Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
krisztibaba: mennyi az a hőmérsékletugrás, amire azt mondta a doki, hogy kevés és mennyinek kellene lenni szerinte???
Én ma voltam vérvételen, megnézettem a tsh értékemet, hogy mozdult-e valamerre a gyógyszer hatására és még prolaktint kértem, hogy nézzék meg. Elvileg holnapig elküldik e-mailben, már nagyon kíváncsi vagyok.
Az ovumat már nagyon várom, de semmi előjele, remélem azért pár napon belül lesz valami.
Moha13
2014-07-31 20:59:44
Sziasztok!
Látom, mindenkinél van miért izgulni éppen. Hajrá! :)
Én ma voltam a régi dokimnál, megnézett UH-n, nem látott cisztát, ennek örülök...kicsit aggódtam miatta, de ezek szerint eltűnt. A méhnyálkahártyámra azt írta, hogy "vonalas", ez fogalmam sincs, mit jelent, próbáltam keresni google, de semmi érdemleges infót nem találtam. Ha valaki ért hozzá, szóljon...:)
Egyébként meg azt mondta, hogy ne essek kétségbe ettől az egésztől ami történt, minden rendben odabenn, próbálkozzunk nyugodtan, amint elmúlik a vérzés...
...hát igen, most ez a legnagyobb gondom, hogy folyamatosan barnázok...ilyen sötétbarna trutyi...fogalmam sincs, mikor ér ez véget, de a mensim 23-án jött meg, megvolt szépen 4 napig rendesen, azóta meg ez a valami van...és már itt az ovu ideje...szerintem ezt a hónapot akkor kihagyjuk, szeretném megvárni, hogy teljesen rendbeálljak.
Ennyi a fejlemény nálam...bocs ha hosszú voltam.
kedina
2014-07-31 20:53:03
FBAndi
Az enyém most 37,1. :)
Akkor a nyaralás meghozta a nyákot, hátha a babát is! :)
Hát nem hiába mondják, hogy min 6 óra alvás után, ugyanabban az időben kell mérni. Amikor mértem észrevettem, hogy hétvégén, amikor a fél 7 helyet 8-9kor keltünk mindig magasabb hőt mértem. Az hogy máshol vagy, nyaralsz belepiszkálhat a hőbe is. Főleg (szerintem) ha napozás is volt a dologban és máskor keltetek. Konklúzió? 2-3 naponta..De ezt tudod! :D
Kineziológus folyamatban. Én imádom. Jót tesz nagyon.
Az akupunktúrának is érzem a hatását. És végre valaki foglalkozik velem! Végignézte a leleteimet. Egyben néz mindent! Sok kéne az ilyen dokiból. Mert hogy ő orvos alapjáraton. És KEDVES!! Annyi bunkóval hozott össze már a sors...
Vérvétel. Jobb az IR eredmény, de babához még talán magas. Az éhomi inzulin OK, de a 120 múltkor 68 volt, most 27. Ez még mindig magas. Sajnos a beágyazódást gátolhatja. Gyógygombát szedem még mindig, diabetesz csepp, akupunktúra.Bízom benne, hogy lentebb megy!!!!! Ha 3 hónap múlva sincs semmi akkor új terhelés és merkformin ha kell.. No erre már remélem nem kerül sor. Ennyi röviden. :)
krisztibaba85
Én nem értek egyet a clostival.. De ez már megint csak az én véleményem. Én még egyenlőre visszautasítottam. Adtam magunknak időt. Kiderült az IR is.
FBAndi
2014-07-31 19:12:03
kedina, kíváncsiságból megint megmértem a hőmet: 36,5 :D. Haha, pedig nem ittam-ettem semmit, vagy mozogtam volna. Ugyanúgy ülök a gép előtt (sajnos hazahoztam a munkámat... :( )
krisztibaba85
2014-07-31 19:09:26
Sziasztok:-)
Jó ideje márcsak olvasgatom a fórumot,január óta nem mérek,mert meguntam...
Azt gondoltam minden hónapban van peteérésem,volt petefészek fájdalom,termékeny nyák,meg a hőm is megugrott amikor tüszőrepedésem volt,gondoltam én....
Most aug.5-én lesz egy éve hogy próbálkozunk,gondoltam valami nincs rendjén....csak nem esem teherbe!!!
Elmentem nőgyógyászhoz előszőr sima vérvétel,meg uh,minden ok...pár hónap mulva gondoltam megint elmegyek,véletlenül másik orvoshoz jelentkeztem,gondoltam mindegy hátha jobb lesz....Végre elküldtek hormonvizsgálatra,ma voltam kiértékelésen,előszőr azt mondta ez rendben van mondhatni,de amikor megmutattam neki a 4 havi gőrbéimet,azt mondta nem valószínű hogy peteérés van,szerinte jóval magasabbra kéne megugrania a hőnek peteéréskor,ígyhát felírt Clostilbegyt-et,köv. ciklus 5. napjától a 9. napig kell kettőt szednem naponta,azt mondta egy mellékhatása van,hogy még akár ikrek is összejöhet:-) :-) :-) Gondoltam ha egy összejön már boldogság lesz:-) :-) :-) :-)
Csak azért írtam ezt hogy a látszat ellenére lehet nincs peteérés és tessék csak méricskélni megéri:-) :-) :-)
Én is fogok újra,ha szedni fogom a gyógyszert nagyon kíváncsi leszek hogy változik a dolog:-) :-) :-)
Szóval hajrá csajok,és ha akár csak egy kis sanda gyanutok is van hogy valami nem oké irány az orvos:-) Éljen a női megérzés:-)
Továbbo szép estét:-)
FBAndi
2014-07-31 18:16:14
Hát én nem tudom, hogy most volt-e... vagy lesz-e egyáltalán. Ha a nyákot nézem már egy hete tart :DDD Úgyhogy belekavarodtam a dologba :). De ahogy mondani szoktad, "szeretkezünk mindig egy jót, abból baj nem lehet!" :DD
FBAndi
2014-07-31 18:14:22
kedina, ez aranyos :) Hehe, igen, eltűntem, mert nyaraltunk kicsit és csak telefonomba írogattam a hőmet, majd mikor hazaértünk beírtam a rendszerbe és felnéztem a fórumra is :). De nem stresszel se a fórum, se a hőmérőzés. Egyébként az, hogy máshol alszik az ember lánya és nem a megszokott helyén, befolyásolhatja a dolgokat?
Hát, én nagyon nagyon drukkolok neked, ez elég magas hő azért :).
Te iszod még a teákat? Amúgy igen, leírtam egy lapra az instrukciókat (egyszer kaptam tőled egy részletes felvilágosítást :D), és hamarosan be is szerzem szerintem ezeket a teákat. Sajnos úgy volt, hogy megyünk haza és majd akkor, de úgy néz ki nem lesz belőle semmi. Szóval kénytelen itt keresgélni, vagy pedig rendelek.
Milyen az akupunktúra? Kineziológushoz még jársz? A vérvétel eredménye mi lett?
kedina
2014-07-31 18:07:23
FBAndi
Apropó: most volt tüszőrepedés? Jó későn jött.
kedina
2014-07-31 18:05:04
FBAndi
Csak hogy eltűntél! :) De örülök, hogy itt vagy. :)
Nekem most az akkupunktúrás doki is ajánlotta a teákat.
Ciklus első felében cicka, második palást. Szerintem ha valaki nem literszámra issza, hanem 1 bögrével és betartja az elkészítési szabályokat nem okozhat gondot... De ez az én véleményem. 3-4 hónapos kúrát érdemes belőle csinálni, aztán szünet.
Ja és köszi a hőt! :D Nem feltétlenül számít, de én már annyit mértem, hogy ebből tudom mi vár rám...:D És volt hogy mértem du kíváncsiságból.... És 37,2nél még nem volt magasabb. De ne szokjatok rá. :D Minden esetre gőzöm sincs hol járok! Tök jó! Egyébként kerek 1 nappal előtted!
Ildibaba81
:D
Katicabogár5
2014-07-31 18:04:00
Kedina
Igazából a reggeli hőm 37:3 volt csak azért vontam le belőle kettőt mert kipattantam az ágyból és utána kapcsoltam hogy nem néztem. A délutáni hőm nekem is nagyon magas 37:7 és tuti nem vagyok beteg. :-) tudom nem számít az de érdekes. Kíváncsi vagyok mi ez nálunk remélem nem sokára jó hírekkel szolgálunk a többieknek
Ja és sose volt ilyen magas délután... Te mikorra nem várod? Én keddre nem várom de valahogy úgy érzem itt van velem a baba... Majd kiderül
Én ma voltam vérvételen, megnézettem a tsh értékemet, hogy mozdult-e valamerre a gyógyszer hatására és még prolaktint kértem, hogy nézzék meg. Elvileg holnapig elküldik e-mailben, már nagyon kíváncsi vagyok.
Az ovumat már nagyon várom, de semmi előjele, remélem azért pár napon belül lesz valami.