Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Viktória4
2014-07-24 10:25:34

Sziasztok!Olyan fura lett a mostani görbém.Nem szokott ilyen lépcsős lenni főleg nem lefelé.Mit gondoltok róla?Aki ért hozzá,mi a véleménye?Köszönöm ha ránéztek!
Andi1975
2014-07-24 10:01:33

Sziasztok, mindent olvasok itt töletek is. Nemetorszagban elek (nem kivandorlo) Szomoruan olvasom, hogy lement otthon az egeszsegügy. Elemntek az orvosok, es aki maradt nem jo vagy agressziv. Tisztelet a kiveteleknek! alahuzom ketszer.

Azt szeretnem itt kerni, hogy valakinek van ideje, irja le mi a tapasztalata, vagy mit hallott a OVARIA COMP. Globuli 20g - rol.

Elöre is köszönöm.
A
kedina
2014-07-24 08:00:33

Egy akupunktúrás kezelés és érzem dolgozni a jobb petefészkemet is ! Most van tüszőrepedés a napokban és hol egyik , hol másik szurkál. Eddig mindig csak a balt éreztem. :D Remélem nem csak beképzelem! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Katicabogár5
2014-07-24 07:31:05

Moha nem volt egyszerű de már a következő babára koncentrálok és remélem nem sokára itt is lesz.

Azt már én is halottam ha beindul valami akkor utána könnyebb lesz. Plumnak is igaza van legalább tudjátok nem kell orvosi segítség.
Moha13
2014-07-23 19:07:33

Köszönöm mindenkinek, igyekszem túlélni, és pozitívnak lenni.

Katicabogár
Szörnyű lehetett...sajnálom. Ennél tényleg jobb, ha ilyen pici, mint nálam...nem tudnám túlélni, ha ekkora babát kéne elveszítenem. Erős vagy ám, és remélem, hamarosan megkapod a jutalmad...

Ma megjött (elég rendesen), úgyhogy kicsit örülök, attól féltem, hogy majd várnom kell rá hetekig, és megint nem tudom majd, hogy mi történik. Így most jó, ezt a ciklust mérni fogom, hogy lássam, mennyire borult fel a dolog. Ha ez a görbe szépen alakul, belevágunk újra. Mindenki ezt mondja egyébként, hogy "ha egyszer beindul, utána már könnyen jön a többi"...hát, remélem, de félek is, hogy megint így járunk...
plumeria14
2014-07-23 18:20:04

Moha,
nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt 2 hétben, annyira bíztam benne, hogy ennyi várakozás után minden jól alakul! Rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ez fog történni…megmagyarázhatatlan…részben reménykeltő…részben pedig elszomorító….és sajnálom, hogy mindezeken keresztül kellett menned.
A reménykeltőt azért írtam, mert létre tud jönni a terhesség és talán némileg megnyugtató a tudat, hogy természetes úron, mindenféle hormonális beavatkozás nélkül is össze tud jönni. Tudom, ez nem vígasztal és ahogy te is írtad, inkább ne teszteltél volna pozitívat…nem ilyen áron…nem ilyen végkimenetellel. Ez lehet egy égi jel is, egy figyelmeztetés, hogy hidd el, hogy sikerülhet, egyszer nagyon boldog édesanya leszel, de egy másik angyal fog érkezni hozzátok! Hidd el, ez így lesz!
Szerintem mindannyiunkat megviselt a történeted, mert át tudjuk érezni, hogy ennyi várakozás után milyen lehet végre egy pozitív tesztet látni a sok negatív után…de akkor is azt mondom, hogy hamarosan mi is babázni fogunk…ezt most nagyon határozottan hiszem…tudom, hogy eljön a mi időnk is, csak egy kicsit rögösebb az út, amit nekünk be kell járnunk…de ha egyszer „eljön a mi időnk”, akkor el tudjuk majd felejteni a múlt összes csalódását és csak a jövőbe tekintünk majd!
Sajnos, ami történt, megtörtént, ezen változtatni nem lehet, de gondolj arra, hogy minél hamarabb el tudod engedni a múltat, annál hamarabb nyílik meg előtted a jövő kapuja, amely óriási boldogságot tartogat a számodra!
És tudd, mindig itt leszünk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katicabogár5
2014-07-23 17:36:17

kedina

köszi a tanácsot, jártam vele pszichológushoz ő nekem sokat segített. Hát remélem ez a mi hónapunk lesz. Elég pozitív vagyok :D
nikinokedli
2014-07-23 16:53:55

Moha: rengeteg lelki erőt kívánok neked!
Azt mondják, ha egyszer sikerült, a következő gyorsabban fog jönni. Reméljük nàlad is így lesz.

Kedina: nekem így a terhesség elejèn nagyon alacsony a vérnyomásom, úgyhogy mostanában én is csak kávéval élem túl a napot!

Kitartás csajok!
kedina
2014-07-23 16:40:33

Én ma a 3. kávémat iszom.. Én vagyok ennyire K.O., vagy ,ás is?...
Fantasyc
2014-07-23 15:55:41

Moha, Katicabogár, nagyon sajnálom, amin át kellett mennetek. :-(
A legborzasztóbb az lehet, ha a sok várakozás után felcsillan a remény, beleéli az ember magát, aztán a szenvedés után a nagy semmi :-(
De talpra kell állni, mert a sorsunkban meg van írva, hogy igenis anyák leszünk és akkor is fog sikerülni.
Megérdemeljük, hogy velünk is megtörténjen ez a csoda!!!!
Elolvasni is borzalmas volt ezt a történetet, nemhogy átélni, szívből kívánom, hogy minél hamarabb tovább tudj lépni! A fájdalmadat egy pillanatig se tartsd magadban, de gyorsan talpra kell állni, mert szükség van az erőre, hogy a többi akadályt le tudd küzdeni. Sok erőt kívánok neked hozzá!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!