Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Etelka
2014-10-27 20:03:42

Sziasztok!
Ma voltam a dokinal,sajnos terhesseg helyett egy tuszobol kepzodott cisztat talaltak,gyogyszeres kezelest kaptam...:(
hat ez van,majd a legkozelebb...
Moha13
2014-10-27 19:11:20

Elolvastam az ez alatt lévő hozzászólást...szerintem nem komplett a csaj.
Moha13
2014-10-27 19:08:54

tomka, plum
NEm tudom, meddig lehet ezt bírni...:(
Egyszerűen nem lehet ebből kikeveredni...mert ok,mondhatom pár napig, hogy elegem van, nem érdekel, nem olvasgatok, nem kutatok az okok után, hagyom az egészet, de aztán megint előjön a "tennem kell valamit, mert így sosem fog összejönni"...és megint keresek, olvasok, kérdezek, kutatok, próbálgatok dolgokat...
...
...
...és akkor az esti híradóban hallgatom, hogy találtak a szemétben egy csecsemőt...
...
...
Szörnyű ez a kettősség...hogy már annyira eleged van, és annyira abbahagynád, de közben annyira akarod a végeredményt, hogy nem adhatod fel...hogy adhatnád fel, amíg nincs meg a baba, akire vágysz? Nem lehet feladni, leengedni a kezünket, szárnyunkat...pedig annyira belefáradtunk már...és ...ez olyan...úgy érzem magam, mintha már hetek óta nem aludnék, mert folyton készenléteben vagyok, folyton kattog az agyam, mit csinálok rosszul, mit kéne, hogy kéne, hogy végre...és nem aludhatok el, mert ki tudja, talán álmomban kinyírnak...nem lehet elaludni, majd csak akkor, amikor már biztonságban vagyok...totál ilyen érzés...félek abbahagyni a kutakodást, gondolkodást, próbálkozást, mert az olyan, mintha azt mondanám, már nem is kell...de KELL.
tomka
2014-10-27 18:19:33

plumeria

Nálatok most mi a következő lépés? Novemberi lombik?
tomka
2014-10-27 18:18:12

Csatlakoznék számos előttem szólóhoz. Ennyit a csodavárásról.

(Meddig lehet ezt bírni...? De tényleg.)
Fantasyc
2014-10-27 17:58:44

VeDi: sajnálom, de igaza van plumeriának, ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Lehet, hogy ez a kezelés kell ahhoz, hogy babátok legyen!!! Most biztos hosszú napjaid lesznek, de 1-1 bíztató szóra mindig jó vagy nálunk!!!! :-) Semmiképp nem szabad feladni!!

Én még várakozó állásponton vagyok, igaz a hőm lentebb van. de nem jött még meg. Szerintem a holnapi a vízválasztó.
plumeria14
2014-10-27 16:05:39

VeDi84,
én azt olvastam, hogy a P3 eredmény gyulladásra utalhat és ilyen esetben hüvelykúpos kezelést követően megismétlik a rákszűrést, mielőtt messzemenő következtetéseket vonnának le. Ne idegeskedj és ne gondolj rögtön a legrosszabbra!
Zonett
2014-10-27 15:47:59

Maximail!

Tavaly mikor kezdődtek a panaszaim, utána valamikor nyáron, csináltak CA125-öt és 5 lett az értéke, ami jó.
maximail
2014-10-27 15:42:37

Vedi! Sajnálom! De gondolj arra, hogy lehet, hogy ha kikezelnek, jön magától a baba, és nem is kell a lombik! Gondolom hétfőig megőrülsz... Kitartás!
VeDi84
2014-10-27 15:39:09

Köszönöm Lányok a bíztató szavakat!
Maximal, az a baj, hogy nem mondtak a telefonba semmit, csak hogy pozitív a HPV, és valószínűleg ezért lett P3 a rákszűrésem is. Hogy milyen kockázatú, azt nem közölték. Annyi a biztos, hogy jövő héten hétfőn mennem kell, mert majd a doki akkor mond el részleteket a továbbiakról. És a másik ami biztos, hogy a lombiknak egy időre lőttek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!