi megrekedtünk a 36,7-szinten. Kíváncsi vagyok, mi történik a tüszőiddel. :)
kedina
Hajrá ovu! :)
JA, el szeretném mondani, hogy tegnap együtt voltunk és volt nagyon sok nyálkám...ami ilyen közel a mensihez általában nem szokott lenni, szóval lehet, hogy hat a ligetszépe...:)
Szesen
2014-06-27 08:29:09
Sziasztok!
Nekem 7 hetesen volt barnázásom, rettenetesen megijedtem.
berohantunk a kórházba és ott volt a kicsi és megvolt a szívverése is.
Viszont én kaptam utrogestant. (barnzások esetén adják, mert sárgatesthormon zavarra utal. Nekem peteérés előtt és közben is volt néha, amire szintén azt mondta a doki hogy egyáltalán nem jó, így az első perctől ahogy terhes lettem jött az utro)
A beta HCG én egyből levetettem mikor pozitív lett a terhességi tesztem, hogy ne kelljen a méhen kívülitől félnem.
Ha segít nekem a beta hcg 15 DPO azaz az ovu után 15 napon, 529 mIU/ml.
kedina
2014-06-27 08:03:56
Nóri!
Drukkolok! A barnázás normális is lehet. Próbálj meg megnyugodni és nem a legrosszabbra gondolni! A google helyett meg olvass egy jó könyvet! :)
Plum
Kíváncsi vagyok mi van a tüszőcskéiddel, írj majd nekünk!! :)
No. Ahogy sejtettem. Nem volt még itt tüszőrepedés, csak a szokásosan szórakozik a szervezetem. Most indult a nyákom is úgy, ahogy szokott és szurkált a pocakom reggel. Mára, vagy holnapra datálom az ovum, kíváncsi vagyok az LH teszt mit fog ma mutatni, mert tök nega volt eddig.
Üzenem a rendszernek: MÉÉG NEM VOLT OVUM!!!! :D
napsugar24
2014-06-27 07:42:15
Maximail!
Még nincs meg az immunológia eredménye, majd augusztusban. De őszintén szólva bízom benne, hogy ez a gond, s a szteroiddal megoldjuk. Bármikor bevállalnám, mert 3 kora terhesség van mögöttem, a babák nem tudnak megtapadni, vagy a szervezetem áll ellen./Több ilyet nem biztos, hogy át tudok vészelni/