Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
FBAndi
2014-07-31 18:16:14
 
Hát én nem tudom, hogy most volt-e... vagy lesz-e egyáltalán. Ha a nyákot nézem már egy hete tart :DDD Úgyhogy belekavarodtam a dologba :). De ahogy mondani szoktad, "szeretkezünk mindig egy jót, abból baj nem lehet!" :DD
FBAndi
2014-07-31 18:14:22
 
kedina, ez aranyos :) Hehe, igen, eltűntem, mert nyaraltunk kicsit és csak telefonomba írogattam a hőmet, majd mikor hazaértünk beírtam a rendszerbe és felnéztem a fórumra is :). De nem stresszel se a fórum, se a hőmérőzés. Egyébként az, hogy máshol alszik az ember lánya és nem a megszokott helyén, befolyásolhatja a dolgokat?
Hát, én nagyon nagyon drukkolok neked, ez elég magas hő azért :).
Te iszod még a teákat? Amúgy igen, leírtam egy lapra az instrukciókat (egyszer kaptam tőled egy részletes felvilágosítást :D), és hamarosan be is szerzem szerintem ezeket a teákat. Sajnos úgy volt, hogy megyünk haza és majd akkor, de úgy néz ki nem lesz belőle semmi. Szóval kénytelen itt keresgélni, vagy pedig rendelek.

Milyen az akupunktúra? Kineziológushoz még jársz? A vérvétel eredménye mi lett?
kedina
2014-07-31 18:07:23
 
FBAndi
Apropó: most volt tüszőrepedés? Jó későn jött.
kedina
2014-07-31 18:05:04
 
FBAndi
Csak hogy eltűntél! :) De örülök, hogy itt vagy. :)
Nekem most az akkupunktúrás doki is ajánlotta a teákat.
Ciklus első felében cicka, második palást. Szerintem ha valaki nem literszámra issza, hanem 1 bögrével és betartja az elkészítési szabályokat nem okozhat gondot... De ez az én véleményem. 3-4 hónapos kúrát érdemes belőle csinálni, aztán szünet.
Ja és köszi a hőt! :D Nem feltétlenül számít, de én már annyit mértem, hogy ebből tudom mi vár rám...:D És volt hogy mértem du kíváncsiságból.... És 37,2nél még nem volt magasabb. De ne szokjatok rá. :D Minden esetre gőzöm sincs hol járok! Tök jó! Egyébként kerek 1 nappal előtted!

Ildibaba81
:D

Katicabogár5
2014-07-31 18:04:00
 
Kedina

Igazából a reggeli hőm 37:3 volt csak azért vontam le belőle kettőt mert kipattantam az ágyból és utána kapcsoltam hogy nem néztem. A délutáni hőm nekem is nagyon magas 37:7 és tuti nem vagyok beteg. :-) tudom nem számít az de érdekes. Kíváncsi vagyok mi ez nálunk remélem nem sokára jó hírekkel szolgálunk a többieknek

Ja és sose volt ilyen magas délután... Te mikorra nem várod? Én keddre nem várom de valahogy úgy érzem itt van velem a baba... Majd kiderül
Ildibaba81
2014-07-31 17:51:58
 
Kedina!

Kösz a tanácsot, remélem, nem nagyon lesz több, a lányomnál is csak 1szer hánytam. Ma jól jött ki, a kaja így bent maradt... :)
FBAndi
2014-07-31 17:49:29
 
kedina, még annyit, hogy én soha nem mérem, csak reggel, de most megmértem a hőmet, 37,1 :D. De ez is számít ? Nem csak a reggeli ?
FBAndi
2014-07-31 17:45:38
 
Hello Mindenki!

Plumeria, Moha! Nem, még nem voltam hormonvizsgálaton... Szeretnék nagyon elmenni, de egyelőre nem tudok (külföld, biztosítás, stb.) Már folyamatban van a dolog, addig is gondoltam iszogatom ezeket a teákat. Igazából, nekem még az intimtornán mondták egyszer, hogy nyugodtan lehet inni, mert segíti a menstruációs görcsöket, stb. Hát nem tudom.. Azt hiszem kedina is bátorított :)

Egyébként kedina, ezt nem értem, hogy miért írtad nekem : "Nekem a fórummal nincs bajom, a munkám része is nagyban hasonlít, így nem stresszel a fórumozás, viszont nem mérek." :) Nekem sincs a fórummal semmi problémám :) Valahol ezt írtam volna?! Egyébként jóóóó magason van a hőd! Mikorra nem várod? Most hogy nem hőmérőzöl és nem csatolod a görbédet fogalmam sincs... Azt tudom, hogy előttem vagy pár nappal. Én ma így:
kedina
2014-07-31 17:38:09
 
Reggel óta érzem, hogy megsülök. du hőm 37,5... ?? Aki ovu után van: Nektek szokott ilyen magas lenni a hő, ha reggel mondjuk 37,2?
Na mindegy. És nem érzem, hogy beteg lennék..

Éva1981
Elárulok egy titkot: a legelfuseráltabb görbéből is lehet baba! :)

niki95
A gyogyi fenntarthatja a hőd? Max hha holnap nega esetleg egy vérvétel, ha semmi akkor meg nem húzod a saját idődet. Azért drukkolok! :) Neked mennyi így du a hőd?

Katicabogár5
Ígéretes! :)

Fantasyc
Szerintem sem volt. Váladék sincsen?

IziSzM
Szép! :)

Ildibaba81
Áldott állapot! :D Jó rosszulléteket és jó nyaralást! Egy ismerősöm azt csinálta, hogy reggeli előtt mindig ivott egy pohár vizet, az visszajött a reggeli viszont utána így már bent maradt! :))

KLANITA
Ne keseredj el, vannak ilyen hónapok!
Nem jelent ez semmit!

FBAndi
Nekem a fórummal nincs bajom, a munkám része is nagyban hasonlít, így nem stresszel a fórumozás, viszont nem mérek. És az jó! :) De nálad lehet még ovu. a 2 tizedes ugrálás szinte semmi, csak hülyén látszik ezen a grafikonon..

Ildibaba81
2014-07-31 15:58:42
 
Évi!
Az még (vagyis már) benne van! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!