Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hali. Én ma a 25 napomat taposom. Van még max 3 nap. A Palástfű miatt, most biztos nem fogok pecsételni, ha megjönne, így előjele sincs. A mellem a tea ellenére fáj kb 1 hete... Most lehet nem leszek aktív itt, amíg vala nem történik, mert csak frusztrál ez a várakozás, igyekszem elterelni a figyelmemet. Hajrá hölgyek! És szurkoljatok kicsit nekem is! :)
napsugar24
2014-08-05 06:02:43
Maximail
Köszönöm szépen a hozzászólásod és a hasznos dolgokat is!
monika80
2014-08-04 22:52:24
IziSzM
Szia
Én most vagyok a 8-dik hétben vagyok,de kivagyok. Eszem és utána 20 perc elteltével hányingerem van. Sokat alszom,nagyon fáradékony vagyok,eszem és csak aludnék utána. Nem nagyon bírom már. A melleim is nagyon megnőttek,a fiaimmal nem volt semmi panaszom,csak elvétve néha egy kis szédülés de az is már csak nagyon terhességi hétnél. És velük a melleim is csak már a terhesség közép idején nőttek meg de fele ennyire csak nem úgy mint most.
szilvita
2014-08-04 22:12:11
Katicabogár, énna 12. napon teszteltem pozitívat( nem reggeliből), de én nek bírmnám ki, ha már megfordult a fejemben a tesztelés gondolata:-)
Szerintem a görcsölés bíztató, egyébként mensi előtt én sose görcsöltem, csak ha terhes voltam.
Nekem egy álom ez a terhesség, a fiamnál magas vérnyomás, mellfájás -növekedés, émelygés, undor, szédelgés, hányás folyamatosan, fáradtság. Most kajálhatnékom van, de diétáznom kell, pici émelygés de nem àllandóan. Rendes gyerek:-) Igaz, lefogytam közben 15 kilót, és most rendben van az IR-em, a fiamnál tuti a hányással és undorral védekezett a szervezetem, 5 hetes terhesen a 120-as cukrom 2,99 volt, aki ismeri az Ir-t, az tudja, milkyen durva eredmény ez!
IziSzM
2014-08-04 21:28:31
Monika80
Köszi! A lányommal nagyon puffadtam, a 12. hétig kb folyamatosan hányingerem volt, nagyon kimerítő volt, hogy gyakorlatilag két hónapig egyfolytában émelyegtem, csak az evés segített kicsit. Ezenkívül rengeteget aludtam, hazaértem a munkából 6körül, lefeküdtem és reggelig aludtam. De utána minden szupi lett a második trimesztertől és imádtam!! A mellem egyáltalán nem fájt csak megnőtt eléggé és átlátszódtak az erek.
Most is nagyon puffadok, és szédelgek is, ez a lánykámmal nem volt, és nagyon fájnak a melleim.
Te hanyadik héten is vagy? Én jövő csütörtökön megyek dokihoz.
Katicabogár5
2014-08-04 18:05:50
Szilvita
Tudom mert első babánál is görcsöltem, remélem hogy csak görcsölök és nem jön meg. Olyan jó lenne ha jönne a babánk. Szerinted a holnapi teszt korai lenne?
monika80
2014-08-04 17:18:28
IziSzM
Ez nagyon jó hír. Gratulálok!! És sok egészséget kívánok nektek. Majd írj ha mész orvoshoz hogy mit mond.
Milyen tüneteid voltak a lányoddal?
Nekem most a melleim amik nagyon fájnak és borzalmasan meg nőttek. A fiamnál semmi tüneteim nem voltak,de ezzel a terhességgel nagyon rosszul vagyok.
niki95
2014-08-04 17:12:33
Sziasztok! Ma eléggé leesett a hőm és elkezdtem vérezni is..holnapra tuti megjön rendesen. :(
FBAndi
2014-08-04 16:22:42
Fantasyc,
szerintem a napközbeni hőmérőzésnek nincs semmi értelme. Olyankor mozogsz, eszel-iszol, kimész a napra sétálni vagy épp dobsz egy hideg zuhanyt, különböző tényezők vannak rád hatással, amik vagy növelik vagy csökkentik a hődet. Igen, azt én is olvastam, hogy hajnali 5 és 11 óra közt egy tizedet nől a hőmérsékelet és azok a nők, akik délutáni vagy esti műszakban dolgoznak, azok délelőtt hőmérőzzenek, minimum 1 óra pihenés után. Amikor is "megnyugszik" a test. Szerintem maradj a reggeli hőmérőzésnél, még ha nincs is meg a 6 óra alvás és nyugi :) Jön majd az az ovu, de ha ebben a ciklusban nincs, akkor sem biztos, hogy gond van. Majd a következőben lesz. :) Bár jófejség tőlem olyannak mondani ezt, aki babára vár :)
Az én hőm csökken, pedig elvileg később volt ovum, szóval később is kellene megjönnie, nem? Na mindegy, azért el kezdett leesni, lehet 1-2 nap és megjön, bár egyelőre semmi előjelét nem veszem magamon észre. Hát ez van, ahány nő, annyi test-szervezet :)
Fantasyc
2014-08-04 15:42:52
Dmonalizi: stabil az az egyenes, ha mozdul is, akkor remélem csak felfelé. :-) Jó későn volt ovud, elvileg akkor még nem kellene megjönnie.
FBAndi: nem csináltam ovu tesztet, ezért is nem tudom mi van ezzel a görbével... :-(
Most nem tudom pontosan, hogy ki írta, hogy keveset aludt, de ha ez is befolyásolja, akkor lehet ez a baj nálam. Én általában 11-12 körül fekszem le és 4:30-kor kelek. A 6 órás alvásom sincs meg...Sajnos így van beállítva a szervezetem, de megpróbálok ma időben lefeküdni és meglátom mit mérek.
Azt is írta valaki, hogy 5 órától elvileg 1 tizedet óránként növekszik a hőmérséklet....nekem most 37.3 a hőm. Ha visszaszámolok, akkor a reggeli hőmnek 36.8-nak kellene lennie, vagy rosszul értelmezem???