Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
mistimi
2019-09-18 20:30:25

Andi biztos vagyok benne h segíteni fog Krizsa és hamarosan te is kismama leszel. A tested képes teherbe esni és az ir csak nehezítő de nem kizáró ok.
Jó helyen vagytok, minden nap közelebb a babához.
Majd írd meg h mi volt!
Milla880529
2019-09-18 19:04:41

Andi, köszönöm a biztatást :)

Nálunk a családban 2 héten belül baba születik. Át tudom érezni mit érzel. Próbálj erőt venni, hidd el nekem, hogy át fogod élni te is ezeket a pillanatokat. Légy türelmes :) Tudom nehéz, de meg kell próbálni! Van ez a vonzás törvénye...amit gondolsz és érzel, azt fogod a kezedben tartani. Tudom, hogy nehéz, próbálj arra gondolni, és ne arra mi volt. Kis lelkednek is jót fog tenni. Tudom, hogy én nem éltem át, amit te. De fontos, mert ez is lehet egy gát.
Andi198729
2019-09-18 17:33:12

Milla a stressz miatt is késhet. Nyugodj meg majd sikerül másodszorra a forgalom vizsga :) anno 2007-ben mikor vizsgáztam nekem sem sikerült elsőre, de újult erővel belevágtam a második vizsgába és akkor már sikerült. Szóval ne keseredj el! Újult erővel vágj neki a következőnek és meglátod sikerülni fog;)
Én is magam alatt vagyok most. Sógorom párjának a lánya akiről irtam h.terhes ma szülte meg a kislányát. Borzasztó nehéz mosolyogva gratulálni velük együtt örülni miközben legbelül szenvedek hogy mi miért nem erdemeltük meg h.élve világra jöjjön a babánk :( mig másoknak ez az öröm megadatik nekünk nem adatott meg. Ja és holnap megyünk a meddőségibe szóval baromi happy vagyok gondolhatjátok.persze újra előkerült a cigi amit sikerült letennem. És persze jött a vigasztalószöveg h.hamarosan mi is a kezünkben tarthatjuk a miénket. Hát azt majd holnap Krizsa megmondja igy lesz-e. Félek h.majd azt mondja nem lehet újra gyerekünk.az nekem egyet jelentene egy halálos ítélettel.de valahogy csak lehet ha más nem lombikkal.én végigjárom azt is nem erdekel milyen hatással lesz a szervezetemre. Van olyan aki azért nem vállal lombikot mert félti a szervezetét. Az nem is akar igazaból gyereket. Egy saját baba nem megér annyi áldozatot? Én leszarom milyen hatással lesz a szervezetemre nem fogom sajnálni mert nem vagyok képes megfoganni azt meg már nagyon unom h.minden hónapban menstrualok ahelyett h.terhes lennék már végre. Ha igy végre terhes lehetek akkor boldogan vállalom:)
Milla880529
2019-09-18 16:49:37

Hát nekem késik és biztos nem baba. Elmúlt napokban nagyon ideges voltam...ma vizsgáztam forgalomból, sajnos nem sikerült :( Totál magam alatt vagyok :'(
Andi198729
2019-09-18 14:18:52

Lion, én mindenestere bízom benne, hogy van baba, és szurkolok, hogy ne jöjjön meg :) Vegyél terhességi tesztet, sztem az jobban kimutatja mi az igazság. Feljebb is ment a hőd ahogy látom és ez jó jel ;-)
Mistimi, köszönöm az infót, sajna mi másfél éve így vagyunk együtt, hogy pozi teszt napján, meg másnap is, és semmi sajna, ezért adtam fel a spontán próbálkozást, mert itt megáll a tudomány, hogy hiába vagyunk együtt jól időzítve, mindig menzesz a vége. Majd kiderül, hogy csak az Ir-em, vagy van még valami más is a háttérben, én úgy gondolom, hogy az Ir lassan 1 éve kezelve van, nem hiszem hogy csak az lenne a ludas. Pl, itt van most a te pozitív eseted, immár másodszorra is, és Lionnak is a pozitív példa a 2 fia.
Nem akartam, hogy még több idő menjen el a sikertelen, fölösleges próbálkozásokkal. Most már én is terhes szeretnék lenni újból, és végre meg is szülni élve a babámat. De így nem leszek, úgy látom, ha tovább vártam volna, csak újabb és újabb sikertelen hónapok lennének. A júliusi nyaralás után mivel akkor nagyot csalódtam, már el akartam menni a meddőségibe, de a férjem azt mondta, majd elmegyünk szeptemberben, így hát az augusztusi ciklust is arra használtam ki, hogy hátha spontán összejön, és lehet nem is kell mennünk meddőségibe. Csináltam is ovutesztet, jól időzítettünk, de persze hogy megjött, mintha ez lenne a nagykönyvbe megírva. Úgyhogy betelt a pohár, már a ciklusom 1.napján rögtön megejtettem a telefont a meddőségibe.
Lion86
2019-09-18 13:12:50

Köszönöm Andi, de a jóstesztet úgy értettem, hogy LH reggeli első pisiből és annak full pozinak kellett volna lenni, mert az a HCG-re is így reagál. De mivel tök halvány, így tuti nincs baba. Max. 16 nap a luteálisom, úgyhogy legkésőbb pénteken meg kell hogy jöjjön.
Milla880529
2019-09-18 12:57:23

Mistimi, ez nagyon pozitív, mint a tesztjeid is :)

mistimi
2019-09-18 12:21:28

Köszönöm mindenkinek! Csináltam még tesztet, mind pozitív. Visszafogva örülök, remélem vagyis nem inkább tudom h minden rendben lesz.
Ansi. Amikor tette a kék csíkot akkor és másnap volt pozi az ovuteszt és mindkét nap együtt voltunk. És nekem is ir-em is van meg pcos, bár nekem az cukorterhelésem alapján csak enyhe ir, pcos miatt sok apró tüszővel vannak tele a petefészkeim, műtöttek is anno miatta, meg ugye a menzim is nekem is mindig szabálytalan volt.
Nagyon drukkolok mindenkinek! Szurkolok a pozi tesztekért!
Andi198729
2019-09-18 11:36:49

Mistimi, szívből gratulálok! Végre sikerült! Látod, csak lett nyaraláson összehozott babád ;-) Akkor volt ovud mikor a rendszer behúzta? Mikor volt pozi az ovuteszted? Megkérdezhetem, mikor voltatok együtt, ha nem vagyok indiszkrét? Te nem vagy IR-es ugye, sem PCOS?
Lion, szerintem neked is sikerült, ha halvány lett a teszted az nagyon jót jelent, mivel most volt ovud, így ciszta kizárva. Szorítok :) Szépen lassan mindenkinek sikerül. Remélem hamarosan nekünk is, talán holnap többet tudunk majd. Viszek Krizsának friss hormonlabort, ma voltam 21. napin, holnapra meglesz az eredmény, a 3. napi eredménye jó lett, amit láttam rajta pozitív változást az őszihez képest, hogy akkor az ösztradiolom alacsony lett, a mostani viszont értékhatáron belüli :) Majd holnap átbeszéljük a dokival az értékeimet, előre nem akarok ráparázni, hogy jó-e vagy nem. Megcsináltatom majd a T3, T4, és Anti TPO-t is, ahogy Lion tanácsolta. Ma meg akartam azt is, csak az külön csomag, plusz 11.000 Ft, a hormonsor AMH-val 20.000 Ft volt. Majd legközelebb megcsináltatom, mert így igen borsos ára lett volna. Októberben úgyis lesz cukorterhelésem, majd akkor megcsináltatom ezt is.
Anett8601
2019-09-18 09:49:50

Sziasztok lányok!

Andi köszönöm a kérdést, megvagyok.Hála nektek, nem kellett újra műteni.szedem a c vitamint,a terhes vitamint és ha megvan a menszi iszom a málna levél teát.8-9 hét vérzés kegyetlen volt,már azt hittem sose lesz vége.közbe mérek minden nap így látom hogy alakul benn minden.megvolt az első mensi is,hát arra nincsenek szavak...szó szerint úsztam egy napig...de görcsölés hála ég nem volt.a hőm azóta lenn van, napokban lesz ovum és így pontosan tudom mikor fog megjönni.de az előző is 29 napra volt.úgy néz ki minden rendben van.a baba projekt nincs abba hagyva,de most szünet van.melót kell keresnem,mert az előzőt fel kellett adnom, nem tudom megoldani másképp az óvodát a lányomnak.bejelentés meg kell,hogy mindent megkapjak ugyanúgy.
Olvaslak titeket minden nap,de én az ír és pcos-ben nem vagyok jártas,így nem is tudok hozzászólni.szorítok a háttérből mindenkinek,hogy akinek ilyen problémája van minél előbb rendben legyen.
Misstimi nagyon vártam már mikor tesztelsz.Nagyon örülök neked!Gratulálok!
Lion várom a te teszted is! Nagyon szép a tiéd is mint misstimié.Szorítok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!