Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Előző hónapban is 11. napon voltak tünetek és rendre 25 napos lett a ciklus.
Viszont a görbe nagyon cikk cakkos. Lehetséges rendszeres ciklus, ovu jelekkel mégis valami hormon probléma?
mistimi
2019-09-06 07:30:09
Milla lépj be facebook csoportokba, Ir-inzulirrzisztencia néven, meg 160gramm néven több is van és sokat tanultam belőlük h mit hogy főzzek, számoljak. Közel se olyan vészes mint elsőre tűnik ez a fajta diéta.
Azt nemt udom megmondani h volt-e esélyed a babára a clostyval. Sajnos anno egyszer v kétszer már nem emlékszem én is szedtem ráadásul uh követés nélkül, de akkor még a kis naív korszakok éltem beszedtem mindent amit a doki felírt.
Hát erikasz lassan kihűlsz de sajnos nem tudom h mi lehet ez. Ovus tüneted van?
Én ma így:
Többiek? Ki mér még?
pusedli1818
2019-09-06 07:30:07
Csatolom az előző hónapot is.
pusedli1818
2019-09-06 07:29:45
Sziasztok!
10. és 11. napon éreztem alhasi nyomást, nyák is volt, de a hő 12. nap csak kicsit emelkedett, majd visszaesett nekem is, mint Erikának.
Előző hónapban is ez volt, és a 15. naptól emelkedett meg jobban.
Miért lehet ez?
A tünetekből úgy gondolom az ovu 11. napon lehetett. Vagy előfordul olyan hogy minden tünet stimmel, még sincs ovu? Egyébként rendre 25-26 naposak a ciklusaim.
Milla880529
2019-09-06 07:09:40
Erika, nagyon aranyos vagy :)
Nem lehet a holeeses beagyazodas miatt?
Milla880529
2019-09-06 07:07:07
Olyan sok kérdésem lenne. De van egy, ami lényeges. A novemberi vereredmenyemet a nogyogyaszom is látta. Ilyen értékek mellett szabad volt Clostil kuraval próbálkozni? Ugye volt nekem 4 is.
erikasz
2019-09-06 06:57:00
Én ma igy :
Teljesen megvagyok döbbenve !
Soha nem volt ilyen alacsony a hőm !
Csajok ez mitől lehet ?
Szent Imre iskolában takarítok délután 16 - 20 óráig !
Nem kis munka... a biciglizés naponta a lépcsőzés naponta ,de bírom erős lettem !
Én 1 éve csinálom ezeket ,csak a takarítás jött mellé ,sőt ithoni főzés és házi munka ,nem szoktam liftezni lépcsőzöm 3 emeletre egy nap kb 5 alkalommal ,le és fel ,10 km biciglizés a munkahelyre !
Ezek nekem minden naposak ,hétvégén jógázok .
Milla :67,5 kg -rol lefogytam 54 kg ra, nagyon jól érzem magam testileg ,lelkileg !
Neked is sikerülni fog ,sőt neked a szíveddel nincs baj ,erős vagy !
Milla880529
2019-09-06 06:36:04
Beszéltem barátnőm anyukájával, aki a Cukorbetegek Egyesületének Elnöke, aki ajánlott egy orvost. Elmegyek hozzá, illetve az endokrinológusomhoz. Meglátjuk mit mondanak.
Köszönöm a sok segítséget!
Milla880529
2019-09-06 06:20:05
Őszinte leszek... hát,amiket leirtatok, teljesen kétségbe estem :( Persze megteszek, amit tudok, de most megijedtem :(
Andi198729
2019-09-05 20:35:33
Milla tényleg jó magasak az inzulinértékek és hát sajna nem volt ovulációd. És nagyon pcos gyanús is az eredmény az lh magasabb mint az fsh. De ezt a doki tudja pontosan megmondani. Mindenképp menj el endodokihoz és nőgyógyászhoz is. És ne keseredj el! Diétával gyógyszerrel sporttal és persze nagy-nagy kitartással minden helyreáll majd meglátod ;) egyik kolléganőmnek 700 volt a 60 perces inzulinja! Most viszont már rendben van a kezelésnek hála. A lényeg az h.kiderült és ezen lehet segiteni.
Most nagy elhatározással sikerült letenni a cigit:) igaz még csak 5 napja nem szivom, de itt volt már az ideje az endodoki mondta h. bár nem dicsér meg érte h.szivom de hirtelen nem jó az anyagcserémnek ha leteszem napi pár szál azért maradjon de fokozatosan jó lenne ha letenném. Legutóbbi júniusi konzultáción ezt kérdezte mosolyogva h.a dohányzással hogy állok mondom sajna szivom kaptam mosolyogva egy enyje bejnyét. Most 5 napja nem szivom már ami azért nagy haladás a júliusi nyaraláson 1 karton ment el 1 hét alatt:S A letételben közrejátszott az is h.elkaptam egy megfázós torokfájós köhögős nyavalyát, szivtam én akkor is csak olyan fájdalmas volt h.azt hittem kiköpöm a tüdőm. Meg hogy megyünk Krizsához nem akarom h.lecsesszen h.babát szeretnék és mellé még dohányzom is.
Viszont a görbe nagyon cikk cakkos. Lehetséges rendszeres ciklus, ovu jelekkel mégis valami hormon probléma?