Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mistimi: VÉGRE! El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök neked! :) Szívből gratulálok!
Lion: Hajrá, gyönyörű a görbéd! :)
Milla880529
2019-09-18 08:03:59
Mistimi, ez fantasztikus! Gratulálok! :)
Lion86
2019-09-18 07:53:43
Gratulálok Mistimi! :)
Nekem hiába ment feljebb a hőm, csináltam egy jóstesztet, de halvány. Nem is mertem Hcg-t csinálni, meg nincs is itthon. Ha pénteken sem jön meg, talán veszek.
mistimi
2019-09-18 07:09:22
https://kepkuldes.com/images/e1d6954e25aa00e032da76d114001939.jpg
Ezt teszteltem reggel!!! Nem bírtam ki mivel fent maradt a hőm.Holnapra nem várom. Ez elvileg egy 25-ös teszt.
Milla880529
2019-09-17 21:07:09
Andi, nagyon aranyos vagy, köszönöm :) Én is szurkolok mindenkinek, mert napról napra olvasom, hogy mennyi mindent megtesztek :)
És ez nagyon klassz! Motiváltok nagyon!
Júniusban 3.06 volt, most 2.7 augusztusban.
Málna27
2019-09-17 20:00:23
Andi: Én itt vagyok, napjában többször is olvaslak titeket :) Csak csendben vagyok :)
Edit, Mistimi: Hajrá csajok!
Andi198729
2019-09-17 19:54:09
Ja és még annyi Milla hogy igen endodoki tudhatja hogy van-e pcos-ed. Az endodoki hatásköre ez is, leginkább ő kezeli a pcos-ket. Ahogy megnézi az értékeidet és kikérdezi a ciklusodat tudni fogja. Nekem az endodoki zárta ki. Mert ugye Ir-el együttjárhat de nem minden esetben. De persze voltam uh-n is és peteérésfigyelön is.
Andi198729
2019-09-17 19:48:59
Akkor ez rendben van Milla. Nem akarunk ijesztgetni okoskodni meg végképp nem. Mennyi volt a pajzsmirigyed hogy messze van a 2-től? Magasabb vagy alacsonyabb? Bízzunk benne h.holnap nem köszönt be és nem rendszertelenség miatt hanem baba miatt;) Lion, Mistimi,Edit szoritok nektek is izgulok ám értetek! Erikasz veled miújság? Észrevettem amúgy hogy csak egy páran maradtunk itt a fórumon. Főleg azok maradtak akik még mindig várják a csodát.
Anett veled miujság? Remélem rendben vagy azóta és hogy nem adtátok fel!
Milla880529
2019-09-17 19:02:44
Köszönöm a véleményeiteket, voltam több hónapban is a clostil előtt, hogy is mondják "ciklusmonitorozáson". Na a dokim minden hónapban látott tüszűt, hol nagyobbat, hol kisebbet. Igen volt rendszertelen menstruációm, de egy ideje rendszeres, 30-35 napra megjön. Tehát elméletileg holnap beköszönt. :) És egyáltalán nincs harag, köszönöm, hogy leírjátok. Csak ugye nem akarom magam ismételni. Nálam ugye most van ez az inzulin és ugye a pajzsmirigy, ez is okoz gondot. Reméljük a legjobbakat. :) Ha mégis PCOS, akkor holnap után kiderül vagy nem is tudom...endokrinológus tudhatja? Ugye a TSH-m miatt visszamegyek hozzá, hogy még messze jár a 2-es értéktől. :) Most ugy érzem, hogy ugye szedem a Merckformint, ezzel rendbejön :) Ha mégsem, megyünk tovább, nem adom fel!
Andi198729
2019-09-17 18:47:59
Amikor még mértem, az én görbém is úgy alakult az ovuteszttel egyidejüleg h.pozi teszt és a hő megemelkedett és magas is maradt a következő mensiig. Milla lehet érdemes lenne elmenned dokihoz ultrahangra meggyőződni róla h.van-e peteérésed és esetleg nincs-e pcos-d. Jobb azt kizárni.De ahogy Lion irja az azért megmutatkozik a menzesznél pl.hogy kimarad nem rendszeres.
Lion: Hajrá, gyönyörű a görbéd! :)