Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Milla880529
2019-09-16 08:49:41

Lion, odafigyelek rá, persze volt hogy hétvégén fehér zsömlét ettem, de szigorúan egyet. Apunal ebédeltünk, aztán nem lehetett kikerülni a dolgot. Ugye neki, meg nem akarom mondani mi a baj, mert egyből jön azzal, biztos cukorbeteg vagyok...makacs és önfejű :) de a többi ételnel odafigyelek, hogy ha van is benne cukor, akkor kevés legyen, meg ugye hogy ne fehér lisztből készüljön :) Meg úgy vagyok vele, hogy nem szabad átállni egyből, mert kitudja, hogy reagál a szervezetem. Mint a ciginel, szépen lassan :) Kipróbáltuk a Szafi palacsintát tegnap, hát...kell még gyakorolni, nem olyan, mint a hétköznapi :)
Lion86
2019-09-16 08:39:09

A görbém. Elvileg 2 nap, de nem szokott előtte leesni a hőm, csak a mensi 1-2. napján.
Lion86
2019-09-16 08:37:57

Köszönöm Milla :) Nem tapasztaltál eddig mellékhatást? Tényleg nagyon fontos, hogy betartsd a diétát, mert ha amúgy nem is, de bűnözés esetén biztos hasmenést okoz a gyógyszer, legalábbis ezt mesélték, akik alapból nem voltak hasmenősek.

Mistimi, engem nem is annyira zavar már, ha megjön, nálam inkább a lesz-e ovu kérdés a mumus. Az év 9. hónapja van és eddig 4x ovuláltam :/
Szerdán megyek vissza dolgozni, én is reménykedtem, hogy nem kell, de hát hiába. A kicsi fél éves kora óta próbálkozunk, 25 hónapja...
Naszódyhoz akarsz menni mostanában? Mondtad, hogy régebben jártál... Két időpontom van októberre, mert még nem döntöttem el, melyik jó, ha szeretnél menni, szívesen átadom és hamarabb sorra kerülsz.
mistimi
2019-09-16 08:08:08

Én amit utálok, persze a megint megjött pofáraesésen kívül az mèg a várakozás, meg a mikor lesz ovu kiatti izgulás.
Gréti jan végén lesz kettő, szóval ha addig nem jön össze a tesó akkor lassan vissza is kell mennem dolgozni mert hát az a huszonpárezer amit utána adnak az a vicc kategória. De nagyon remélem h addig megtörténik újra velünk a csoda. Bár kellene egy lézeres kezelés az arcomra amit nyáron nem csinálnak csak ősszrl és terhesen ugye nem lehet és emlékszem h májusba mondták h októberbe menjek vissza én meg kis naívan gondoltam h ohhhh addigra csak összejön....hát lssan október de eddig semmi... ha most megjön, bárcsak ne jönne.....akkor utána megyek vissza nődokihoz, h kezdjünk el vizsgálódni...
Milla880529
2019-09-16 07:26:19

Lion, én is hasonlóan állok hozzá :) Vannak olyan dolgok az életben, amik felidegesítenek, mint például a munkahely. Ha még ez miatt is aggódom, akkor még egy pont, ami miatt idegeskedhetek. Most elterelem a gondolataimat. Szerdára várható a mikulás :) Meglátjuk, nagyon szurkolok, hogy ne legyen igazad!
Lion86
2019-09-15 20:51:52

Köszönöm Lányok, drukkolok én is mindenkinek ;)
Igazából én most semlegesen állok hozzá, valahogy nem izgat, hogy megjön vagy nem. Természetesen örülnék, ha nem, de most kicsit nehéz élethelyzetben vagyunk és halasztanám kicsit a projektet. De azért nem védekezünk :D
Nem is tudom miért érzem úgy, hogy nem sikerült, de eddig mindig igazam lett sajnos, mikor ez az érzésem volt.
Andi198729
2019-09-15 17:15:08

Mistimi, Lion szurkolok nektek h.sikerüljön;) miért érzitek azt hogy nem sikerült? A mellérzékenység az nem feltétlenül jelenti a menzeszt azt is jelezheti de a terhesség jele is lehet.pròbáljatok pozitívan gondolkodni és ne azon szorongjatok h.biztos megint meg fog jönni. Biztos a sikertelen hónapok miatt van bennetek ez hogy nem mertek reménykedni, mert az sokkal rosszabb ha az ember elkezd reménykedni aztán koppan egy nagyot mikor megjön. Inkább számitani kell arra h.megint meg fog jönni aztán legyen kellemes csalódás a végén.
mistimi
2019-09-15 14:21:24

Nekem ez tegnapi ma nem mértem.
Én is csüt-re nem várom, mint kb.Lion. Nekem is napok óta érzékeny a mellem és én is azt érzem h nem sikerült. Nem is tesztelek előre. A keddi mérésnél úgy is eldől h leesik-e a hőm...
Szurkolok h pozitívan koppanjunk Lion, és ne jöjjön be a női megérzésünk...
erikasz
2019-09-15 13:57:09

Lion: Szép a görbéd !:D
Sikerülni fog !!
Én ma igy :)

Andi198729
2019-09-15 12:39:49

Dehogy, nincs harag Milla:) felajánlottam de neked kell eldöntened melyiket kell szedned. Ha most simát szedsz maradj annál ha nem okoz v.milyen mellekhatást pl.hasmenés.de reméljük nem lesz ilyen gond.
Lion hátha sikerült:) most nagyon szép a görbéd bizz benne;)a mellérzékenység terhességi tünet is lehet;)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!