Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KLANITA
2014-08-02 08:23:13
 
Végre emlekedik! :-) Úgy látszik most ilyen későn volt ovum.

FBAndi, Szépen alakuk.



FBAndi
2014-08-02 07:01:08
 
Én ma így:
Neska86
2014-08-01 23:22:20
 
Sziasztok. Mar par napja olvasgatom a beszelgeteseteket, jol esik latni, hogy egyesek milyen optimistak. Tudom, en meg a negyedik honapommal nagyon az elejen vagyok, de azert megis nehez.. Mar tobb mint egy eve szerettem volna babocat, de a munkahelyem miatt sajnos nem lehetett. Tudtam en, hogy nem lesz ez ilyenegyszeru, de azert ekkora pofont minden honapban tulelni, amikor megjon menzi...Eddigi honapokban nem mertem a homet, csak szamolgattam meg figyeltem es a "ket naponta" terv gondoltam csak bejon, na de hat mivel megsem,ezert en is elkezdtem homerozni, meg rovidke a gorbem, de hatha..talan ebben a honapban..azert szoritok mindenkinek aki ott jar.
niki95
2014-08-01 18:34:38
 
Sziasztok! Ma veszem be az utolsó gyógyszert és utána majd meglátjuk hogyan alakul a hőm. 4 napon belül elvileg meg kell jöjjön ahogy abbahagytam a gyógyszert ha csak közbe nem vagyok terhes. Majd meglátjuk :)
FBAndi
2014-08-01 15:56:56
 
Jajj, Fantasyc, nagyon sajnálom :( Mielőbbi jobbulást a párodnak. De még mi a fenét tudott így összeszedni?! Hihetetlen! Ne aggódj, eljön majd még a te hónapod is :).

kedina, értem én, hogy már sok volt a csalódás, de 36,9-re 6 nappal a nemvárt előtt még ne írd le magad :) Realista és optimista vagyok, szóval azt mondom, amit te szoktál mondani: a legelfuseráltabb görbe is lehet terhesgörbe :) Még ha neked most nincs is görbe :)) Csak pozitívan! Ja és tudod : 2-3 naponta :DDDD
Fantasyc
2014-08-01 15:31:00
 
sziasztok

megjött a prolaktin eredményem is: 301,3 mIU/L
Májusban a T4:10,20 pmol/L
Ez jónak mondható???
A tsh értékem valóban szépen lement 8-ról 2,76-ra, lehet, hogy türelmetlen vagyok és még kell 1 hónap, hogy helyrebillenjen. :-)
A párom még mindig nincs jól. :-(
Volt egy időszak, mikorra vártam a peteérést, próbálkoztunk, de nem kerülhető el sajnos a műtét. :-( Nem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet. Egy sima Balatoni nyaralásról nemhogy hárman nem jöttünk haza, de azóta csak hátráltat minket a fertőzése. :-( Szeptemberben műtik, akkor jön vissza a doki szabiról, ezt összekötjük egy spermavizsgálattal, mert neki ez kimaradt. Azért reménykedtem, hogy jó lehet ez a hónap, mert a pé. várt időpontjában együtt voltunk, de ezek szerint még nem is volt. Na, ezt jó zagyván írtam, bocsi. :-)

Engem szerencsére most nem bánt más kismama látványa, sőt a közvetlen környezetemben is van egy, akivel összejárok, pedig Ő is sokkal fiatalabb és nem valami komoly a kapcsolata. Eldöntötte, hogy kell neki és jött is, szerencsés. Úgy fogom fel, hogy addig is van rálátásom arra, hogy milyen a várandósság és próbálok majd a babával is sokat együtt lenni, hátha "ragályos" :-)
KLANITA
2014-08-01 14:39:51
 
FBAndi

Hát igen nem semmi. Kiváncsi vagyok mi lesz a vége. :-)

De a tied elég jó, szerintem nem baj hogy kicsit kicsúszott.

kedina
2014-08-01 13:59:33
 
FBAndi
Még van 5-6 napom. Én nem tudok már jósolni. 16 hónap alatt kb 20 ciklusom volt... És nem egynél hittem azt, hogy na most!! és nem.. Szerda csütörtök környékén meglátjuk
A késői ovu miatt ne idegeskedj, előfordul. :)
FBAndi
2014-08-01 13:29:27
 
Sziasztok,

kedina, Plumeria! Lehet a nyaralás tényleg "beleszólt" a hőmbe, de klímaváltozás nem volt.. Na sebaj. Egyébként én mindig reggel fél 6-kor mérem és hétvégén (vagy nyaraláskor) is felkelek fél 6-kor, csak gyorsan mérés és alszom tovább. Még jó, hogy digitális a lázmérő, mert sokszor el is felejtem, hogy mennyi volt. Így ha bekapcsolom, mutatja az utoljára mért hőt.

kedina, a 36,9-nél azt érzed, hogy meg fog jönni? Plumeria te szoktál még mérni vagy már eleged van belőle? Ti mióta próbálkoztok? (Lehet, kérdeztem, ne haragudj, de már nem emlékszem...)

Katicabogár5, megy a drukk Neked (is) ezerrel :) Szépen araszol az a hő felfelé :) Lehet bentről tényleg fújja valaki? ;)

KLANITA, ez a mostani ciklusod nem semmi...

Fantasyc férjed jobban van?

Nekem ma emelkedett a hőm. Ha tényleg most volt a peteérésem, nem lesz ebből gáz, hogy így kitolódott?
kedina
2014-08-01 12:58:16
 
Plum
Hú, én nagyon vegyesen reagálok erre. Bár ez a hónap most egész jó. Olyan No jó' van ez is szül egyet, de letojom érzés van bennem...:) Nem tud a lelkem most már ezekre reagálni. Ha lesz, lesz, ha nem nem. Most nem érdekel. Annyi energiát toltam bele ebbe az egészbe, sokszor fölöslegesen..
Októbertől talán lakást is tudunk venni, most próbálok arra fókuszálni.
A nődokim a 120' 68-as értékemet letojta. Se diétát nem javasolt, se semmit. Önhatalmúlag kezdtem el vele foglalkozni, és örülök, hogy más is ezt mondta rá (orvos). És ha nem lett volna olyan kismamám, aki 30ra metet kapott, valószínűleg hozzá sem szagoltam volna, hanem elfogadom, amit a doki mond. Nem érzem betegnek magam, nincs betegség tudatom, egyszerűen a cukor és a finomított élelmiszerek "gonoszságának" tudom be és az emberek hülyeségének, hogy egyáltalán megesznek tápanyagmentes élelmiszer JELLEGŰ készítményeket. Így ezeket csak nagyon ritkán eszem.
Jót fog tenni az akupunktúra, a rendszeres evés (5-6) is sokat segít. És a drága Ganoultra gyógygombám, szívből ajánlom. :)

Katicabogár5
Szép görbe! :)
Igen, akkor kb együtt megyünk. Én mértem reggel ténfergés közben hónaljban egy 36,9-et. De nem igazán értem magamat mi értelme volt ennek. Érzem a vesztem. Közel a hó vége.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!