Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Milla nem vitatkozni akarok, ne értsd félre, valóban különböznek a hőgörbék, abban viszont mindenkinek megegyezik, hogy a luteális fázisban nem megy vissza több napra az alaphőre. Nekem inkább úgy tűnik, mintha most készülne nálad ovu. A pozitív ovuteszt is csak a megemelkedett hővel együtt jelez ovut, mert nekem már többször volt, hogy hiába volt pozi teszt, nem ment fel a hőm, nem repedt meg a tüsző. De remélem mégsem úgy van, ahogy gondolom :)
A PCOS-nek nálam egyébként semmi jele nem volt azonkívül, hogy időnként hónapokra kimaradt a vérzésem.
Milla880529
2019-09-17 14:27:27
Lion, meglátjuk hogyan alakul. Nem könyvelem el ezt a hónapot. Ahányan vagyunk, annyi féle hőgörbe. Írtatok többen is pontos ovu időt teszteléssel lehet megtudni. Ahogyan PCOS is mindenkinél másképp mutatkozik. Nem feltétlenül lehetek az, hiszen nincs rá utaló jel.
Milla880529
2019-09-17 14:16:44
Andi, pontosítok, elsején teszteltem és akkor volt pozitív. Most néztem vissza :) De pár nap múlva kiderül, igazából holnap kellene megjönnie...
Lion86
2019-09-17 13:44:57
Van, akinek nincs peteérése, mégis menstruál. Nekem ha nincs, akkor nem jön meg, de tudnék itt a fórumon példát mondani, akinek nem volt peteérése, mégis megjött neki bizonyos időközönként.
Milla, sajnos nem tartom valószínűnek, hogy volt ovud, még ha a kimaradt mérés magasabb is lett volna. Az alaphő lehet alacsonyabb pajzsmirigy betegségnél, viszont akkor is látszik az ovuláció utáni hőkülönbség 10-14 napig. A te görbéden ez nincs meg. Valószínűleg PCOS-ed is van a hormon értékeid alapján, ezért nincs peteérésed.
Voltam ma cukorterhelésen, pajzsmirigy hormonokat és mellékvese értéket is nézettem, nagyon kíváncsi leszek.
Én így állok, 1-2 nap és kiderül.
Andi198729
2019-09-17 13:24:00
Edit, simán összejöhetett az a várva várt baba, hiszen voltatok vizsgálaton, és megállapították, hogy nincs semmi bajotok :) Lehet, hogy a doki megnyugtatása kellett hogy megnyugodj, és elhidd, hogy nektek is sikerülhet :) Hátha nem jön meg holnapig, és ezúttal erősödik az a halvány csíkocska :) Kívánom, hogy így legyen :)
Ja, így már értem Milla, neked alapból alacsonyabb a hőd a pajzsmirigy miatt.5-én volt valami tüneted, ami utalt az ovura? vagy ovuteszteltél esetleg?
Milla880529
2019-09-17 10:48:20
Andi, lehetett ovum, mert 5-en nem mertem és szerintem akkor volt. Meg ugye kérdéses a dolog, mármint arra gondolok, hogy nálam ugye van pajzsmirigy alulműködés, és ilyen "betegségnél" jellemző az alacsonyabb hő. Kiderül :)
Edit90
2019-09-17 10:16:34
sziasztok!
Andi: köszönöm szèpen:) A folyamatos kimerültsèg èrzès új, pedig most is jót aludtam,de majd leragad a szemem. A görcsölgetès is új, csak a puffadàs szokott lenni.A kedvem is olyan ingadozó,ez is új,ma reggel annyit sírtam egy aprósàg miatt,ez nem vall ràm. A mellem szokott èrzèkeny lenni,az nem màs most sem. Ma reggel csinàltam predictort a szokàsos halvàny csík, èn ezt negatívnak tekintem. Elvileg holnapra nemvàrom, ilyenkor màr vizes folyàs szokott lenni mensi elött,most az nincs,inkàbb szàraz,ragacsos odabent,ez is új dolog. Egyàltalàn nem èlem bele magam, meglàtjuk.
Mistimi nagyon biztató,drukkolok:)
Andi198729
2019-09-17 09:57:38
Köszönöm Milla :) Hát reménykedünk, izgulok, az tuti, mi lesz csütörtökön, persze tudom, hogy ez még csak konzultáció, vizsgálatok úgyis kellenek majd még. Neked a hónapban nem volt ovud? És így is megjöhet a mensi? Hát ez érdekes, akkor ezek szerint a rendszeres mensi esetén sem biztos a peteérés. Én is lassan már abban sem vagyok biztos, hogy a peteérésem rendben van, már úgy vagyok vele, bár az ovutesztek pozitívak szoktak lenni, de hát nem lehet tudni. Mindegy is, jó kezekben vagyunk, az a lényeg, minden kiderül, és segítséget kapunk, ez a lényeg :)
Mistimi, hajrá, szorítok nagyon :) A pattanás szerintem bármi miatt lehet, nem feltétlenül a mensi miatt. Felfelé megy a hőd, nem lefelé, ez mindenképp biztató :)
Edit, boldog névnapot kívánok neked így utólagosan :) Remélem névnapod alkalmából kapsz egy pozitív tesztet ;-) A tüneteid, amit írtál tegnap azok biztatóak ;-)
Milla880529
2019-09-17 09:44:04
Pattanások nekem nincsenek, de kicsi hányingerem van, de ugye nálam lehet a gyógyszer miatt, meg ugye holnap vizsgázom forgalomból :)
mistimi
2019-09-17 08:04:44
Sziasztok! Hát én egyenlőre felfelé és nem lefelé. Utolsó két hónapban ilyenkor már zuhantam, de előtte hónapokban meg nem. Szóval bármi lehet, viszont lett pár pattanásom ami meg menzi jel....
A PCOS-nek nálam egyébként semmi jele nem volt azonkívül, hogy időnként hónapokra kimaradt a vérzésem.