Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
maximail
2014-10-27 15:38:02

Zonett! Én Szakács Zoltánhoz járok a Mensmentisbe. Nagyon alapos és körültekintő. Az endometriózist a CA125 marker vizsgálata is megerősítheti, de nekem minden orvos azt mondta eddig, hogy ma a lapar a legtutibb módszer.
maximail
2014-10-27 15:34:50

Vedi! Azért ne keseredj el ennyire! Lehet tudni, mitől P3? A hpv milyen kockázatú? Mit mondott a doki, mi a teendő?
Zonett
2014-10-27 15:32:24

VeDi84

Sajnálom, de ne feledd, nem vagy egyedül, azért vagyunk itt, hogy támogassuk és bátorítjuk egymást! Együtt érzek veled!
VeDi84
2014-10-27 15:23:00

Pffff, na szép. HPV teszt: pozitív. Feladom az egészet!

Nektek mielőbbi babásodást kívánok!
VeDi84
2014-10-27 15:03:06

Sziasztok Lányok!
Úgy látszik én már csak a krízis helyzetekben kommentelek; amikor szükségem van arra, hogy valakinek kiöntsem a lelkemet.. :(
Ma megjött az ismételt rákszűrés eredménye: júliusi eredményhez hasonlóan a 2 héttel ezelőttim is P3 lett. Sajnos a HPV eredményre még picit várni kell. Teljesen kész vagyok! :'( Nem is az eredmény aggaszt (persze az is érdekel), hanem hogy nagy valószínűséggel ugrott a dec.12-i időpontunk a Kaáliban. Addig nem lehet lombik, ameddig ez nincs rendezve. És ahogy olvasgatok a neten, ez több hónap lesz.
Összetörtem, elegem lett, feladom. Lassan eljutok arra a szintre, hogy nekem az jutott, hogy ne legyen gyermekem. És hogy egy biológiai selejtként éljem a további életemet. :'(
Zonett
2014-10-27 15:00:17

Lányok, szeretnék egy kis segítséget, tanácsot kérni tőletek.

Legutóbb már írtam pár mondatot arról, hogy a 3.nőgyógyászt fogyasztom, de szívem szerint egyik sem olyan, mint amilyet én szeretnék, mindenki mást mond. Még nem beszéltem nektek erről, nem is akarlak titeket ezzel untatni, ha valakit érdekel, elolvassa, aki nem szíve joga hozzá. Azért volt szükség ennyi orvost kipróbálni, mert tavaly májusában rejtélyes hasi/alhasi panaszaim kezdődtek, amik szerencsére idén április óta nagyon sokat javultak, de sajnos nem szűntek meg teljes mértékben. Vélhetően nagy lelki megterhelések miatt indult el az egész folyamat, nem tudom, de orvosról orvosra jártam, vizsgálatok hada, hasi UH-k, hüvelyi UH-k, gasztroenterológia, tükrözés, számos nőgyógyász és negatív leletek. Azonban az egyik nőgyógyász felvetette, hogy lehet esetleg endometriózis, csináltassak MR-t, megtörtént és az is negatív, vagyis nem igazolt endometriózisra jellemző képet. Ekkoriban már felmerült a babatervezés gondolata, hogy idén az esküvőnk után belevágunk, de annyira féltem/kicsit még most is aggódok de már legalább nem jut eszembe csak nagyon ritkán de mélyen mégis csak ott motoszkál, hogy mi van ha endometriózis és ez miatt nem lehet majd babánk, hogy lelkileg még inkább kiborultam. Az egyik doki nyugira intett, még a hormonvizsgálatot is túlzásnak tartja, a másik azt mondta, hogy várjunk fél évet és ha nem jön a baba, akkor megcsinálja a lapart és akkor kiderül találnak e bent valamit. Ettől teljesen kész vagyok. Nem találtam egy számomra olyan orvost, akivel nyugodtan meg lehet beszélni mindenféle aggodalmat, félelmet, támogatja az alapvizsgálatokat a tudatos családtervezéshez stb. Biztos mindenkinek más és más az igénye, de tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek, hogy aki Pesten él, kihez jár. Köszönöm szépen és bocsi, hogy hosszúra sikeredett.
maximail
2014-10-27 12:52:13

Plum, Moha!

Sajnálom!

Katicabogár!

Köszönjük! :-)

Én most elkezdek intenzívebben foglalkozni a lelki háttérrel. Én hiszek benne, hogy az agyunk tényleg nagyon sok mindent tud befolyásolni, és sokszor nem is tudati szinten. Megvettem Lux Elvira "Anyának születtem?" című könyvét. Van benne sok túlságosan sarkított dolog, de vannak nagyon érdekes leírások is a lelki folyamatokról, amik egy része elgondolkodtatott. És el fogok járni egy olyan pszichoterapeutához, aki a meddőség lelki hátterével, ill. a blokkok feloldásával foglalkozik. Ha csak annyi eredménye lesz, hogy jobban tudom kezelni a dolgokat, már megéri...
Zonett
2014-10-27 11:12:26

Holnap reggel végre sikerül eljutnom a 3.napi vérvételre. Nem is tudom mikor lesz eredmény, de majd reggel megkérdezem. Az ovu utáni vérvételt persze tb-re nem sikerült elintézni (jellemző) de nem is érdekel. Megbeszéltem telefonon a Centrumlabbal, úgyhogy ovu utáni 7 nappal megyek és megnézetem a progeszteront. Érdemes szerintetek ovu után esetleg más alaphormont is nézetni? Azt persze elfelejtettem megkérdezni, hogy T3,T4-et néznek e TSH mellé, de vélhetően nem, ezt is 3.napon kellene megnézetnem?
plumeria14
2014-10-27 10:23:34

Hát, én ma mensire keltem, pedig csak szerdára-péntekre nem vártam :( Tegnap éjszaka viszont vakbélgyulladás "szerű" tüneteim voltak, mert olyan szinten görcsölt a bal oldalam (nem ott és nem úgy mint mensikor), hogy 3 gyógyszer után is alig tudtam elaludni. 1 hete már érzékenyek voltak a melleim (korábban sose volt ilyen) és szombat este pecsételésem volt...azt hittem, hogy beágyazódás, hiszen még csak a 11. dpo-n voltam, de ma sajnos megjött...elegem van már ebből az egészből, de komolyan! Már sírni sem tudok :(
Katicabogár5
2014-10-27 10:00:27

IziSzM nagyon szép görbe az enyém is ilyesmi volt amikor babás lettem ez trifázisos görbe. Elküldöm hogy lásd
Most már a 17. hetet taposom :-) sajnos van egy kis probléma mert kicsit lejjebb van a méhlepény de még nem a méhszájon. Sokat kell pihennem és sok mindentől el vagyok tiltva de legalább itt van a pociban és szépen fejlődik.

Olvaslak titeket szinte minden nap. Valahogy úgy vagyok hogy ide is tartozom mert kicsivel több mint másfél évig itt voltam én is. Igaz nem mindig voltam aktív mert volt amikor eltűntem egy picit. Olyan mintha egy nagy család lennénk. Sajnállak titeket hisz tudom milyen nehéz ez a reménytelennek tűnő várakozás. De tudom hogy nem sokára ti is boldog kismamák lesztek. Nagyon szorítok nektek hogy mihamarabb sikerüljön.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!