Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sajnálom Elena, hogy megjött. Nekem is ilyen "szemét" a hőm, hogy csak mensi alatt esik le és végig fent van. De az már szuper, hogy volt peteérésed :)
Nekem néha 3-4 hónap kimarad :(
Az Inofolicot 1 évig ittam, nekem nagyon lerontotta a cukorterhelésem eredményét (IR-em van). Örülök, ha neked beválik, eddig itt legtöbbünknek nem segített. Végre valaki pozitívat is tud róla mondani :)
Sok sikert ebben a ciklusban ;)
Elena27
2019-10-07 09:46:25
Sziasztok! Na, úgy néz ki, hogy ma megjött. :( a hőm meg reggel fent volt (36,9), ezért rosszul esett, hogy 1 nappal hamarabb megjött, mint számoltam. Úgy indultam el a munkába, hogy uuuuristen nem esett le a hő, ha meg holnap is fent lesz, akkor talán végre sikerült!! De nem sajnos.
Rendeltem meg inofolicot meg a páromnak is folandrolt, hátha. Nekem valószínűleg az inofolic segített, hogy volt peteérésem. :)
A mai napon meg atengedem magamnak a buslakodasnak, de aztán próbálok előrenezni és elhinni, hogy ebben a hónapban sikerülni fog! :)
Sok sikert kívánok mindenkinek! Kitartást a vizsgálatokhoz!
Lion86
2019-10-07 09:14:13
Sziasztok!
Köszönöm a kérdést Edit, sokkal jobban érzem magam lelkileg, hogy nem szedek semmit. Most a diétát is csak annyira tartom, hogy cukrosat abszolút nem eszem, de nem számolom a CH-t, akkor eszem, mikor éhes vagyok. Nem mértem, de pár napja fura szúrkálás, feszítés volt mindkét oldalon és gondoltam nem létezik, hogy megint ovum legyen normális időben, úgyhogy győzött a kíváncsiság és pár napig mértem most. Ma nagyjából pozi lett az ovuteszt is és rettenetesen feszül a méhem. Peteérésem biztos volt, remélhetőleg meg is reped a tüsző, most jó sokat együtt tudtunk lenni :)
Drukkolok mindenkinek a meddőségi kivizsgáláshoz, jó eredményeket és fájdalommentes vizsgálatokat kívánok :)
Jozsa85
2019-10-07 06:19:29
Sziasztok!
Hat ez nagyon ugral egyelore, kivancsian varom a folytatast.
Ki mit szed meg Merc melle?
Andi198729
2019-10-06 11:56:56
Milla végre megjött:) most már kezdhetitek a vizsgálatokat.én is szerettem volna túllenni rajta hamarabb az átjárhatóságin de a héten nem jó mert középidőben leszek úgyhogy azt mondta h.várjuk meg a következő menzeszt és úgy írta be az időpontot. Kedden megyünk makd hiv hepatitis szűrésre trombózis szűrésre és férjem spermavizsgálatra. Sajna addig nem lehetünk együtt 3-5 nap önmegtartóztatás kell.Ovu persze mostanság lesz. Bizom benne h.csak utána lesz és kedd este még együtt tudunk lenni. Addig is azért próbálkoznánk közben meg akarom adni az esélyt nem akarom ellőni.
Edit az ovuteszt és a hőd is igazolta hogy a 16.napon volt ovud.3 nap stagnàlàs és utána emelkedés.remélem megvolt a hancúrozás és szoritok h.sikeres legyen ez a hónap;)
Edit90
2019-10-06 10:10:54
sziasztok!
Józsa: nem kell izgulod azon,ha most hamarabb lesz ovu,ha megvolt a hancurozàs;)
Milla: vègre megjött,új esèly:) de jó,most màr egyre többen mèrtek rajtam kívül:)
Lion: Te most mèrsz? Hogy vagy lelkileg?
Elena: hogy vagy? Milyen a görbèd?
Èn most így àllok,a rendszer mèg nem húzta be az ovut,lassan emelkedik a hôm. Most mà csak vàrunk. Hatalmas elhatàrozàssal vàgok bele a vàrakozàsba,hogy most nem fogok megôrülni az utolsó napokban,nem tesztelek sok felesleges negatívat,csak türelmesen kivàrom mi lesz:D na majd kiderül mennyire tudom betartani:)
Jozsa85
2019-10-06 07:41:56
Milla! Nincs itthon most lh teszt.Megyek a naptar szerint.Nekem jol szokta beirno az ovut.Meg igazabol nem akarok megint tul porogni.Jo most a homero nekem.
Milla880529
2019-10-06 07:38:47
Harmadik ciklus amiben mérni fogok, elindult. Jelentem, hogy tegnap megjött. Hétfőn telefonálok a Kaáliba, hogy szeretnék a vizsgálara jelentkezni :) Ha 5 napig lesz meg, akkor csütörtökön, pénteken vagy hétfőn áteshetek a csúnya vizsgálaton. Rendeltem 30-as ovu tesztet és hétfőtől mérem a hőmet.
Milla880529
2019-10-06 07:35:44
Andi, ezt én is hallottam és olvastam már, hogy van ilyen, mármint a vizsgálat utáni teherbesést. :)
Nekem néha 3-4 hónap kimarad :(
Az Inofolicot 1 évig ittam, nekem nagyon lerontotta a cukorterhelésem eredményét (IR-em van). Örülök, ha neked beválik, eddig itt legtöbbünknek nem segített. Végre valaki pozitívat is tud róla mondani :)
Sok sikert ebben a ciklusban ;)