Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, ez az első hónap/ciklus, amit itt vezetek, illetve egy hónapja figyelem az oldalt/Titeket. Áprilisban volt egy vetélésem, mindössze 3 hetesen. Ez valószínűleg amiatt lehetett, hogy egy súlyos véralvadási betegségem van, amire véralvadásgátlót szedek, és a hematológusom szerint is nehéz és komoly rizikóval bíró lesz a terhességem. Egy szó mint száz, párommal mérlegeltünk, és egyértelműen amellett döntöttünk(döntöttem), hogy babát akarunk - a kockázatok ellenére is. Azt hiszem, Ti ezt biztosan megértitek... Most készül először görbém, ami ma így néz ki. Ma egész nap erős, menstruációhoz hasonlatos görcseim vannak. Ilyen volt áprilisban is... csak aztán egy erős vérzés véget vetett az örömöknek. Az oldal egyelőre automatikusan, átlagokat figyelembe véve állapította meg az ovulációt, de nekem általában 26 naposak a ciklusaim. Még nincs sok tapasztalatom a görbéket illetően, de ha bármi meglátásotok volna, szívesen és köszönettel venném. :)
KatkaManó
2014-07-22 15:26:09
Moha :( nem találok szavakat...
Kira84
2014-07-22 14:43:30
Drága Moha13. Sajnos pontosan tudom hogy mit érzel,tavaly Augusztusban én is pont ebben a cipőben jártam,szinte nálam is minden ugyan így zajlott le.Mikor elvesztettem az ikreket az a fájdalom az leírhatatlan volt.Tudom sokan azt mondják most neked hogy próbálj pihenni és nem gondolni rá mert majd újra sikerül,de ha rám hallgatsz az első és legfontosabb hogy próbáld elengedni a picit hogy lelkileg megnyugodj,én is nagyon sokáig szenvedtem és a miérteket kerestem.De rájöttem hogy nincs miért hibáztassam magam.. Remélem idővel enyhül majd a fájdalmad...
Adrienn830
2014-07-22 14:18:43
Sziasztok én ma így állok
Katicabogár5
2014-07-22 12:51:36
Moha nagyon sajnálom ami történt.:(((( sokat gondoltam rátok és bíztam benne hogy minden rendben lesz. Kitartást és hidd el nem sokára jönni fog a baba. Tudom milyen érzés tavaly ilyenkor két hétig én is terhes gyanús voltam aztán jött a rossz hír ami szörnyű volt. És sajnos azóta sem jön a baba de tudom és érzem hogy nem sokára itt lesz a pocakomban mint ahogy neked is meg a többieknek is :D
Kitartást mindenkinek és fel a fejjel lányok előbb vagy utóbb mind anyák leszünk (inkább előbb :D) :)))
plumeria14
2014-07-22 12:37:35
Moha,
gondolom nem volt könnyű mindent leírni, de lehet, hogy segít túljutni a nehezén, ha kibeszéled, kiírod magadból! Itt bizonyára mindenkit érdekel, hogy mi a fene történhetett és biztosan mi is elsírjuk majd magunkat olvasás közben...
Legközelebb egy Word doksiba írd meg, hogy nehogy megint elszálljon az irományod...
Várunk vissza!
Moha13
2014-07-22 10:58:36
Írtam egy irtó hosszú beszámolót Nektek...mindent leírtam...és amikor rányomtam az elküldésre, kiléptetett az oldal...
MAjd egyszer talán még egyszer nekilátok, most nem, mert a végére érve kibuktam és itt bőgök...
Köszönöm mindenkinek az együttérzést.
Fantasyc
2014-07-22 09:38:50
Moha, borzasztóan sajnálom. :-( Nem igazán tudok biztatót írni....a fájdalmat ne tartsd magadban, hátha segít, ha kibeszélheted, mi itt bármikor meghallgatunk. Nagyon sok erőt kívánok én is nektek. Most csak magatokkal foglalkozzatok, valamiért így kellett lennie. Sok megpróbáltatáson vagytok túl, remélem mihamarabb rendbe jönnek a dolgaid.
IziSzM
2014-07-22 09:37:54
Jaj Moha, úgy sajnálom! Én még új vagyok itt a fórumon, de végig követtem, hogy mi történik veletek, és annyira megrázott a hír :((
Nagyon sok erőt kívánok ahhoz, hogy ezt fel tudjátok dolgozni! És kitartás, úgyis jönni fog a kismanó!!
maximail
2014-07-22 08:20:07
Moha!
Nem találok szavakat! Ha lesz erőd, akkor írd majd meg, mit mondott az orvos! Addig is csatlakozok Plumhoz, és hatalmas ölelést küldök!