Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
yoggi
2014-07-24 20:32:44
 
Sziasztok csajok,

Nem tudom, hogy valaki emlekszik-e meg ram, hisz nagyon nagyon reg irtam a forumba. Nekem ez a 30-ik vezetett ciklusom (35 eves vagyok), de egy idoben szamdekosan kerultem a forumozast, mert probaltam elterelni a figyelmem, a gorcsos akarast. Most ismet visszajottem picit, mert sem a sok netezes/ olvasgatas/ forumozas, sem az attol valo elzarkodas nem hozott eredmenyt.
Picit visszaolvastam a forumot, es sok az ismeros nev, ami szomoru, hisz ez azt jelenti, hogy nagyon sokan vagyunk kenytelenek hosszan varni a csodara. Es ekozben korulottunk sok baratnonk, ismerosunk esik teherbe, sot szul gyereket, mi meg csak varunk....Persze nagyon orultem a sokersztoriknak, es a sok sok kismamanak :) Engem azert osszessegeben orommel tolt el, ha barki korulottem terhes lesz, hisz ez mindig bizonyitek a termeszet csodajara.

Az en tortenetem roviden: nagyjabol minden rendben mindkettonknel, nalam magas ugyan a prolaktin, de MRI-n nem lattak daganatot, es gyogyszeresen korbadan tartjak a prolaktinom. Ferjemnel minden oke a katonakkal (2x vizsgaltak). En mar ketszer teszteltem pozitivat, eloszor 2013 februarjaban, de sajnos nem fejlodott rendesen a baba, korahoz kepest pici volt az 5., 7. es 8-ik heti UH-n is, 7-ik heten mintha lattak volna szivhangot, de utana mar nem, es 9-ik heten gyogyszeresen kellett befejezni a terhesseget. Utana hosszu ideig nem tortent semmi, majd iden aprilisban ismer teherbe estem, de a 6-ik heti UH-n csak egy 8 mm-es ures petezsakot lattak, hcg alig nott, 7-ik heten valtozatlan UH kep, 8-ik heten muteti uton kellett befejezni a terhesseget. Azota probalok magamhoz terni, a masodik veteles jobban megviselt mint az elso. De tul kell lepni ezen is, es elore kell nezni. Szeptemberben megyek inszemre, talan az meghozza az eredmenyt. Ami meg kiboritott, hogy a dokik csak legyintettek a 2 egymas utani vetelesre, szerintuk semmit nem lehet tenni, es a vizsgalatok ez ugyben nagyjabol csak kidobott penz es ido :(
En azert bizakodo vagyok, harom a magyar igazsag, igy remelem harmadszor sikerulni fog.

Moha: nagyon sajnalom a tortenteket, teljesen egyutt tudok veled erezni. En kb 1 hetig sirtam szinte megallas nelkul, de a hetek mulasaval egyre konyebb lesz, meglatod. Nekem a terhessegi tunetek a menzi megjovetele utani par napban megszuntek, a melleim kb menzi 4-5 napja korul, a reggeli kis rosszulet (foleg fogmosas kozben) kb. 1 het utan tunt el. Kitartast. En is nagyon erossen vereztem mindketszer, kb 10-12 napig. Utana par hetre a kov. menzi mar normalis volt.

Mindenkinek kitartast. egyszer eljon a mi idonk is ;)
krisztibaba85
2014-07-24 19:06:26
 
Jniki!
nagyon jó egészséget és problémamentes terhességet kívánok:-)

Sebokeri!
nekem olyan mintha csak próbálkozna a szervezeted az ovuval...a görbéd alapján...volt pozi ovuteszted?
szilvita
2014-07-24 18:56:11
 
Pihenj sokat! Biztos fog segíteni a progi is!
jniki82
2014-07-24 18:13:20
 
Szilvita,

6 hetes és 5 napos ma!Tehát még nagyon icike-picike!Nekem sem fordúlt meg a fejemben lemondani a mai napig, ahol láttám a vérömlenyt!
szilvita
2014-07-24 18:08:34
 
Moha, és mindenki aki ilyesmit átélt, borzasztó lehet!
Nekem az egyik barátnőm a vetélést követő ciklusban újra terhes lett..egyébként mindig a mensi előtt esett teherbe. Lehet hogy érdemes lenne visszanézned, szoktatok-e olyankor együtt lenni.

Jniki, mennyi idős terhes vagy? Én most nagyon felelőtlen kismama vagyok...minden nap fürdök az itthoni medencében, emelem a 22 kilós fiam, strandon voltam hullámmedencében és hatalmas gumis csúszdán ezerszer, akkor vettem csak észre, hogy terheseknek tilos, de akkor már úgy voltam vele, hogy már mindegy annyiszor lecsúsztam. Remélem kapaszkodik erősen! Mi megyünk Görögországba, akkor leszek 12. hetes,én megkérdeztem a dokim, azt mondta, nincs akadálya.
Moha13
2014-07-24 17:56:14
 
Ildibaba
Köszi. Sajnálom, hogy Neked is át kellett ezt élned.
Nálam tegnap is és ma is nagyon erős a vérzés, legalábbis a sima mensimhez képest, de örülök neki, mert szépen kitisztul a szervezetem. Olvastam, hogy van, akinek hetekig nem jön meg és aztán gyógyszerrel hozzák meg, legalább erre nem lesz szükség. Mondta a doki is, hogy ha 2-3 hétig nem jön meg, menjek vissza, szóval biztos ez is benne volt a pakliban, de így most jó, hogy megjött. Egyébként nem görcsölök, nincs semmi bajom, csak a mennyiség feltűnő...
31-én megyek majd dokihoz, a régi dokimhoz, hogy megnézzen, minden szépen rendben van-e odabenn, és az is érdekel, mit szól ehhez az egészhez, hátha mond valami újat.

jniki
Örülök, hogy láttad a babát, biztos megnyugtató...
Egyébként egyetértek Plummal, megvárnám a két hét múlvát, hogy akkor mi lesz, és persze mit mond a doki. Én egészen biztosan kihagynám a nyaralást, biztos ami biztos...és hármasban biztos szuper lesz majd jövőre. :)
Ildibaba81
2014-07-24 17:53:33
 
Niki!
Ez még mindig felfelé tart! :)
jniki82
2014-07-24 17:46:26
 
Plumeria,

a nyaralás már csak itthon jutott eszembe, de csak azért, mert pont kerestek a szállásról ahova mennénk!Tehát dokit nem kérdeztem meg!Úgy dönöttünk, hogy inkább nem megyünk, nem kockáztatunk,majd legfeljebb jövőre 3-asban!
plumeria14
2014-07-24 17:28:53
 
jniki82,
a dokid véleményét nem kérted ki erről? Én a helyedben megvárnám, hogy 2 hét múlva mi lesz és csak akkor döntenék. Egyébként, ha belföldre mentek, akkor nyugodtan mehetsz, mert ügyelet és kórház mindenhol van, ha esetleg olyan dolog történne, ami miatt szeretnék egy gyors ultrahangot vagy bármit. Külföldre én nem mennék és nem a folyadéksáv miatt, hanem úgy egyébként, mert kiszámíthatatlan!
jniki82
2014-07-24 17:09:10
 
Sziasztok!

Voltam a dokimnál!A jó, hogy láttam a babámat!A rossz, hogy lát mellette egy folyadék sávot, ami vér!Hát mi is lenne!most kaptam Utrogestan hüvelykúpot!2 hét múlva kell visszamennem, hogy megnézze minden oké-e babócával!
Ti elmernétek így menni nyaralni 1 hónap múlva?
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!