Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion, lehet egy hülye kérdés, de a tsh-d nagyon alacsony, ez nem baj? A többi jó értékeknek tűnnek vagy nem?
Lion86
2019-09-19 14:51:05
https://kepkuldes.com/image/Wzjx8R
(TSH, T4, T3)
Az 1. február, gyógyszer nélkül, 2. május közel 3 hónap Letrox (T4) szedés után, a 3. szeptember 6 hónap Letrox, 3 hónap Thybon (T3) mellett. Nem így kéne kinézni az eredménynek. A doki mondta, hogy a TSH le fog nagyon esni, de a másik kettőnek a felső határ körül kéne lennie.
Milla880529
2019-09-19 14:34:41
Lion, miért? Mennyi az értéke?
Sajnálom :(
Lion86
2019-09-19 14:19:28
Az eredmény egy szép nagy negatív. Hát ez van, menni kell tovább. Ilyen pajzsmirigy értékekkel csoda, hogy volt egyáltalán peteérésem. Kíváncsi leszek mit mond a doki, hogy a nagy gyógyszeres kezelés eddig sz@rt sem ért, legalábbis minimum, hogy fordítva működöm mint mások.
A görbém egyébként ilyen, milyen szép és mégsem babás.
Andi198729
2019-09-19 12:45:06
Köszönöm szépen Edit, és mindenkinek aki szorít nekem mára :) Megérkezett a tegnapi vérvétel eredmény, a 21. napi, hát besz...rok, az is rendben van :) Volt peteérésem. De majd megnézi ma a doki, hogy valóban rendben van-e. Előre persze nem jelentek ki 100%-osan semmit, azért nem is írom le az értékeket, mert ma úgyis megtudom, mert a doki megnézi. Most már csak az a kérdés, mi az oka a sikertelenségnek. Tényleg lövésem sincs. De elvileg hormongond kizárva nálam. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan kezdjük ma a konzultációt.
Edit nagyon sajnálom, hogy megint megjött :( Ugyanazt éled át, mint én hónapról hónapra, ahogy írtam, mintha ez lenne megírva, hogy meg kell jönnie, amikor idő van. Szerintem a closty nektek helyre fogja hozni a dolgot, hiszen semmi más problémátok nincs. Főleg hogy ilyen óramű pontosságú a ciklusod. Ezt nem értem, hogy megvolt a peteérés, együtt is voltatok, 14 napos volt a luteális, és mégsem lett baba. Na itt jön az a pont, amikor az ember értetlenül áll a dolgok előtt, hogy már megint miért nem? De legalább ti is elkezdtétek a vizsgálatokat, és javasolta a clostyt. Ha esetleg mégsem hozná meg a sikert, akkor menj el átjárhatóságira, és ha lombikot nem is, mert nem indokolt, egy inszemet meg lehet próbálni.
Lion, nagyon szurkolok, hogy pozi legyen a teszted, és bekopogtasson a 3. babóca is :)
Edit90
2019-09-19 12:17:40
Sziasztok!
Mistimi: Nagyon-nagyon szívből gratulálok, annyira örülök ennek a sok pozitív tesztnek, úgy szurkoltam nektek,és végre sikerült :)
Lion: Most kb úgy néz ki az eredményed, hogy oké,a TSH lement, és hurrá végre inkább túlműködés,mint alul,ami állítólag jobb baba szempontjából, de a másik két érték "csak" ugyan olyan, vagy picit rosszabb, mint gyógyszer nélkül volt. Ha az orvosok fejével gondolkodom, akkor erre azt fogja mondani, hogy jobb a T3 értéked, mint az előző vizsgáltkor, de nem elég, és emelni fog az új gyógyszer adagján, a Letroxon meg lehet, hogy csökkenteni fog. De nem vagyok meggyőződve, hogy Neked erre van szükséged :( A cukorterhelés úgy emlékszem sokkal jobb, mint korábban, de a 120 perces cukor is és az inzulin is nagyon leesik. Az tuti, hogy neked semmi szükséged cukorgyógyszerre, se inofolicra, sőt én ha orvos lennék előírnám, hogy minimum 2 óránként egyél egy keveset. Majd mindenképpen írd meg, hogy mit mondott a doki az eredményeidre. És közben nagyon szurkolok, hogy a HCG teszt is két csíkos legyen, ne csak az LH :)
Szóval az van, hogy gyönyörű szép 28 napos ciklust zártam 14.napi ovulációval, és 14 nap luteálissal. (a 14.nap végig barnáztam, ami sajnos jellemző lett az utóbbi időben) Éjjel megérkezett a mensi, ahogy Andi szokta írni óramű pontossággal, mintha elő lenne írva, hogy ha meg kell jönnie, akkor jön is. Nem vagyok elkeseredve, már kedd este óta éreztem, hogy ez lesz. Azért csináltam tegnap is egy predicitor tesztet, hogy lássak végre egy teljesen negatívat, de ugyan olyan lett, mint előtte :') Fogalma sincs mi okozza ezt a predictor tesztnél, időn belül tejesen negatív, aztán ahogy megszárad kijön rajta egy halvány csíkocska ott, ahol kellene, ha pozitív lenne. Már arra is gondoltam, hogy poénból csinálok ciklus közben is, vagy középidőben is, hogy akkor milyen lesz. Persze csináltam másik márkát is, összesen 3 félét és egyiken sem volt még halványan, még megszáradva, még szétszedve sem semmi halvány csíkocska sem. Na ennyit a tesztelés mániámról :D
Szóval jelentem visszatérek a hőt mérők táborába. :D Indul a clostilbegytes hónap, most ezt végig mérem, hogy mit változtat a hőn. Ovutesztelek is majd, hogy arról is be tudjak számolni, hogy a pozitív teszthez képest mikor van tüszőrepedés. És nagyon bízom benne, hogy lesz tüsző a jobb oldalon is. Én most már egyre biztosabb vagyok benne, hogy nekem a bal oldal el van záródva, vagy szűkülve, mert most is, mint mindig ott volt a domináns tüsző, a bal oldalon fájt a hasam, ultrahangon láttuk, meg is repedt, azt is láttuk, együtt is voltunk jókor, a férjem eredményei is rendben vannak, a testem nagyon készült, mint mindig, baba mégsem lett. Reménykedek benne, hogy a tabletta majd segít.
Andi: Gondolok rátok a mai orvosi konzultáció miatt, majd írj,hogy mit mondott Krizsa. Ne izgulj, végre léptek ti is előre :)
Milla880529
2019-09-19 11:22:46
Köszönöm Lion :)
Én meg szurkolok, hogy 2 csík legyen :) Írd meg mindenképp!
Lion86
2019-09-19 11:05:19
Még nem, most megyek majd boltba (ha addig nem jön meg, veszek tesztet).
Ne búsulj a vizsga miatt, nekem a KRESZ, Eü és tanpályás (akkor még az is volt), mind elsőre sikerült, de a forgalmi csak másodszor. Legközelebb sikerül ;)
Milla880529
2019-09-19 10:19:59
Lion, mizujság? Csináltál tesztet?
Andi198729
2019-09-18 20:42:35
Milla Mistimi nagyon szépen köszönöm a biztatást:) olyan jólesik annyira rendesek és aranyosak vagytok;) amit érzek az nem irigység hanem a fájdalom.nem az van bennem h.nekik miért hanem h.nekünk miért nem.mindenképp írok mi volt holnap 16 órára megyünk a Hegyaljai útra. Viszek minden papirt van egy mappányi ugye az elözö terhességem halvaszülés mioma mütét hormonlabor ir-es papirok vinni kell a házassági kivonatot is. Én is azt érzem h.legalább egy lépést már tettünk és nem csak ülünk a babérjainkon.
Edit veled miújság? Remélem erősödött az a csik:) Erikasz te hogy vagy? Rég nem irtál hianyzol közülünk.. milyen az új munkahely? Remélem te is napokon belül pozi teszttel örvendeztetsz meg minket ;)