Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok,
Én ma így állok, remélem fenn is marad :)
Szép napot nektek!
Moha13
2014-10-23 22:44:02
Tincsi
Juj, ne vegyél ilyen drága ovuteszteket a boltban, totál pénzkidobás...szerintem.
A vaterán tizedáron kapsz teszteket, tudok ajánlani felhasználót is, akitől már többször vettem, és nagyon megbízható, gyorsan postáz, mindent meg lehet vele beszélni e-mailben.
Ő az http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=664160
És a termékei: http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=lipizzlipizz&pt=3
A másik, akitől már vettem:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3727784
Ő is nagyon megbízható, tudom ajánlani.
Azt, hogy melyiküknél találsz olcsóbban, nem tudom, mert már pár hónapja nem veszek ovuteszteket, egyszerűen nem látom értelmét, mert ez a 20. ciklusom, aminél görbét vezetek, tudom, hogy legkorábban 12., legkésőbb 18. napokon volt eddig ovum, és leggyakrabban a 14-15, tehát megvan az időszak, amikor érdemes együttlenni...nem stresszelem még ezzel is magam, hogy na, hol van már a két csíkom és akkor hajrá gyorsan együttlenni. Kicsit belefáradtam, elég a hőmérőzés, vitaminok, teák, stb. :)
Szóval nézz körül. :)
Alphra
2014-10-23 20:53:55
zsuzsanna890110
Én még csak 3 hónapja görbézek..., de előtte neked szépen leesett, majd elindult felfelé és többször ott is maradt, ami ezt igazolná.
Próbálj ki érzékenyebbet is, meg esetleg figyeld a nyákot is, az is nagyon jellegzetes az ovu környékén!
zsuzsanna890110
2014-10-23 20:41:59
Alphra gabis ovutesztet használok lehet érzékenyebb kell igazad lehet! Akkor ugy látod a hőmmel rendbe van! örülök neki köszönöm szépen
Alphra
2014-10-23 20:29:04
zsuzsanna890110
Sztem a görbéd alapján simán lehetett ott az ovud! Máskor is ezt az érzékenységű tesztet vetted? Lehet hogy érzékenyebb kellene neked is.
Alphra
2014-10-23 20:27:41
Tincsi
Sztem az nem baj ha alacsony a szintje, így legalább az fsh-hoz képest még mindig jobb az aránya! A magas LH alacsony fsh-val utalhat pl pcos-ra. Nekem mióta nézem, azóta ilyen alacsony, de szerencsére mindig volt pé-m!
zsuzsanna890110
2014-10-23 19:18:16
sziasztok! Legyetek szívesek segitsetek nekem értékelni a görbét mert amikorra termékeny időt irt fúlra negativ volt az ovu teszt mind a 7 darab csak halvány csík volt! lehet hogy volt ovum csak le késtem róla vagy most lenne a hőm szerint!? Jajjj már magam se tudom hogy mi van!-nagyon nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Tincsi
2014-10-23 17:57:15
Egyébként az, hogy nehezen mérhető az LH szint jelent valamit teherbeesés szempontjából? Ha túl alacsony a szintje akkor már nem is "jó", "használható" a petesejt, vagy vmi ilyesmi esteleg? Vagy ennek nem ehhez van köze?
Tincsi
2014-10-23 17:50:08
Moha13 és Alphra,
Köszönöm a válaszokat. Facelle-t és Corax-ot vettem, de őszintém szólva nem rémlik, hogy volt-e rajtuk érzékenység. Legközelebb megnézem.
Tervezek majd menni orvoshoz is, csak gondoltam a féléves próbálkozási időszakot még kivárom. Bár feltételezem, a doki inkább mesterséges progeszteront írna fel. Lehet, hogy előtte még elmegyek a jól bejáratott természetgyógyászomhoz. Hátha ő teával tud segíteni.
Apropó, a Women's Creamről van vkinek tapasztalata? Ez elvileg egy természetes progeszteront tartalmazó krém. De nem tudom eldönteni, hogy vajon tényleg jó-e.
Én ma így: